[Arşiv] FY2019 Administrative Process ( AP durumu ) ( İdari İşlem )
-
@entelman evet permanent residence için kızım bana sponsor oldu. Benimki family green card.
-
@gulsum67 Tam emin olmamakla birlikte çekilişe katılmanızın sürecinize olumsuz bir etki yapacağını sanmıyorum. Ama bu sorunuza sn @crazycells belki daha net bir yanıt verebilir.
-
@roccorocco Bence sizin DS5535 formunu doldurup doldurmamanız gerektiğini bir an önce netleştirmeniz gerekiyor.
-
@entelman konsolosluktan mail veya telefon ile fform hakkında bilgi alabiliyormuyum?
-
@entelman DV2019 Administrative Process(2019 AP- İdari işlem) içinde söyledi:
@gulsum67 Tam emin olmamakla birlikte çekilişe katılmanızın sürecinize olumsuz bir etki yapacağını sanmıyorum. Ama bu sorunuza sn @crazycells belki daha net bir yanıt verebilir.
@gulsum67 hicbir problem olmaz, lakin su an basvurmak icin erken, ekim sonuna kadar beklemenizi tavsiye ederim, eger idari islem o zamana kadar sonuclanmazsa basvuru yapabilirsiniz.
-
@roccorocco E-mail atabilirsiniz.
-
Elinize sağlık @crazycells ve @orhanvegs çok teşekkürler.
Tabloya işlenmesi bakımından bazı bilgilerim şunlar:
Dosya Güncelleme tarihi: 10.10.2018
Mülakat tarihi: 05.10.2018,
Pasaport: Geri verildi. Evet
Eksik belge: Yok yada bana şu ana kadar bildirilen bir eksik belge bilgisi yok.
Sabıka: Çok Şükür o da Yok. -
@crazycells bu arada ufak bir düzeltme; yukarıdaki tabloda FY2018 idari işleme kalanlar başlığının, FY2019 olarak düzeltilmesi gerekecek sanırım :)
Yardımlarınız ilginiz ve özverili çalışmalarınız için çookkk teşekkürler. -
@roccorocco FY2019 Administrative Process ( AP durumu ) ( İdari İşlem ) içinde söyledi:
Elinize sağlık @crazycells ve @orhanvegs çok teşekkürler.
Tabloya işlenmesi bakımından bazı bilgilerim şunlar:
Dosya Güncelleme tarihi: 10.10.2018
Mülakat tarihi: 05.10.2018,
Pasaport: Geri verildi. Evet
Eksik belge: Yok yada bana şu ana kadar bildirilen bir eksik belge bilgisi yok.
Sabıka: Çok Şükür o da Yok.Her vize turunde idari islemlere kalanlar bilgi aldigi, aktardigi ya da soru sordugu icin Diversity Visa (DV) yerine Fiscal Year (FY) diye degistirdim basligi. Bence daha uygun oldu :)
Ilk post'un editlenmesini size birakiyorum sayin @roccorocco , direkt degisiklikleri yapabilirsiniz. Bir deneyin editleyebiliyor olmaniz gerekiyor, sag alt taraftaki seceneklerden "edit" secenegini gormeniz lazim.
-
@crazycells selam. Admin process kontrol ettiğimde, case numaramın son 2 hafta 3 defa update edildiğimi gördüm. Bu iyiye işaret midir? Yani dosya şu an işlemde ilgileniyorlar diyebilirmiyiz yoksa genel bir update midir? Update edilmesine rağmen process pending uyarısı veriyor.
Ayırca CEAC sitesinden kontrol etmek istediğimde case numaram sürekli hata veriyor.
Şu an sadece şu siteden durumumu kontrol edebiliyorum. https://tr.usembassy.gov/visas/immigrant-visas/iv-status-check/ -
@roccorocco FY2019 Administrative Process ( AP durumu ) ( İdari İşlem ) içinde söyledi:
@crazycells selam. Admin process kontrol ettiğimde, case numaramın son 2 hafta 3 defa update edildiğimi gördüm. Bu iyiye işaret midir? Yani dosya şu an işlemde ilgileniyorlar diyebilirmiyiz yoksa genel bir update midir? Update edilmesine rağmen process pending uyarısı veriyor.
Ayırca CEAC sitesinden kontrol etmek istediğimde case numaram sürekli hata veriyor.
Şu an sadece şu siteden durumumu kontrol edebiliyorum. https://tr.usembassy.gov/visas/immigrant-visas/iv-status-check/Evet, sanirim oyle diyebilirsiniz. Yakinda biter sizin sureciniz.
CEAC sitesini Ocak ayindan sonra kontrol edebilirsiniz.
-
@crazycells teşekkürler. Red olursa talihsiz talihli olarak kendimi notere tasdik ettireceğim :)))
-
@roccorocco iv status checkteki guncellemeler haftalik standart olabiliyor. Hemen her hafta bir ya da iki kez guncelleniyor. CEAC 'taki guncellemeler eger siz mail vs. yollamadan gerceklestiyse bir anlam yuklemek mumkun ama iv status check su an icin rutin guncellemeler de olabilir. Ama olmayabilir de :) AP 'nin can sikici yani da tam burasi. Hicbir seyi tam olarak kestirmek mumkun degil. Taa ki pasaportunuz vizeli sekilde basilip elinize gecene kadar...
-
@filth_grinder yani bu güncellemeler olağan diyorsunuz.
case no sorgulamada WEBSİTE UPDATE : 19.10.2018, SPECİAL NOTES: emails was sent applicant 11.10.2018. yazıyor mesela. Galiba dosyam 11.10.2018 de güncelleme olmuş. Website update ise genel bir update olmalı.
Ne kadar belirsiz bulmaca gibi bir süreç bu :) insanı deli eder bu sistem. Dipsiz kuyu gibi. Sabırdan başka birşeye gerek yok bu süreç için. Öyle görünüyor. -
@roccorocco kuvvetle muhtemel olagan guncellemeler. Sizi cok iyi anliyorum keza ben de tam 3 ay bekledim. Daha uzun bekleyenler de oldu. Ama genelde arkadaslar ortalama 2 ay ve daha kisa surelerde aldilar vizelerini. Umarim sizinkisi de bir an once neticelenecektir.
-
Sabıka kaynaklı AP'ye kaldık. Mulakat deneyimlerinde konuyu yazdım.
https://yesilkartforum.com/forum/post/35268 -
@endyilmaz Geçmiş olsun. İnş kısa sürede sonuçlanır
-
@endyilmaz FY2019 Administrative Process ( AP durumu ) ( İdari İşlem ) içinde söyledi:
Sabıka kaynaklı AP'ye kaldık. Mulakat deneyimlerinde konuyu yazdım.
https://yesilkartforum.com/forum/post/35268gecmis olsun, bol sabirli beklemeler.
-
Bu sene cok Ap ye kalan oluyor. Hayırlısı inş.
-
Elçilik sitesinden kontrol ettiğimde hala Interview Scheduled diyor, site update tarihi ise 6/11/18 yani sanırım dosyanın kapağı bile açılmamış. CEAC den baktığımda ise hatalı case number diyor, hem sıfırlı hem sıfırsız denedim. @roccorocco sizin süreçte böylemi işledi?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
22
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum