Rushvisasnow Danışmanlığın Göçmen Olmayan Vize Randevularını Öne Alma Hizmeti
-
@dolcederya Ayşe hanıma vize görüşmesinde bol şans diliyorum.. 🍀
-
S Serapp bu başlıktan bahsetti
-
M mektepli bu başlıktan bahsetti
-
Değerli hizmetleri için kendilerine teşekkür ederim, istediğimiz tarih aralığına randevumuzu alarak bizi büyük bir bilinmezlikten kurtardılar. Şiddetle tavsiye edilir.
-
@Rushvisasnow Cok Tesekkur ederim🙏🏻
-
@volcanocan Geri dönüşleriniz için teşekkür ederim . Vize görüşmenizde başarılar dilerim ..
-
Merhabalar ,
Depremzede @Rasim Bey'in hesabı olmadığı için ben yazmış bulunuyorum bugün alınmış olan randevusu ektedir..

Sayın @denizci10'nın danışanına bugün alınmış olan randevuyu paylaşmak istedim ..

-
Merhabalar ,
Ali beyin acil randevu talebine 1 gün içerisinde yanıt verebildik . ekte görebilirsiniz.

-
Salih Bey ile dün iletişime geçtim. 20 Nisan’da Amerikada olmam gerekiyordu ama bir türlü randevumu 18 Temmuzdan erken tarihe çekememiştim. Kendisine ulaştığım günün ertesi günü 10 Nisan’a bana randevu buldu. Şiddetle tavsiye ediyorum kendisine tekrar teşekkür ederim 🙏🏻
-
@Eylülbudak hanım , vize görüşmenizde bol şans diliyorum . 😊🍀
-
Merhabalar
@Ayşen Hanımın bugün alınmış olan randevusu ektedir. Başarılar dileriz.

-
Merhabalar
Bugün alınmış olan bazı randevuları paylaşmak istiyorum .

-
Merhabalar ,
Bu gece alınmış yakın randevu tarihlerinden birini paylaşmak istiyorum .

-
@Rushvisasnow hersey icin tesekkurler, hizli ve guvenilir bir hizmet aldim. Carsamba vizemi alacagim insallah. Iyi Calismalar dilerim
-
@ Atacan Beyin erkene alınmış randevu tarihi ektedir ..Bol şans dilerim :)

-

Yeni aldığımız J1 vizesi
-
Merhabalar ,
Düne ait erkene çekilmiş bir randevu ektedir .

-
Merhabalar ,
Bugüne ait erkene çekilmiş bir randevu ektedir.

-
Merhabalar ,
Bugüne ait başka bir örnek ektedir ,

-
merhaba 14.03.2023 tarihine @Rushvisasnow sayesinde öne çekerek alınan vize randevusu olumlu sonuçlandı. Şimdi sırada çocuklarınki olacak. Teşekkürler arkadaşlar . çok güzel iş çıkarıldı. Emeğinize sağlık
-
@cato deneyimlerinizi de B1B2 sayfasında bekliyoruz :) Hayırlı olsun vizeniz
-
Merhabalar,
Mayıs ayına istenilen randevu örneği ektedir ,

Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
30
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum