Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • @ob16222 çok teşekkür ederim. Bilmiyordum böyle olduğunu.

  • ⭐⭐⭐

    @ob16222 yanlışım varsa düzeltin vizenizi alabilmek için interwieve girmiyor musunuz?varsayım olarak göçmen vizelere sadece baktıklarını düşünürsek diğer göçmen olmayan vizeler için tekrardan konsolosluğun çalışmaya başlamasını beklememiz gerekmez mi?


  • @waterman umarım öyle olmaz. Olursa çok köyü olur bizim için.


  • Bu sabıka kaydı başka ülkeler için 6 aydan fazla yaşadığımız zaman istiyorlar demi yoksa 1 sene mi ?


  • @waterman Hocam diğer ülkelerin turistik vizeyi nasıl verdikleri ile ilgili bilgim yok. Ben amerika özelinde konuştum , örneğin amerika konsolosluğu vize vermeyi geçici olarak askıya alsa bile , bizim işlemlerimiz ankara da devam ediyor elçilik tarafında. Elçilik kapanmadığı sürece endişe edilecek bir durum yok şu an için. Kaldı ki istanbulu kapatsa bile amerika , ankara üzerinden turistik vize alınabilir. Diğer ülkelerin prosedürü nasıldır inanın hiç bir fikrim yok. Diğer ülkelerde yakında açarlar merak etmeyin önümüz seçim 🙂 ne demek istediğimi anladınız umarım.


  • @tgy59 ülkeye göre değişiyor en doğru bilgiyi resmi siteden görebilirsiniz. https://travel.state.gov/content/travel.html tam olarak nereden ulaşılacağını bilmiyorum araştırın biraz bulursunuz.


  • Merhaba arkadaşlar , bazı arkadaşların dosyası ankaraya ulaştı ve randevu beklemekte ancak randevu günü bulmakta zorluk çekiyoruz çünkü yok , sizlerden ricam elçiliğin mail adresine ortak hazırladığımız bir mail var onu gönderebilir misiniz ? hem bizim için hemde bizden sonrakiler için belki işe yarar. Maili atacak herkese şimdiden teşekkür ederim.

    Konu başlığına , About K1 Visa Interview

    Mail olarakta aşağıda ki maili copy paste yaparak [email protected] adresine gönderebilir misiniz ?

    To Whom It May Concern,

    As K1 visa applicants, we are having trouble finding an interview appointment. The interview appointments are opened in 3-month periods and the waiting period, which is already 18 months, may extended to 24 months. As K1 visa applicants, who appear as a priority in the system, We are kindly requesting the creation of new available appointment time slots for February or March.

    Sincerely,


  • Merhaba;
    Farkındamısınız? Yılbaşından önceki dönemde yaklaşık 300 davaya bakılırken, yeni yıldan itibaren bu rakam 700 lere kadar çıkmış durumda. İnşallah dahada iyi olur. Yeni yıl ile beraber çok sayıda personel işe başlamış göçmen vizeleri için. Ama dosyaların gönderilmesi mülakat randevu falan yine 4 aya kadar beklemek gerekiyor şu an için. Sizlerinde yorumlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Paşam-Oyun-Var, içinde söyledi: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)

    İlişki kanıtı için whatsapp konuşmalarını ekran görüntüsü almak mı daha mantıklı ya da sohbeti dışa aktarıp pdfi ss almak mı mantıklı fark eder mi arkadaşlar ?

    farketmez.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @findiklahmacun, içinde söyledi: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)

    NoA1 08.10.2021
    NoA2 08.12.2022

    Bugün dava dosyam kabul edildi 🙌

    gozunuz aydin, bilgileri imzaniza tasimayi unutmayin.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Ssttkk-0, içinde söyledi: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)

    Bu nişanlılık süreci avukat vb işleri için para göndermek istiyorum nişanlıma türkiyeden para göndermenin en iyi yolu wester union mu biraz konudan bağımsız oldu ama teşekkür ederim

    su basligi incelemelisiniz:

    https://yesilkartforum.com/forum/topic/70/abd-türkiye-arası-para-transferleri

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Ayse-Cemre-Sertdemir tebrikler, gozunuz aydin.


  • Bugün Noa2 tarihimizin üzerinden 57gün geçti. Salı günü oluşturduğumuz inquiry üzerinden ANK ile başlayan case numaramızı ilettiler dosyam AT NVC olarak gözüküyor.

    Noa1 ; 08.10.2021
    Noa2 ; 08.12.2022


  • Bu ileti silindi!

  • @findiklahmacun hayırlı olsun


  • @findiklahmacun rica etsem mesaj kutunuzu kontrol edebilir misiniz.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @pin, içinde söyledi: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)

    Merhabalar, bugun ANK.. ile baslayan numaramiza kavustuk 3 ayin sonunda nihayet 🙏dosyamiz “ in transit” gorunuyor.. sizlerle de paylasmak istedim..

    gozunuz aydin.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @thisnew, içinde söyledi: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)

    arkadaşlar bu noa1 noa2 falan nedir biri açıklayabilir mi? erkek arkadaşımın şu an vize için yeterli geliri yok ama iş arıyor muhtemelen de bulacak. şu an bizim başlangıç formunu doldurmak için nelere ihtiyacımız var? gelirinin yeterli olduğunu sürecin hangi aşamasında kanıtlamamız gerekiyor?

    bu basligin ilk sayfalarini okumanizi tavsiye ederim.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @thisnew, içinde söyledi: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)

    arkadaşlar merhaba. biz başvuru sürecindeyiz ve ilk adımla alakalı belgeleri size yazmak istedim. ek belge olarak koymam gereken bir şey varsa söyler misiniz?

    I-129F doldurmak.
    ne zaman, nasıl, nereden tanıştığımızı belirtmek.
    aradaki mesajlaşmalar ve arama kayıtlarını göndermek. (arama kayıtları snapchat üzerinden görünmüyor biz de genelde snapchat kullanıyoruz ve bir aramamız en az 2-3 saat sürüyor bu arama kayıtlarını nasıl çıkaracağımdan emin değilim.)
    ülkeme geldiği ve görüştüğümüze dair uçak biletleri, airbnb faturası, benim sipariş ettiğim yemeklerin faturası, beraber yaptığımız harcamalar.
    beni ziyarete gelidğinde yüzük almıştık onun banka kaydı.
    beni ziyarete kuzeniyle gelmişti onunla olan fotoğraflarımız. arkadaşlarımla buluştuğu foroğraflarımız.
    geldiğinde ailemle görüşemedi fakat online olarak benim annem ve onun annesi yazışıyor onların yazışmalarından birkaç kesit.
    evlenirsek kuzenini şahit yapmayı düşünüyoruz onun bizimle alakalı mektubu.
    benim arkadaşlarımın bizim ilişkimiz hakkında mektubu.
    beraber çekildiğimiz bolca fotoğraf.
    onun annesinden mektup.
    annesi ve benim aramdaki yazışmalar.

    niyet mektubu vs gördüm fakat bunlar tam olarak ne anlama geliyor anlayamadım? yukarıdaki listede önemli bir eksik görürseniz söyleyebilir misiniz?

    ayrıca erkek arkadaşım bir seyahat daha planlıyor fakat bu formu gönderene kadar gerçekleşmesi mümkün değil. gelecekteki seyahatlerimizle alakalı plan yaptığımıza dair yazalım mı?

    biometrik foto koyalım mı? ek olarak ilk başvuru tam olarak ne kadara mal oluyor?

    niyet mektubu, ABD'ye girdikten sonra 90 gun icinde evleneceginizi bildiren bir mektup olacak.

    I-129F doldurma ucreti $535 olarak gorunuyor:

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Valfry, içinde söyledi: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)

    Merhaba herkese bir sorum olacakti. Mulakat icin istenen irs transcript yani tax return transcript su an elimizde var mevcut. Elciligin bana gonderdigi mail de sadece bu istenmis, w2 ile ilgili birsey yazmamislar fakat cogu kisiden almislar sanirim. W2 transcript versiyonu yok elimizde. Nisanlimin is vereninden aldigi w2 var. Bunu versek kabul olur mu? Yoksa illa irs in sitesinden w2 transcript ini mi istetecegiz? Simdiden tesekkur ederim yardimlariniz icin.

    W2'yi zaten IRS'ten degil is yerinden aliyorsunuz, sorun yok yani 👍


Benzer Başlıklar

  • 116
  • 57
  • 644
  • 858
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

119
Çevrimiçi

40.1k
Kullanıcı

4.3k
Konu

420.0k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum