[Arşiv] DV2023 Mülakat Deneyimleri
-
@rdvnzgr vizeniz hayırlı olsun, biraz gergin geçen bir mülakat olmuş tabii FSC nedeniyle ama neyse ki sorun yaratmamışlar. Yeni hayatınızda bol şanslar
-
@rdvnzgr vizeniz hayırlı olsun yeni yaşantınız da başarılar dilerim
-
@rdvnzgr hayırlı olsun. beklerken insaların güzel haberler vermesi insanları mutlu edyor.
-
@achillesoag vizeniz hayırlı olsun, tebrik ediyorum🎉 O kadar güzel anlatmışsınız ki kendim deneyimlenmişim hepsini gibi okudum, gerçekten sonuna kadar haketmiş ve karşılığını almışsınız🙏🏻 Yeni hayatınızda mutluluklar…
-
@Yusuf-Allak vizeniz hayırlı olsun, yeni hayatınızda mutluluklar 🙏🏻
-
@Emrey34 tebrikler vizeniz hayırlı olsun, yeni yaşamınızda mutluluklar 🙏🏻🎉
-
@Rychous vizeniz hayırlı olsun, yeni yaşamınızda mutluluklar 🙏🏻
-
@rdvnzgr vizeniz hayırlı olsun, yeni yaşamınızda mutluluklar 🎉🙏🏻
-
@rdvnzgr vizeniz hayırlı olsun
-
@rdvnzgr açıkçası çok şanslısınız baska bir konsolosluk bunu kesinlikle kabul etmezdi ABD’deki hayatınızda bol şans dilerim 🤞
-
@rdvnzgr Tebrikler yeni hayatinizda basarilar diliyorum.
-
@Rychous vizeniz hayırlı olsun, tebrikler :)
-
@waterman evet red ihtimalini göze alarak tamamladık süreci. Umarım aynı durumda olan herkes için işler yolunda gider.
-
@rdvnzgr vizeniz hayırlı olsun ailenizle birlikte yeni yaşantınızda mutluluklar dilerim.
-
@waterman merhabalar bir sey sormak istiyorum, ornegin ben turkiye dogumluyum, suan kazakistan vatandasligim var, mulakati kazakistanda yapsam kabul etmezler mi?
-
@omarmtl-tv, içinde söyledi: DV2023 Mülakat Deneyimleri
@waterman merhabalar bir sey sormak istiyorum, ornegin ben turkiye dogumluyum, suan kazakistan vatandasligim var, mulakati kazakistanda yapsam kabul etmezler mi?
Konsolosluk dosyanızı kabul ederse tabiki olur
-
@waterman ben DS260 formu doldururken dogum yeri turkiye, mulakat yeri kazakistan secmistim, sorun olur mu acaba
-
@omarmtl-tv hayır olmaz zaten vatandaşlığınız var orda sınırsız yasama hakkınız var
-
@rdvnzgr Tebrikler vizeniz hayırlı olsun. Yeni yaşantınızda sağlık , huzur ve başarı dilerim.
-
HAYAT TA EN ZOR ŞEY BEKLEMEK BİDE SONUNDA ACABA VARSA :-)
BUNA HERKEZ KATILIR KESİN
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
30
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum