IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)
-
Sağlık muayenesi randevusu nasıl alicaz. Mülakatım salı gün. Ptesi gitsem yetişir mi. Ya da 15 gün önceden felan gitsem
-
Randevularını alan arkadaşlarımızı çok tebrik ediyorum nihayet gözünüz aydın💐 Sanırım bu ayda tek bir f2a randevusu verilmeyecek aylardır randevu verilmiyor. Darısı başımıza diyelim 30 ay bekledik daha ne kadar bekletecekler kim bilir.
-
Mülakat tarihi alan herkese bol şanslar diliyorum🍀🧿
-
@hanifeersan mülakattan en geç 2 gün önce yazıyor.unganların sayfasında
-
@ecom inşaallah Allah biran evvel mülakat tarihini getirsin sizde banada Amîn 🤲🏼🤲🏼🤲🏼
-
@yasmin982 ınşallah yasemin hanım 3 yılı doldurucaz bu gidişle. Sabır sınavı adeta
-
@ecom Malesef aynen öyle 😔🥹
-
Benimde bu sabah mülakat tarihim geldi.23 kasımda DQ olmuştum.Ama bilen arkadaşlara bir sorum olucak.DS-260 formunun düzeltmesini ne zaman yapmalıyım.Yada düzeltme yapmadan mülakata gitsem sıkıntı olur mu?
-
@mazeno bir sualim olacak o yolladığınız linkte adli sicil kaydı kısmında
Arşiv Kayıtlı Polis Sertifikası – Mahkemeden temin edilebileceği gibi e-Devlet üzerinden de temin edilebilir . Arşivlenmiş polis sertifikasını (arşivli kayıtlı adli sicil kaydi) talep ederken, başvuranların ** hem mevcut hem de arşivlenmiş kayıtların belge üzerinde gösterilmesini özellikle talep etmesi**gerekir yazıyor.Eşiniz birini e-devlette resmî alanı tıklayıp arşivsiz Türkçe olanı 2.diğer nüshayıda arşiv kaydı içeren İngilizce nüshayı mı indirip götürdü.Eşinize bir sorar mısınız? -
F2A kategorisinden en son hangi ayda mülakat verildi bilginiz var mı
-
@yasmin982 eşim sadece arşiv kaydı içeren ingilizce adli sicil kaydını götürdü
-
@mazeno cevabınız için teşekkür ederim sağolun😊üstte arkadaş yazınca sormak istedim .Mülakata yakın ds-260da i-874 formunu ve diğer mali evrakları güncelleyerek yüklemeye gerek var mı?
-
@iuz93
Bizde 10 Ocak DQ bize mail gelmedi umarım bize de gelir , sizin içinde hayırlısı olsun -
@Sinem-Arslan çok sevindim hayırlı olsun sinem hanım , bizde heyecanla bekliyoruz
-
@Mohammed-Sadeq88 merhaba, görüşme sonunda vizeniz onaylandı cümlesi kurulmamış ama görevli eşime evraklarınızı inceleyip pasaportunuzu göndericez demiş, ek bir belge de istememiş olumlu sonuçlandı diye düşünüyoruz
-
@Özge-Dengiz dört ayı geçmiştir sanırım kimseye mülakat verilmiyor
-
@yasmin982 eğer durumunuzda bir değişiklik varsa ds260 i yada 6 ayı geçtiyse nvc onayınızla randevunun arası evrakları guncellemenizi isteyebilirler
-
@enayt merhaba, en kısa sürede tarihinizi alırsınız umarım 🙏🏻
-
@enayt Çok teşekkür ederim❤️🙏
-
@enayt İnşallah sizinde bir kaç haftaya gelecek mailiniz 🙏
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
20
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum