[Arşiv] DV2023 Mülakat Deneyimleri
-
@omerates_dnmk tebrikler. Abd’de her işinizin yolunda gitmesini dilerim. Başka ülkede 6aydan uzun kaldınız mı diye sormuşlar. Sayın @Emre-Kurtulmuş a 1 yıldan uzun kaldınız mı diye sormuşlar. Polis kaydı için gerekli olan süre bir muamma olarak kalacak galiba :)
-
@berkgüney vizeniz hayırlı olsun, yeni hayatınızda bol şanslar
-
@Celikkan Vizeniz hayırlı olsun, yeni hayatınız ailenize bol şans getirsin
-
Vizeleriniz hayırlı olsun. Yeni hayatınızda başarılar diliyorum hepinize 🍾🎉
-
@Scavel tebrik ederim. Turist vizesi kabul gördü mü? Oturum vs istediler mi?
-
@berkgüney vizen hayırlı uğurlu olsun kardeşim amerikada görüşmek üzere😊
-
@Celikkan vizeniz hayırlı olsun, tebrikler🎉
-
@MogoltayUral Detaylı anlattığınız için teşekkürler. Tebrikler , vizeniz hayırlı olsun. Yeni yaşantınızda sağlık , huzur ve başarı diliyorum.
-
@berkgüney Çok güzel ve detaylı bir anlatım olmuş , teşekkürler. Tebrikler , vizeniz hayırlı olsun. Yeni yaşantınızda sağlık , huzur ve başarı diliyorum.
-
@omerates_dnmk Detaylı ve güzel bir anlatım olmuş , teşekkürler. Tebrikler , vizeniz hayırlı olsun. Yeni yaşantınızda sağlık , huzur ve başarı diliyorum.
-
@Celikkan Texas herkesin hayali :D .Tebrikler , vizeniz hayırlı olsun. Yeni yaşantınızda sağlık , huzur ve başarı diliyorum.
-
@karaçay neden muamma olarak dusunuyorsunuz? Bununla ilgili talimatlar resmi web sayfasinda yaziyor.
-
@berkgüney tebrikler, yolunuz acik olsun.
-
@berkgüney @Celikkan tebrikler, vizeniz hayırlı uğurlu olsun👏
-
@Emre-Kurtulmuş vizeniz hayırlı olsun kktcde 1 yıldan uzun süre yaşadığınız için sizden belge istediler mi acaba
-
@JessePinkman teşekkürler, biz onlar hiç sormadan kendimiz verdik direk. Biz evrak talebi esnasında yurtdışında yaşadınız mı sorusundan sonra hemen evet yaşadık polis raporumuzda orada diye söyledik
-
@Emre-Kurtulmuş hayırlı uğurlu olsun. Yeni yaşamınızda basarilar dilerim. Yeni yazıyı da en kısa zamanda bekliyoruz 😊
-
@berkgüney tebrikler, vizeniz hayırlı olsun. Yeni hayatınızda şans sizinle olsun :)
-
@omerates_dnmk vizeniz hayırlı olsun. Yeni hayatınızda mutluluklar :)
-
@Celikkan tebrikler, vizeniz hayırlı olsun. Yeni hayatınızda mutluluklar :)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
39
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum