@khan, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
@Muhtaradana ben şunu da merak ediyorum,red aldınız ,hadi diyelim @Rushvisasnow size kovaladı ve yeni bir randevu bulabildi,konsoloslukta da bu soru karşımıza gelmez mi mesela? Ya da o günden bugüne ne değişti tarzında bir şey yasanmiyordur umarım.iki sene zaten aşırı uzun bir süre..
Şu an tartışılanla farklı şeyler.
Eğer eliniz sağlamsa ve bunu formda gözlerine soktuysanız. Daha önce red almışsınız gibi bir cümle kurmuyorlar. Sevgili @denizci10 ile bu konuda sıkı bir çalışma yaptık. Ben de geçen sene red almıştım. Bu Ocak ayında onay aldım. Reddimle alakalı hiçbir kelime geçmedi görüşmede.
2 farklı görüşünde haklılık paylarının olduğunu ama 100-150$ için kendinizi tehlikeye atmamanın ve kesinlikle sağlam background ı olan bir danışmanla çalışmanın gerektiği kanaatindeyim. Mantık süzgecinden geçirdiğim de bunun must olduğunu düşünüyorum.
Ben kendi adıma bu forumdaki arkadaşların @denizci10 gibi bir nimetten faydalanmak yerine sayfalarca önce sorulmuş soruları dahi okumadıklarını ve buna rağmen kendi başlarına hareket ettiklerini görünce kızıyorum.
Hem red aldığım hem onay aldığım mülakatlarımı düşündüğümde ve yargıladığımda şunu söyleyebilirim.
Elinizde böyle bir nimet varken değerlendirin.
Hatta şöyle söyleyeyim. Eğer @denizci10 ile çalışır ve yine de red alırsanız sorun onda değil sizdedir. Ben o ramaktan döndüm. O yüzden iyi biliyorum. Kendisinden de bu konuda ciddi azar yedim. O kadar ciddi yaklaşıyor olaya.
Bu forum gerçekten bir hazine ama herkes her bilgiden eşit şekilde faydalanamaz. Herkesin zeka ve mantık derecesi bir değil ve bu normal hepimiz insanız ve farklıyız. Bir kendinize aynada bakın ve algı seviyenizin mantığınızın tek başınıza süreci kavrayıp doğru hamleleri yapacağınızı sağlayıp sağlamayacağı konusunda kendinize dürüst olun.
Eğer ihtiyacınız olduğu hakkında küçücük bir kurt düşerse içinize mutlaka bir danışmanla çalışın.
Bunu size cevap verirken herkesin okuyacağını bildiğim için genelleştirerek yazıyorum. Tamamı sizi ilgilendirmiyor olabilir lütfen üzerinize alınmayın.
Örnek güzeldi kullanmak istedim.