K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
-
Sevgili arkadaşlarım. Noa 1 onayı posta ile kagit halinde geldi. Noa2 ayni sekilde mi geliyor? Yoksa istek yapana mail olarak mı gönderiyorlar?
-
@Ali-El posta ile geliyor
-
@Ali-El online başvurduysaniz online mail halinde beklemelisiniz. Ucsis case status üzerinden kontrolleri sağlayabilirsiniz. Bol sabırlar. Yanlışım var ise lütfen düzeltin arkadaşlar.
-
@findiklahmacun evet takip ediyorum bende :)
-
@dalailama aman aman bir düşüş beklemiyorum doğrusu. Bakalım zaman neler gösterecek.
-
Bir çok Avrupa ülkesi güvenlik gerekçesiyle konsoloslukları kapatmış. İnş ABD kapatmaz yoksa Dubai’ye falan gideriz randevu için
-
@shwannn 1- konsolosluk ile işimiz yok bizim hocam,
2- daha yeni turist vizesi için bir dünya randevu açtı amerika konsolosluğu 3- kapanan ülkelerin elçilikleri açık. o yüzden sorun yok. -
@ob16222 çok teşekkür ederim. Bilmiyordum böyle olduğunu.
-
@ob16222 yanlışım varsa düzeltin vizenizi alabilmek için interwieve girmiyor musunuz?varsayım olarak göçmen vizelere sadece baktıklarını düşünürsek diğer göçmen olmayan vizeler için tekrardan konsolosluğun çalışmaya başlamasını beklememiz gerekmez mi?
-
@waterman umarım öyle olmaz. Olursa çok köyü olur bizim için.
-
Bu sabıka kaydı başka ülkeler için 6 aydan fazla yaşadığımız zaman istiyorlar demi yoksa 1 sene mi ?
-
@waterman Hocam diğer ülkelerin turistik vizeyi nasıl verdikleri ile ilgili bilgim yok. Ben amerika özelinde konuştum , örneğin amerika konsolosluğu vize vermeyi geçici olarak askıya alsa bile , bizim işlemlerimiz ankara da devam ediyor elçilik tarafında. Elçilik kapanmadığı sürece endişe edilecek bir durum yok şu an için. Kaldı ki istanbulu kapatsa bile amerika , ankara üzerinden turistik vize alınabilir. Diğer ülkelerin prosedürü nasıldır inanın hiç bir fikrim yok. Diğer ülkelerde yakında açarlar merak etmeyin önümüz seçim :) ne demek istediğimi anladınız umarım.
-
@tgy59 ülkeye göre değişiyor en doğru bilgiyi resmi siteden görebilirsiniz. https://travel.state.gov/content/travel.html tam olarak nereden ulaşılacağını bilmiyorum araştırın biraz bulursunuz.
-
Merhaba arkadaşlar , bazı arkadaşların dosyası ankaraya ulaştı ve randevu beklemekte ancak randevu günü bulmakta zorluk çekiyoruz çünkü yok , sizlerden ricam elçiliğin mail adresine ortak hazırladığımız bir mail var onu gönderebilir misiniz ? hem bizim için hemde bizden sonrakiler için belki işe yarar. Maili atacak herkese şimdiden teşekkür ederim.
Konu başlığına , About K1 Visa Interview
Mail olarakta aşağıda ki maili copy paste yaparak [email protected] adresine gönderebilir misiniz ?
To Whom It May Concern,
As K1 visa applicants, we are having trouble finding an interview appointment. The interview appointments are opened in 3-month periods and the waiting period, which is already 18 months, may extended to 24 months. As K1 visa applicants, who appear as a priority in the system, We are kindly requesting the creation of new available appointment time slots for February or March.
Sincerely,
-
Merhaba;
Farkındamısınız? Yılbaşından önceki dönemde yaklaşık 300 davaya bakılırken, yeni yıldan itibaren bu rakam 700 lere kadar çıkmış durumda. İnşallah dahada iyi olur. Yeni yıl ile beraber çok sayıda personel işe başlamış göçmen vizeleri için. Ama dosyaların gönderilmesi mülakat randevu falan yine 4 aya kadar beklemek gerekiyor şu an için. Sizlerinde yorumlarınızı bekliyorum. Teşekkürler. -
@Paşam-Oyun-Var, içinde söyledi: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
İlişki kanıtı için whatsapp konuşmalarını ekran görüntüsü almak mı daha mantıklı ya da sohbeti dışa aktarıp pdfi ss almak mı mantıklı fark eder mi arkadaşlar ?
farketmez.
-
@findiklahmacun, içinde söyledi: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
NoA1 08.10.2021
NoA2 08.12.2022Bugün dava dosyam kabul edildi 🙌
gozunuz aydin, bilgileri imzaniza tasimayi unutmayin.
-
@Ssttkk-0, içinde söyledi: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
Bu nişanlılık süreci avukat vb işleri için para göndermek istiyorum nişanlıma türkiyeden para göndermenin en iyi yolu wester union mu biraz konudan bağımsız oldu ama teşekkür ederim
su basligi incelemelisiniz:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/70/abd-türkiye-arası-para-transferleri
-
@Ayse-Cemre-Sertdemir tebrikler, gozunuz aydin.
-
Bugün Noa2 tarihimizin üzerinden 57gün geçti. Salı günü oluşturduğumuz inquiry üzerinden ANK ile başlayan case numaramızı ilettiler dosyam AT NVC olarak gözüküyor.
Noa1 ; 08.10.2021
Noa2 ; 08.12.2022
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
13
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum