Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Rushvisasnow Danışmanlığın Göçmen Olmayan Vize Randevularını Öne Alma Hizmeti


  • Merhaba, ailem için vize almak için ds160 formunu doldurdum ve randevu aldım fakat istediğim tarihe boşluk bulamadım. Tüm müsait tarihler ağustos civarındaydı. Forumdan görüp Salih beyle @Rushvisasnow iletişime geçtim ve istediğim tarihe iki gün içerisinde aldı sağolsun. Kendisi çok yardımsever ve hızlı gerçekten çok teşekkür ederim. Umarım vize görüşmelerimiz de olumlu geçer. Herkese bol şans diliyorum.
    görsel 1

    görsel 2


  • @fryslkfr Ailenize vize görüşmelerinde başarılar dilerim . Umarım vizeleri onaylanır..


  • @fenerbahçe06 Size mesaj gönderebilmem için beni takip etmeniz gerekiyormuş.Beni takip edebilir misiniz?Sohbetten size birkaç soru sormak istiyordum.


  • @fenerbahçe06 kısa bir süre kaldı . Umarım vizeniz onaylanır ..


  • @Muhtaradana yakınımın vizesi onaylandı


  • @Muhtaradana Tebrik ederim.. darısı bekleyenlerin başına inşallah..

  • Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   tufank tufank 

  • Herkese Merhaba ,
    Emine hanım J1 vize türüne başvuru yapmış ve acil bu ay sonunda kadar görüşme yapması ve usa de olması gerekiyordu , tarihini bu gece erkene çektiğimizi sizlerle paylaşmak istedim .

    Ekran görüntüsü 2023-03-17 101540.png

  • ⭐⭐⭐

    @Rushvisasnow vize reddi sonrası yeni başvurularda çok kısıtlı bir randevu açıldığı söylemi var, bu şekilde öne çektiğiniz oldu mu ?


  • Sayın @tolgasatir , Evet dediğiniz gibi çok kısıtlı açılıyor randevu tarihleri şimdiye kadar daha önce red almış birisine istenilen tarihi alamadık malesef çünkü açılmıyor..


  • Bugün güzel başladı benim için. Salih Beyle tam 10 gün önce görüşmüştüm. 4 kişilik bir aile olan depremzede kardeşim ve ailesine vize gorusmesını 19 temmuzdan 6 nisana aldıgının haberini aldım. 4 kişilik bir aile olduğu için bir ay beklemeyı göze almıştım ama Allah razı olsun 10 gün içinde hiçbir ücret talep etmeden yaptı. Ve çok yoğun olduğu halde. Tekrardan çok teşekkür ederim. İnşallah vize randevusu olan herkesin vizesi onaylanır. 🙏🏻🙏🏻

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    Değerli forum üyeleri,

    Bu hizmet hakkında bazı önemli güncellemeler var, bu ileti ile beraber başlıktaki ilk iletiyi de güncelliyorum.

    Öncelikle @Rushvisasnow 'dan Salih Bey'e bu hizmetinden dolayı teşekkür etmek istiyorum, pek çok forum üyesine çok faydalı oluyor. Bunun yanısıra depremzedelere de ücretsiz yardımcı olması takdire şayan. Maalesef kendisi bir süre önce Türkiye'den çıkıp sadece yabancı ülkedeki müşterilere hizmet verme kararı almak üzereydi, bunda -bizim forumumuzla alakalı olmayan- Türk müşterilerin kurnazlıkları, bazı adi arkadaşların depremzede olmamasına rağmen böyleymiş gibi davranması ve aldığı hizmetin ücretini ödeme aşamasında çıkartılan zorluklar rol oynadı. Fakat bu hizmetten yoksun olmak yerine, kendisini ücretleri arttırarak da olsa Türkiye'deki kişilere hizmet verme konusunda ikna ettik. Tabii, forum üyeleri için yaklaşık %25-35 arasında ayrı bir indirim de var. Yıldızlı üyeler için de fiyatlar %60 indirimli oluyor.

    • Forumun ⭐ yıldızlı üyeleri - 1500 TL (ve her aile üyesi için +1500 TL)

    Forumun diğer üyeleri;

    • Tek kişi - 2750 TL
    • 2 kişilik aile - 6500 TL
    • 3 kişilik aile - 9500 TL
    • 4 kişilik aile - 15000 TL

    forum icin fiyat listesi.png

    Acil olarak 10-15 gün içinde randevu alması gereken kişiler lütfen Salih Bey'e ulaşsınlar, her ne kadar @Rushvisasnow randevuları oldukça yakın tarihlere çekebiliyor olsa da, 2 hafta içinde randevuya katılması gereken kişiler için bu hizmet konsolosluğun yoğunluğu veya siyasi nedenlerle kısıtlanan mülakat tarihleri nedeniyle ekstra ücret gerektirebilir.

    Aile başvuruları hakkında açıklama: Daha önce Salih Bey sistemi test ettikten sonra aile başvuruları hakkında açıklama yapacağımı söylemiştim. Başvuruya eklenen her aile üyesi tarihin taşınmasını ekstra zorlaştırıyor ve tarihi değiştirmek için daha fazla bilgisayarı daha uzun süre kullanmak gerekiyor. 4 kişilik aile için tüm bilgisayarların aynı anda takvimi tarayıp aynı tarihe boşluk bulması durumunda saniyeler içinde tüm aile üyelerinin randevularını taşıması gerekiyor. O nedenle normalde beklenenin aksine her aile üyesi işleri zorlaştırdığı için kişi sayısı arttıkça ücret de ona göre artıyor. Şu an ortalama olarak kişi sayısına göre sistemin taranma süresi şöyle:

    Tek kişi için 0-3 gün,
    İki kişi için 0-3 hafta,
    Üç kişi için 0-1 ay,
    Dört kişi için 0-2 ay.

    Tabii bu süreler ortalama değerler, eğer randevuların açılma sıklığı azalırsa tek kişi için yeni tarih bulma süresi 5 güne kadar uzayabiliyor. Bu durumu, artan aile üyesi sayısıyla beraber artan ücretin nedenini herkesin anlaması için ayrıntılı anlatmak istedim.


  • @crazycells evet bende 4 kişilik aile için 1-2 ay beklemeyı göze almıştım. Ama sağolsun 10 gün içinde müthiş bir tarıhe randevumuzu aldı. Bu konuda çok minnettarız kendısıne. Ve etrafımdakı herkesede kendısınden bahsediyorum ve bahsedecegım.


  • Evet güne yine güzel bır haberle başladım. Salıh bey sagolsun son kalan bir kuzenım için 18 Temmuz olan randevu tarıhını 29 marta aldı çok şükür. Nekadar teşekkür etsem azdır. Ve toplam beş depremzededen bır kuruş dahı almadı. Hala böyle güzel ve işini severek yapan insanlar olması gelecege umıtle bakmamızı sağlıyor. Tekrardan çok teşekkür ederim kendısıne…….


  • @crazycells kendisiyle konuştuğumda randevu tarihini aldıktan sonra ücret alacağını söylediğinde yurdum insanı bu açığı boş bırakmaz diye düşünmüştüm, haklı çıkmışım 🙂

  • ⭐⭐

    @crazycells hizmet hakkındaki bilgiyi güncellediğiniz için teşekkürler. Bazı uyanık yurdum insanı özel mesajla hizmeti kaça aldığımı sorup duruyordu. Benim kaça aldığımın ne önemi var, eğer aldığınız hizmet ve size verilen fiyat kafanıza yatıyorsa hizmeti alabilirsiniz, yatmıyorsa almazsanız. Bana verilen fiyat ve şartlar ile birebir olmak zorundaymış gibi böyle bir araştırma huyu var milletimizde. Ben yazılımcıyım, aynı işlemi kendim de bir kod yazarak yapabilirdim ama buna ayıracak vaktim yoktu, ayrıca sadece 1 randevu almak için kullanacağımı düşündüğümde hizmeti satın almak daha avantajlı geldi. Eğer size de uyuyorsa satın alabilirsiz, uymuyorsa ve vaktiniz varsa kendiniz de uğraşabilirsiniz. Yeter ki bu güzel hizmetin kıymetini bilelim..

  • ⭐⭐

    @crazycells Depremzede olmadığı halde ücretsiz hizmet almaya kalkan, randevusu öne çekildiği halde ücretini ödemeyen kendini kurnaz sanan ahlak yoksunu insanları şiddetle kınıyorum. @Rushvisasnow şahane bir hizmet veriyor ve bizler bu ahlak yoksunu kişiler yüzünden zarar görüyoruz. Yazıklar olsun! Sayın @crazycells bu hizmete aracılık ettiğiniz ve devamını sağladığınız için çok teşekkürler. Sayın @Rushvisasnow ayrıca size çok teşekkür ediyoruz.


  • Bu konuyu gördükten sonra kendisiyle 2 kez çalışma fırsatımız oldu. İlk çalışmamızda kendisinden ödeme için iban istedim ama ödeme işlem sonrası cevabını aldığımda oldukça şaşırmıştım. Bulunduğumuz coğrafyada malesef bunu suistimal ederler diye aklımdan geçirmiştim ve şimdi de güncellenen mesajdan ve @crazycells ‘in mesajından sonra gördüm ki malesef aklımdan geçen kendisinin başına gelmiş 🙂 Kendisi iletişimi çok güzel ve kibar anlayışlı birisi, kendisiyle bir kaç kez telefonda da vizelerle ilgili sohbet etmiştik, hatta baklava sözüm vardı kendisine halâ yerine getiremediğim 😀 böyle bir durumla karşılaşması üzücü olmuş ama malesef köylü kurnazları her yerde mevcut. İlerleyen günlerde kendisiyle tekrar yurtdışı konsoloslukları için iletişime geçeceğim, işini lâyıkıyla yapan birisi umarım bu hizmeti devam ettirir de gerçekten ihtiyacı olan insanlar faydalanmaya devam eder, en azından ben çevremdeki tüm kişilere vizelerini alana kadar devam ettirmesini dilerim. 🙂


  • Evet tekrar Ben yine bir vize randevusunu erkene almak isteyen tanidigima 23 ekim olan randevuyu 23 Marta aldik ve bir bucuk saat icinde inanilmaz bise gercekten Salih Beye minnettariz. Ve cok mutluyuz sayesinde. Cok Cok Tesekkur ediyoruz 🙏🏻


  • @sedef Hanım ,Rica ederiz.. vize görüşmelerinizde bol şans diliyoruz.


  • Cevap: Rushvisasnow Danışmanlığın Göçmen Olmayan Vize Randevularını Öne Alma Hizmeti

    Gercekten de inanilmaz hizmet, kendisine cok tesekkur ederiz. Annemin taaa ekim sonuna verilen randevusunu istedigimiz tarihe cekti Salih Bey. Hem de konustuktan sonra 1-2 saat icerisinde oldu cok sasirdik 🙂


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

109
Çevrimiçi

40.7k
Kullanıcı

4.4k
Konu

424.1k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum