Rushvisasnow Danışmanlığın Göçmen Olmayan Vize Randevularını Öne Alma Hizmeti
-
@crazycells kendisiyle konuştuğumda randevu tarihini aldıktan sonra ücret alacağını söylediğinde yurdum insanı bu açığı boş bırakmaz diye düşünmüştüm, haklı çıkmışım :)
-
@crazycells hizmet hakkındaki bilgiyi güncellediğiniz için teşekkürler. Bazı uyanık yurdum insanı özel mesajla hizmeti kaça aldığımı sorup duruyordu. Benim kaça aldığımın ne önemi var, eğer aldığınız hizmet ve size verilen fiyat kafanıza yatıyorsa hizmeti alabilirsiniz, yatmıyorsa almazsanız. Bana verilen fiyat ve şartlar ile birebir olmak zorundaymış gibi böyle bir araştırma huyu var milletimizde. Ben yazılımcıyım, aynı işlemi kendim de bir kod yazarak yapabilirdim ama buna ayıracak vaktim yoktu, ayrıca sadece 1 randevu almak için kullanacağımı düşündüğümde hizmeti satın almak daha avantajlı geldi. Eğer size de uyuyorsa satın alabilirsiz, uymuyorsa ve vaktiniz varsa kendiniz de uğraşabilirsiniz. Yeter ki bu güzel hizmetin kıymetini bilelim..
-
@crazycells Depremzede olmadığı halde ücretsiz hizmet almaya kalkan, randevusu öne çekildiği halde ücretini ödemeyen kendini kurnaz sanan ahlak yoksunu insanları şiddetle kınıyorum. @Rushvisasnow şahane bir hizmet veriyor ve bizler bu ahlak yoksunu kişiler yüzünden zarar görüyoruz. Yazıklar olsun! Sayın @crazycells bu hizmete aracılık ettiğiniz ve devamını sağladığınız için çok teşekkürler. Sayın @Rushvisasnow ayrıca size çok teşekkür ediyoruz.
-
Bu konuyu gördükten sonra kendisiyle 2 kez çalışma fırsatımız oldu. İlk çalışmamızda kendisinden ödeme için iban istedim ama ödeme işlem sonrası cevabını aldığımda oldukça şaşırmıştım. Bulunduğumuz coğrafyada malesef bunu suistimal ederler diye aklımdan geçirmiştim ve şimdi de güncellenen mesajdan ve @crazycells ‘in mesajından sonra gördüm ki malesef aklımdan geçen kendisinin başına gelmiş 🙂 Kendisi iletişimi çok güzel ve kibar anlayışlı birisi, kendisiyle bir kaç kez telefonda da vizelerle ilgili sohbet etmiştik, hatta baklava sözüm vardı kendisine halâ yerine getiremediğim 😀 böyle bir durumla karşılaşması üzücü olmuş ama malesef köylü kurnazları her yerde mevcut. İlerleyen günlerde kendisiyle tekrar yurtdışı konsoloslukları için iletişime geçeceğim, işini lâyıkıyla yapan birisi umarım bu hizmeti devam ettirir de gerçekten ihtiyacı olan insanlar faydalanmaya devam eder, en azından ben çevremdeki tüm kişilere vizelerini alana kadar devam ettirmesini dilerim. 🙂
-
Evet tekrar Ben yine bir vize randevusunu erkene almak isteyen tanidigima 23 ekim olan randevuyu 23 Marta aldik ve bir bucuk saat icinde inanilmaz bise gercekten Salih Beye minnettariz. Ve cok mutluyuz sayesinde. Cok Cok Tesekkur ediyoruz 🙏🏻
-
@sedef Hanım ,Rica ederiz.. vize görüşmelerinizde bol şans diliyoruz.
-
Cevap: Rushvisasnow Danışmanlığın Göçmen Olmayan Vize Randevularını Öne Alma Hizmeti
Gercekten de inanilmaz hizmet, kendisine cok tesekkur ederiz. Annemin taaa ekim sonuna verilen randevusunu istedigimiz tarihe cekti Salih Bey. Hem de konustuktan sonra 1-2 saat icerisinde oldu cok sasirdik :)
-
@dolcederya Ayşe hanıma vize görüşmesinde bol şans diliyorum.. 🍀
-
S Serapp bu başlıktan bahsetti
-
M mektepli bu başlıktan bahsetti
-
Değerli hizmetleri için kendilerine teşekkür ederim, istediğimiz tarih aralığına randevumuzu alarak bizi büyük bir bilinmezlikten kurtardılar. Şiddetle tavsiye edilir.
-
@Rushvisasnow Cok Tesekkur ederim🙏🏻
-
@volcanocan Geri dönüşleriniz için teşekkür ederim . Vize görüşmenizde başarılar dilerim ..
-
Merhabalar ,
Depremzede @Rasim Bey'in hesabı olmadığı için ben yazmış bulunuyorum bugün alınmış olan randevusu ektedir..

Sayın @denizci10'nın danışanına bugün alınmış olan randevuyu paylaşmak istedim ..

-
Merhabalar ,
Ali beyin acil randevu talebine 1 gün içerisinde yanıt verebildik . ekte görebilirsiniz.

-
Salih Bey ile dün iletişime geçtim. 20 Nisan’da Amerikada olmam gerekiyordu ama bir türlü randevumu 18 Temmuzdan erken tarihe çekememiştim. Kendisine ulaştığım günün ertesi günü 10 Nisan’a bana randevu buldu. Şiddetle tavsiye ediyorum kendisine tekrar teşekkür ederim 🙏🏻
-
@Eylülbudak hanım , vize görüşmenizde bol şans diliyorum . 😊🍀
-
Merhabalar
@Ayşen Hanımın bugün alınmış olan randevusu ektedir. Başarılar dileriz.

-
Merhabalar
Bugün alınmış olan bazı randevuları paylaşmak istiyorum .

-
Merhabalar ,
Bu gece alınmış yakın randevu tarihlerinden birini paylaşmak istiyorum .

-
@Rushvisasnow hersey icin tesekkurler, hizli ve guvenilir bir hizmet aldim. Carsamba vizemi alacagim insallah. Iyi Calismalar dilerim
-
@ Atacan Beyin erkene alınmış randevu tarihi ektedir ..Bol şans dilerim :)

Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
30
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum