(B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
-
arkadaşlar merhabalar, vize randevumuzu ben, eşim ve 7 yaşındaki kızım için aldık. Bazı video'larda çocukları görüşmeye yani içeriye almıyorlar gibi şeyler duydum, bu doğru mu? Yani o an bırakabileceğimiz yer yok ve zaten başvuruya ve randevuya çocuğumuz da ekli. Vize görüşmesine çocuğumuzu getirmemiz için bir engel yok değil mi? ( önce kendi vizemizi alıp posta yoluyla çocuğumuza almak daha kolay olabiliyormuş sanırım ama biz artık ailece randevu almış olduk )
-
@tufank, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
arkadaşlar merhabalar, vize randevumuzu ben, eşim ve 7 yaşındaki kızım için aldık. Bazı video'larda çocukları görüşmeye yani içeriye almıyorlar gibi şeyler duydum, bu doğru mu? Yani o an bırakabileceğimiz yer yok ve zaten başvuruya ve randevuya çocuğumuz da ekli. Vize görüşmesine çocuğumuzu getirmemiz için bir engel yok değil mi? ( önce kendi vizemizi alıp posta yoluyla çocuğumuza almak daha kolay olabiliyormuş sanırım ama biz artık ailece randevu almış olduk )
Hayır kesinlikle öyle birşey yok. Çocuğunuzla birlikte gider, çocuğunuzla birlikte de konsolosluğa girer işleminizi yaptırırsınız. Bazı videolarda açıkçası saçmalayabiliyorlar, ciddiye almayın.
-
@daydreamer çok teşekkürler bilgilendirme için. Çok haklısınız, alakasız video'lar, bir sürü bilgi kirliliği var.
-
@denizci10
Soyisim ve pasaport değişti ise yine bu kural geçerli mi? -
@ICu yani oradaki soruya hayır deyip de geçebilirsiniz ama sonrasında ne olur bilemem tabii. soru çok açık aynı vize türünden son 24 ayda ret aldınız mı diyor.
-
@ahmetalimatur Teşekkür ediyorum. Buna benzer bir süreci bende yaşamıştım ve randevumu öne almıştım. Benim asıl sormak istediğim son 24 ay içindeki ret konusunu nasıl çözdüğünüzde açıkçası. Ben son 24 ay içinde ret aldım mesela. Başvuru yapabiliyor muyum yoksa vermem gereken bir cevap mı var formu doldururken.
-
Herkese merhaba, annemin vize randevusu için tamamen açıklık getirmek istediğim bi kaç sorum var.
- Ds160 formunu güncelleme işlemini nerden yapmam gerekiyor ve yaptığımda yeniden mi randevu oluşturmam gerek? (5 nisanda görüşme, o gün randevu saatine yine de gidebiliyor mu güncelleme yapsak dahi, çünkü ds160 numarası farklı olacak sanırım ) Bi kaç kişiden yeni numarayı sisteme işletemediklerini duymuştum.
- Güncelleme yaptıktan sonra yeni confirmation sayfasını mı götürmeliyiz sadece mülakata yoksa eskisini de mi ? Ve oraya girildiğinde ne diyeceğiz güncel form ile ilgili?
- Vize görüşmesine giderken onay ve talimatlar sayfasını çıktı alıp gidin diyor sitede, onu direkt o websitesinden çıkarıp yanımızda mı bulundurmalıyız?
Şimdiden çok teşekkür ederim, annem biraz stresli herşeyden emin olmak istiyorum görüşmesine giderken.
-
Arkadaşlar merhaba;
Gaziantep bölgesinde depremden dolayı eşimi ve çocuklarımı kendi ülkesine Azerbaycan'a bıraktım. 2 çocuğumuz var yaşlar 2 ve 3 annesi çocuklar adına vize başvurusu yapabilir mi? eşim azerbaycan vatandaşı. çocuklar türk vatandaşı. -
@merlin2020 merhaba,
1- DS160 formu imzalandıktan sonra güncellenemiyor. Eski formunuzdaki bilgileri "retrieve application" diyerek yeni bir form oluşturmada kullanabilirsiniz. Ya da sıfırdan bir form doldurabilirsiniz. Yeniden randevu oluşturmanıza gerek yok. Randevuda yer alan ds160 numarası farklı olması sorun değil. Randevu gününden 3 gün önceye kadar yapmanız sorun yaratmayacaktır. şu başlığa bakabilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/topic/1453/ds160-formunu-mülakattan-önce-güncellemek-mümkün-mü/204
2- Yeni forma ait confirmation sayfasını götürmeniz yeterli. Güncel ve sizin onlara vereceğiniz ds160 formunu dikkate alacaklar.
3- AIS Onay ve talimatlar + ds160 confirmation sayfasını götürmelisiniz.
-
Merhabalar, konsolosluk Ocak ayı verilerini paylaşmış.


-
@Rüştü-Gürbüz rakamları ve başlığı silsen sürücü kursuna gidenlere göstersen ehliyet sınıflandırması diye cevap verirler.
-
@ayvalik10 Silersen direk öyle zaten
Yalnız mülakat onay oranları az mı normal mi bilgili kişilerin yorumlarını dinlemek isterim. -
@Rüştü-Gürbüz hangi siteden paylaşımı aldıysan orada muhakkak geçmiş dönemin de vardır. Onları yan yana koyarak kıyaslama yapabiliriz.
-
@Rüştü-Gürbüz, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
Merhabalar, konsolosluk Ocak ayı verilerini paylaşmış.


Ben mi anlamadım ikisindede Ocak yazıyor?
-
@waterman evet birisinde Ankara rakamları diğerinde İstanbul rakamları var
-
@denizci10 aklım istanbulda kalmıs hala Ankara kapalı sanıyorum



-
@salih2825 evet formda yeni bir soru var, son 24 ayda ret aldım seçeneğini işaretlersen sistemin sana randevu slotunu göstermediği söyleniyor.
Not:
aslında bu bilginin tam olarak doğru olmadığı ais sisteminin son 24 ay içinde red alanları randevu vermek için ikincil plana attığı ama tamamen randevu slotlarını bu kişilere kapatmadığı bilgiside var. @Rushvisasnow eğer bu kesin olmayan bilgiyi doğrularsa bu durumdaki kişilerin randevu almak için gün içerisinde daha fazla ais sistemine girip slot kovalaması gerektiği anlamına gelir
-
@Muhtaradana ben şunu da merak ediyorum,red aldınız ,hadi diyelim @Rushvisasnow size kovaladı ve yeni bir randevu bulabildi,konsoloslukta da bu soru karşımıza gelmez mi mesela? Ya da o günden bugüne ne değişti tarzında bir şey yasanmiyordur umarım.iki sene zaten aşırı uzun bir süre..
-
@tufank cok teşekkürler

-
@Muhtaradana sadece randevu yok demiyor randevu almak için ücret ödemenize izin verilmiyor. buyurun resimden de bakabilirsiniz.

160 dolar ı ödememize izin verilmiyor. Ödesek dediğiniz gibi randevu alma kısmına geçebiliriz ama ödeme yapamıyoruz maalesef.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
39
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum