F2A ve F2B Vize Süreçleri (Green Card sahiplerinin eş ve çocukları)
-
@Ayhan2023 çocuklarınız için ayrıca başvuru yapmanız gerekecek greencard lı iken bile başvurabilirsiniz çocukların 18 yaşını geçmeden başvuru yapar iseniz 21 yaşına gelmeden işlemlerini bitirmiş olursunuz bu sizin için ve çocuklar için daha kısa bir süre demektir
-
@Ayhan2023 siz abd vatandası olurken çocuklar green card statüsünde abd sınırları içindeyse otomatik vatandaş olur.
-
@crazycells Merhabalar bize DQ maili geldi aynı zaman da NVC nın mesaj kısmında vaka inceleme durumunda şöyle birşey yazıyor ;
Bu durum, müstakbel göçmenlere sponsor olmak için asgari gelir şartını karşılamıyor. Gecikmeleri önlemek için, ortak bir sponsordan ek bir Destek Beyanı I-864 Formu sunulabilir. Daha fazla bilgi için https://nvc.state.gov/aos adresini ziyaret edin. Konsolosluk memuru, görüşme sırasında bu gerekliliğe ilişkin bir karar verecektir. Daha fazla bilgi için lütfen https://www.uscis.gov/i-864p adresini ziyaret edin.
Şimdi benim sorum bu ortak sponsor belgesini sisteme mi yükleyeceğiz yoksa sisteme yüklemeye gerek kalmadan mülakata giderken yanımızda mı götüreceğiz yardımcı olursanız sevinirim . -
Takip ettigim ve bildigim kadariyla PD'leri 08SEP20'a kadar olanlari almaya devam edecekler, sonrasindakileri su an durdurmus durumdalar. Kac ay surecegi belirsizdir.
Alttaki tablonun halen C olmasi da, aciliyeti olanlar icin halen aktif oldugu anlaminda diye biliyorum. Aciliyet durumu olanlar buraya goz atabilir. https://www.uscis.gov/policy-manual/volume-1-part-a-chapter-5
PD: July 23, 2021
AR: Feb 21, 2022 -
Merhaba arkadaşlar, konsolosluğa hızlandırma talebi için mail göndermek istiyoruz da, hangi adrese mail atmamız gerektiği konusunda emin olamadık. Daha önce konsolosluk ile mail alışverişi yapan bir arkadaş varsa, doğru mail bilgisi iletirse çok sevinirim.
-
-
Arkadaşlar merhaba uscisdan onay alanlara bişey sormak istiyorum dosyanız nvc ye aktarıldı diye mail aldığınızda uscis dosya takip ettiğimiz ekranda da nvc ye aktarıldı diye yazıyor mu hemen cevaplarsanız sevinirim herkese iyi akşamlar
-
@waterman biz de buradan gönderdik de farklı bir iletişim adresi vardır belki diye teyit etmek istemiştim. Çok teşekkürler
-
@lina evet yazıyo
-
Herkese merhaba, uscis hesabımızda dosyanız şu kadar süre kaldı demişti sonra o süre bitti şimdi tekrar tahmini 3 ay kaldı diyor, 3 ay sonra bir yıl dolacak başvuralı sizce bir senede biter mi bu süreç? En son uscis dosyası biten var mı aranız da kaç ayda bitti??
-
@kıvanç hangi serviste dosyanız bizim 1 ay sonra 24 Ay doluyor daha onay gelmedi😀
-
@lina california
-
@kıvanç kolaylıklar dilerim umarım tüm bekleyenler ailesine kavuşur bian önce
-
@lina inşallah🙏🏻
-
@lina benimde 25 ay oldu hala onay gelmedi
-
@Sibel-Demir sizde çok beklediniz umarım en kısa zamanda onayınız gelir yıprandık artık beklemekten
-
@lina inşallah hepimizin onayı biran önce gelir🙏
-
Arkadaşlar merhaba,
F2A eş için 13 ay önce başvurmuştum hala hiçbir haber yok.Case Californiada.Başka birşey yapabilir miyim acaba? Bu kadar süre normal mi?
-
Merhaba,
Eşim green kart ile Amerika’da yaşıyor. Ben turist vizesi ile onun yanına geldim ve F2A sürecine buradan başvuracağız.
Benim şöyle bir sorum var:
Pasaportum ve TC kimlik kartımda eşimin soyadı yer almıyor yani kimliğim evlenmeden önceki şeklinde, henüz değiştirmedim.
F2A sürecine girerken eski kimlikle ve bu kimlikteki bilgilerle başvurup, kimlik değişince sürecin ortasında soyadı güncellemesi yapabiliyor muyuz? Yoksa en baştan kimliği yenileyip güncel kimlik bilgileri ile mi başvurmak gerekir?
Teşekkürler. -
Bir de yeni bültene göre dates for filing current ama final action date current değil. İkisinin farkı nedir?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
13
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum