IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)
-
F2A kategorisinden en son hangi ayda mülakat verildi bilginiz var mı
-
@yasmin982 eşim sadece arşiv kaydı içeren ingilizce adli sicil kaydını götürdü
-
@mazeno cevabınız için teşekkür ederim sağolun😊üstte arkadaş yazınca sormak istedim .Mülakata yakın ds-260da i-874 formunu ve diğer mali evrakları güncelleyerek yüklemeye gerek var mı?
-
@iuz93
Bizde 10 Ocak DQ bize mail gelmedi umarım bize de gelir , sizin içinde hayırlısı olsun -
@Sinem-Arslan çok sevindim hayırlı olsun sinem hanım , bizde heyecanla bekliyoruz
-
@Mohammed-Sadeq88 merhaba, görüşme sonunda vizeniz onaylandı cümlesi kurulmamış ama görevli eşime evraklarınızı inceleyip pasaportunuzu göndericez demiş, ek bir belge de istememiş olumlu sonuçlandı diye düşünüyoruz
-
@Özge-Dengiz dört ayı geçmiştir sanırım kimseye mülakat verilmiyor
-
@yasmin982 eğer durumunuzda bir değişiklik varsa ds260 i yada 6 ayı geçtiyse nvc onayınızla randevunun arası evrakları guncellemenizi isteyebilirler
-
@enayt merhaba, en kısa sürede tarihinizi alırsınız umarım 🙏🏻
-
@enayt Çok teşekkür ederim❤️🙏
-
@enayt İnşallah sizinde bir kaç haftaya gelecek mailiniz 🙏
-
Arkadaşlar selamlar herkese. Mülakata sağlık raporum olmadan girmiştim. Doktorun akciğer röntgeni sonucu benden tüberküloz testi istemesi sebebi ile.
Mülakatta herşey iyi geçti. Görüşme sonunda bana aile içi şiddet broşürü ile sarı bir kağıt verdi memur. kağıdın üstünde sağlık raporu kutucuğunu ve pasaport kutusunu işaretledi. Neyseki sağlık raporum temiz çıktı 2 aylık bekleyişten sonra. Ptt kargo ile ais adres kaydını ve pasaportumu kargoladım büyükelçiliğe. Ortalama ne kadar süre alır vize basıp bana geri göndermeleri? Daha önce eksik evrak sebebi ile böyle birşey tecrübe eden var mı aramızda? -
Randevu maili gelen arkadaşlar. Randevuyu çevrim içi kabul etmemiz gerekiyormuş. Hesap açıp kabul etmeye çalıştım ama randevu için hazır değil uyarısı verdi sanırım 4-5 gün beklemek lazım sisteme geçmek için.
Diğer sorum ds260 numarası barkodun altındaki rakam mı? -
Thank you to everyone who provided updates. I added them to the list.
This is the first I have seen them issue Interview Letters (ILs) across three Documentarily Qualified (DQ) months. They sent ILs to those DQd at the end of November, all of December, and the beginning of January. Remember last month they didn't even get through all of November. It is hard to predict. But overall I think it is good they seem to be moving faster.
It seems they are trying to keep it within 5.5 months from DQ to interview for IR1/CR1 visas for Turkish citizens who haven't lived in third-party countries.
I hope our friends who seem to have been skipped get an IL soon.
DQ Date [Interview Date]
July/Temmuz 2022 (Note: Most July DQs received interview dates)
- @Saad July 2 (Third-party national)
August/Ağustos 2022 (Note: Some Aug DQs received interview dates)
- @lucky2022 Late August (Turkish citizen, lived in third-party country)
- @Handan August 30 (Turkish citizen, lived in third-party country)
- @Naile-İlyas August 30 [April 12] (Turkish citizen, lived in third-party country)
September/September 2022
October/Ekim 2022
- @tekinusa October 6 [March 15]
- @yusufkeser October 14 [March 16]
- @ekdodo October 17 [March 20]
- @mazeno October 20 [March 21]
- @t34 - October 30 [Late March]
November/Kasım2022
- @trbilgin November 9 [April 12]
- @simaysimon November 18th [April 19] (IR5)
- @hanifeersan November 23 [May 2]
- @SNGMSF November 23 [May X?]
- @ecom November 28 (F2A)
- @koro November 30 [May 8]
December/Aralık 2022
- @Thenomad December 2 [May 9]
- @CuckooFlower-Daisy December 7 [May 10]
- @Sinem-Arslan December 12 [May 11] (IR2)
- @Hakkı-Baltacı December 13 [May 11]
- @sdfdm December 15 [May 11]
- @engincan88 December 17 [May 16]
January/Ocack 2023
- @meliskadim January 5 [May 22]
- @serkankorhan January 6 (IR2)
- @iuz93 January 10 [May 31]
- @enayt January 10
- @ufuk_sa January 11
- @matt88 January 23
- @mina1201 January 24
February/Şubat 2023
- @Emly February 2 (CR1)
- @serkankorhan February 3 (CR1)
- @gok334 February 9
- @Sofia-A February 15
-
Merhabalar, DQ tarihi dediğiniz ne tarihi acaba? Forumda aradım ama bulamadım
-
Merhaba, 8 Martta nvc belgelerini yuklemistim. Bugun 23.03'te onay aldik. Ankaradan tarih beklemeye basliyoruz. Ortalama surec suan nedir ?
-
@Asli-Akcay-Lograsso nvc den gelen onay maili hangi tarihte geldiyse Ankaradan randevu verilecektir bekleyin yazan mail
-
@hilaldeniz, içinde söyledi: IR1/CR1 sureci ve mulakat deneyimleri (ABD vatandasi ile evlenip Turkiye'de Green Card almak)
Merhaba, 8 Martta nvc belgelerini yuklemistim. Bugun 23.03'te onay aldik. Ankaradan tarih beklemeye basliyoruz. Ortalama surec suan nedir ?
4-5 ay civarı bu aralar.
-
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi!
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
15
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum