[Arşiv] DV2023 Mülakat Deneyimleri
-
@waterman @svsucr @tohma31 @yenihayaletadam @Ranje @Ayhan2023 @BuroSulu Teşekkür ederim :)
-
@tolga2023 Vizeniz hayırlı olsun, yeni hayatınızda mutluluklar dilerim. Mülakat için neden yurtdışı konsolosluklarini seçtiniz acaba, Dosya numaranıza göre mi verdiniz bu kararı?
-
@Yusuf-Allak vizen hayırlı olsun kardeşim, abd'de de yolun açık olsun.
-
@achillesoag tebrikler yeni hayatınızda başarılar diliyorum.
-
@achillesoag vizeniz hayırlı olsun burda sizleri bekliyoruz heycanla, macera asıl şimdi başlıyor 😀
-
@gucarslan, içinde söyledi: DV2023 Mülakat Deneyimleri
@Yusuf-Allak vizen hayırlı olsun kardeşim, abd'de de yolun açık olsun.
Teşekürler uğur abi çok emek verdin sağol ömrüm boyunca bir minnet vefa borcum olacak sana teşekürler
-
@Yusuf-Allak vizeniz hayırlı olsun, tebrikler.
-
@Yusuf-Allak tebrik ederim yeni yaşantınızda başarılar dilerim
-
@achillesoag Tebrikler. deneyiminizi paylaştığınız için teşekkürler. yazınız daha uzun olsa da okunurmuş :) akıp gidiyor. yeni hayatınızda bol şans.
-
Tebrikler dostum, vizeniz hayırlı olsun, çok sevindim.
Asıl macera yeni başlıyor, en kısa sürede bekliyoruz seni ve aileni.
Umarım her şey güzel olacak...
Sevgiler.
-
@achillesoag detaylı anlatımınız için çok teşekkür ederiz.Yeni hayatınızda mutluluklar dilerim
-
@Yusuf-Allak vizeniz hayırlı olsun darısı biz bekleyenlere. cn ney di acaba
-
@svsucr case number. 2023EUXXXX deki numara
-
@achillesoag canım dostum. 7 mayısta sonuçlar açıklandı. 2-3 gün sonra foruma geldim. baktım iki kişi benle aynı kişilikte. araştırmacı-detaycı-planlı- bilgileri doğru. tamam dedim bunlardan bu süreçte bana dost olur. birbirimize destek oluruz.süreci emeklerimizle güzel sonuca bağlarız. aynen tahmin ettiğim gibi de oldu. gece gündüz demeden arastırdık. sorduk öğrendik. elimizden geldiğince başka insanların sorularına cevap olduk, hayatlarına belki dokunduk biz üç kafadar. ve sonunda emeklerimizin mükafatını da alıyoruz. her zaman yanımda olduğunuz, en umutsuz zamanlarımda ankaraya güvenilmeyeceğini tekrar tekrar keşfettiğim ve çözüm aradığım anlarda yanımda oldunuz.sizlere ankarada sıra gelme imkanı var olmasına rağmen benim için çabaladınız. allah sizlerden razı olsun. iyiki varsınız. ABD de hep beraber barbekü partileri yapacağız inşallah :) çok mutlu olun @achillesoag. @Erkan-Gürsoy
-
@Yusuf-Allak Tebrik ederim, vizeniz hayırlı olsun. Yeni hayatınızda şans yanınızda olsun :)
-
@achillesoag Tebrik ederim, ne kadar güzel anlatmışsınız sürecinizi. Şans her zaman yanınızda olur umarım :)
-
@Yusuf-Allak iyi günde kötu gunde gergin günde sevinçli gündüzde gecede hep birbirimize destek olduk.vize almak için çare aradık çıkış yolu aradık.her zorlugun üstesinden de geldik şükür . .hak ettin tırnaklarınla başardın.mutlu bir gelecegin olsun
-
@cerkezkizi09 teşekürler abla
-
@Yusuf-Allak sonuna kadar hakettiğin vizenle hayatında başarılar mutluluklar dostum kaderdaşım abd de nice kutlamalar yapmak ümidiyle :))
-
@achillesoag abi sana ailene ve bebişe ömür boyu mutluluklar diliyorum abd de.
hak ettiğin vizene kavustun tebrikler :))
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
10
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum