Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐

@ytrbilgisayar tabii ki 😂

• @denizci10, içinde söyledi: Amerika'ya gitme sebepleriniz ?

ABD ye gelince daha çok anlıyorsunuz buraya gelme sebebinizi. Ondan gelince göreceksiniz

Zaten sizi görünce daha iyi anladık neden gitmemiz gerektiğini😅 ikinizin de gözleri Işıl ışıldı gerçekten, maşallah ☺

• ⭐⭐⭐⭐

@dytmelek aynen öyle 😁 bu kadar mı fark eder 😂

• ⭐⭐⭐

@dytmelek ne zamna gördünüz ne oldu ne kaçırdım ben 😃

• @tolgasatir ahahah görüntülü görüştük gözlerinden kalp çıkıyordu maşallah 😬 ilham oluyorlar bize 🙏🏻

• ⭐⭐⭐

@dytmelek @denizci10 biz hiç böyle şeyler yapmıyoruz abi 😃

• ⭐⭐⭐⭐

@tolgasatir yapalım o zaman😉😂 talep gelirse karşılık veriyoruz gördüğün gibi.

• ⭐⭐⭐

@denizci10 Bunu planlayalım 😃

• ⭐⭐⭐⭐

@tolgasatir IBAN ı gönderiyorum özelden😂😉

• ⭐⭐⭐

@denizci10 haydaaa 😃

• ⭐⭐⭐⭐

@tolgasatir aaa burada her şey para kardeşim. Kapitalizm in beşiğine geliyorsun alış bunlara artık😉😂 bize de ekmek parası lazım. Napalım yeni ev kurduk eşya aldık biraz da siz anlayın bizi... koltuk mu kemirelim😎🤣

• ⭐⭐⭐

@denizci10 selam verdik borçlu çıktık böyle bir şey mi 😃

• ⭐⭐⭐⭐

@tolgasatir eee naparsın bu işler böyle😂 😂

• @tolgasatir siddetle kiniyorum

• Buraya gelme sebepim anne ve babamin beni cocuk yasimda yanlarinda getirmeleriydi. Ilk okulumu okuyordum o yuzden ben karar vermedim. Ben burada buyudum ama cocukken Turkiye'deydim. Yani iki ulkeyi bikiyorum..
    Annem ve babam isleri icin University'de calismak icin geldiler. Sonra hep kaldik. Simdi emekli oldular. Burada yasam kosullari geldigimizden daha iyiydi o zaman. Academic olarak cok iyiydi. Isleri daha iyi oldu.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

dünya da toplam da 208 ülke var

• Bunu kısaca yazıcağım Saygı görmek. Bundan kastım nedir. parasında değilim ortalıktaki kekosunda değilim sosyal sorunlarında hiç değilim ben saygı görmek istiyorum. Taşıdığım Pasaport için gurur duymayı ülkemin adını söylediğimde insanların şaşırarak bakmasını hayranlık duymasını merak edip sorular sormasını orası da neresi,Hmm iyiymiş gibi sorular sormamasını istiyorum. Göçmenlik kuyruklarında gittiğim her ülkede arka odaya alıcaklarmı diye düşünmek istemiyorum. Yurt dışında bir haksızlığa uğradığımda konsolosluğumun güçlü olmasını bana gerçekten yardım etmesini istiyorum hatta Amerikalılar bu konuyla ünlenmiştir ABD pasaportunun uluslararası koruması sağ olsun "Ben Amerikan Vatandaşıyım bana böyle davranamazsınız." Gibi bir çok kalıp yerleşti literatüre adamların Konsolosluk gücü sağ olsun. bunu çok görür olduk. Kısacası ben saygı istiyorum arkadaşlar. Ben insanlık görmek istiyorum. Ben yaşadığım yer için parçası olduğum toplum için gurur duymak istiyorum Türkiye'de bunların hiçbiri yok Almanyadan gelen orada muhtemelen orta seviyeli bir ailenin kızının gelip bana Çalıştığım otelde garip bir göz ile küçümseyici bakmasını istemiyorum. Yurt dışına gittiğimde Japonyaya gidiceğim vizesiz olmasına rağmen türküm diye bana vize soran hala vizesiz gidebildiğime inanmayan havayolu şirketlerini istemiyorum.. Ben ülkemin adını söylediğimde bu insanlar titresin istiyorum. Ve maalesef bunu Türkiye vermiyor hiç vatan millet sakaryaya gerek yok bir çok yabancı arkadaşım var burası ile alakalı bildikleri tek şey Ekonomik kriz,Kebap,Dondurmacı adamlar yani yeter ben Türküm dediğimde bu kadar saçmalık insanların aklına geliyor kimseninde umursadığı yok bazı insanlar Türkiye'nin varlığından veya tam olarak nerde olduğundan bile emin değil. O Yüzden istediğim şey Saygı. Çok net bir şekilde Saygı ve prestij istiyorum.

• @celica Netflix ahlakı bozuyor diyip televizyonlarda ücretsiz seyredilebilen dizilerin içinde ki kuzenlerin, yeğenlerin baldızlarına atlama sahnelerini veren zihniyet ile aynı kafa 😃

• Huzurlu bir yasam.

• @waterman Abi İçimi Yaktın Benim Sorunlarım Sorun Değilmiş Diyorum Şuanda Umarım Dileklerin Olur Hakkında Hayırlısı...

Benzer Başlıklar

• 242
  • 124
  • 10
  • 599
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

162

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |