Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐

    @BeyzaSelim vizeniz hayırlı olsun. Yeni hayatinizda mutluluklar


  • @Musty50 hayırlı olsun vizeniz başarılar 🙏

  • ⭐⭐⭐

    @elifkeskinn Tebrikler. Yeni hayatınızda mutluluklar. Şans sizinle olsun.


  • Merhabalar, mülakat deneyimimden bahsetmeden önce süreç hakkında çok bilgi aldığım, kafamdaki soruları giderdiğim bu forumda emeği geçen herkese ve telegramdaki tüm adminlere teşekkür ederim.

    22 Kasım 2022 tarihinde 1 Aralık tarihine mülakat aldığımı öğrendim. Yani 10 gün sonrasıydı. Fakat bir önceki mülakat o sıra daha yeni dağıtılmıştı yanlış hatırlamıyorsam ve ben yeni bir dağıtım beklemiyordum, olsa bile 10 gün sonrasına beklemiyordum çünkü mülakatlar genelde dağıtımdan 40 gün sonrasınaydı. Benim de iş için yurtdışına çıkmam gerekiyordu, mülakat almadan önce pasaportumu bir acenteye vermiştim bu seyahat için, mülakat da bu sırada gelmez, gelsede vaktim var sorun olmaz diye düşündüm. Fakat mülakat aldığımda pasaport bende değildi ve 10 gün sonra mülakata girecektim 🙂 ertesi gün de pasaportum acenteden resmi aracı kuruluşa verilecekti ve benim de parmak izi vermem gerekiyordu, oradanda konsolosluğa gidecekti her şey. Hemen öncelikle işyerime haber verip durumdan bahsettim ve seyahati iptal etmek zorunda olduğumu bildirdim. Sabah da ilk iş acentenin kapısına dayanıp pasaportumu istiyorum, seyahatten vazgeçtim dedim 🙂 İş yerinden bir mail gerektiğini falan söylediler bunları halledip pasaportumu almıştım mülakat haberinden bir gün sonra. Pasaport konsolosluğa gitmiş olsa sanırım öyle elimi kolumu sallaya sallaya gidip pasaportumu geri verin diyemezdim sanırım. Alırdım tabiki ama biraz daha uzun sürerdi muhtemelen. Sonuç olarak küçük bir adrenalin neticesinde henüz acentede olan pasaportumu kolayca ertesi sabah almıştım.

    Mülakat evraklarının geneli kısa sürede toplanabildiği için 10 gün sonrasına veya kısa süre sonrasına mülakat almak büyük bir sorun teşkil etmiyor, tabii eğer yurtdışından TR'ye mülakat için gelmiyorsanız bu sürede. İlk iş hemen Unganlar randevusu aldım, en yakın boşluk 29 Aralık tarihineydi.

    Unganlar randevusundan çok uzun bahsetmeyeceğim çünkü yazılanlardan farklı bir süreç geçirmedim. Kan verme, akciğer grafisi, aşılar ve kısa süren bir muayene.
    Muayeneye gözlüklerimle gittim fakat doktor gözlüklü olduğumu farketmedi bile, bununla ilgili bir test vs yapılmadı dolayısıyla. Zaten genelde araba kullanırken takıyorum gözlük. Daha önce operasyon/hastalık geçirdin mi gibi klasik sorulardan sonra ABD' de ne yapacağımı sordu. Sonrasında aşılarımı yaptı ve bitti süreç. Ekstra bir bilgi verilmez ise ertesi gün 15:00-17:00 saatleri arasında raporumu alabileceğim söylendi ve ayrıldım oradan. Ertesi gün belirtilen saatler arasında gittim ve önceki günki yoğunluktan eser yoktu ve çok sakindi. O saatlerde öyle oluyormuş. Raporu aldım ve ayrıldım oradan, iki gün sonra mülakatım vardı sabah erkenden.

    1 Aralık 2022 Mülakat Günü;

    Ankara'da yaşadığım için Unganlar ve mülakat süreçleri operasyonel olarak daha rahat geçti benim için. Sabah erkenden oraya gittim ve beklemeye başladım, ilk giden bendim o gün yanlış görmediysem. Mülakata yaklaşık 1 saat vardı, bu esnada ben de içeride uzun kalırım vs diye 2-3 sigara içtim, vakit geçirdim. Sonra dışarısı kalabalıklaşınca ben de ufak ufak konsolosluk bahçesine geçtim. Orada bir kaç forumlu arkadaş ile kısa sohbet ettik. Sonrasında mülakat saatlerine göre içeri çağırdılar ve oraya doğru yöneldik. İlk bir kontrol noktası var. Pasaport veriyorsun orada ve sonra içeri alıyorlar seni Xray' den geçiyorsun, pasaportunu alıp mülakata gireceğin başka bölüme yürüyorsun.

    Mülakatın gerçekleşeceği bölümde ilk olarak 330 USD yatırıyorsun ve sıra numarası alıp ikinci aşama olan evrak teslimi için ekrandan sıranı takip etmeye başlıyorsun.

    Daha sonra evrak teslimi için sıram geldi. Talep edilen evraklar bekar bir erkekten istenen klasik evraklardı( yazı uzun olacağı ve bu konunun ilk iletisinde gerekli evraklar yer aldığı için madde madde yazmayacağım.) DS260ta GC adresi belirtmediğim için onu bilgisayardan yazıp A4 çıktı almıştım. Evrak teslim alan kişi bu kağıdı üstte görünce kendisi direk zaten '' adresi alıyım '' dedi ve uzattım. AIS kayıt çıktısı alınmadı bu arada. Evrak teslimi sırasında bana daha önce yurtdışında yaşayıp yaşamadığım soruldu. Almanya ve Amerika olduğunu söyledim. Ne kadar süre kaldığım soruldu. Almanya da yaklaşık 10 ay kalmıştım. Polis raporu alıp almadığım soruldu. 1 yıldan daha az kaldığım için almadığımı söyledim. Arkasından bununla ilgili bir soru gelmedi, bunu zaten araştırmıştım almam gerekmiyordu. Sonra ben eski pasaportum da burada istiyor musunuz diye sordum. ABD vizesi yoksa gerek yok dedi, geçerliliği olan bir vizemin olmadığını sadece eski Work and Travel ve diğer vizelerimin olduğunu söyledim ve sonuç olarak almamış oldu eski pasaportumu. Talep edilen evrakları ilgili kişiye verdikten sonra bir yandan da önümde yedek getirmiş olduğum evrakları düzenliyordum çünkü dağılmışlardı, bir yandan da eksik bir şey kaldı mı kesinlikle vermem gereken diye göz atıyordum kendi halimde. Yetkili kişi de orda ekranda işini yapıyordu, yani bu sırada benden bir şey beklemiyordu aslında. Birden bana onlarla uğraşmayı bırak dedi, peki dedim. Ama herhangi bir şey sormadı ve istemedi bu esnada, sanırım bi 30-40 sn geçti böyle, ben tekrardan evrakları alıp şöyle bi düzenledim ve dosyaya koydum o haliyle. Onu da gördü ve 'onlarla uğraşmamanı söylemiştim' tarzında bir şey söyledi tekrar. Ben tekrardan sakin bir şekilde peki deyip hazır olda bekler gibi beklemeye başladım, hiçbir şey yapmadan ancak böyle beklenirdi 🙂 Mülakatı hangi dilde yapmak istediğimi sordu, Türkçe ve İngilizce ikiside uygundur dedim. Önünde bir kağıttan iki dili yuvarlak içine aldı, muhtemelen mülakat yapacak yetkilinin farketmesi içindi. Sonra bu süreç bitti ve yerime geçip tekrar ekrandan bu sefer mülakat sıramı beklemeye başladım.

    Ben ekran önüne beklemeye geldiğim sırada, önümde olan arkadaşlardan biri yakınımda mülakatı yapmaya başladı, kısa sürdü ve aldı mülakatını. Hemen sonrasında benim sıram geldi aynı yetkilinin bankosunda. Güleryüzlü, sakin ve kibar birisiydi. Kendisi Türkçe başlamıştı mülakata, yemin ettim ve devam etti Türkçe olarak, nereye gitmek istediğimi, orada ne yapacağımı sordu. Cevap verdim bu sorularına. Orada tanıdığın var mı diye sordu, gideceğim yerde yok ama NY'da bir arkadaşım olduğunu söyledim. Zaten GC 'nin kargo edileceği adres de NY idi. Başka soru gelmedi. Sonrasında İngilizce konuşabiliyor musun diye sordu İngilizce olarak ve buradan sonra mülakat İngilizce devam etti. '' Evet konuşabiliyorum'' dedim. Sonrasında iyi güzel falan dedi ben bazen zorlanıyorum Türkçede çünkü karşımdakinin ne dediğini bazen anlayamıyorum zorlaşıyor dedi. Ben de '' anlıyorum haklısınız, sanırım İngilizceyi tercih ediyorsunuz'' dedim. Gülümseyerek ''evet'' dedi. Ben de gülümseyerek ''İngilizce devam edebiliriz'' dedim. Bu sırada ekrana da bakıyor ve bir şeyler yazıyordu. Sonrasında bana '' sana pasaportunu ve diploma aslını geri vereceğim ama endişe edecek bir şey yok '' dedi. Ben şaşırmıştım çünkü gidişata göre böyle bir şey beklemiyordum, eksik evrakım yoktu ve yaklaşık olarak üç kişilik bir aileye yetecek kadar da finansal durum göstermiştim nakit + araba olarak ( bahsi geçmişken araba için ruhsat aslı ve fotokopisi ve hepimiz bildiği satış sitelerinin birinden değer gösterir bir belge eklemiştim). Mülakat gidişatı da gayet normaldi, bir önceki arkadaşın mülakatını duymuştum ve ondan farklı değildi aslında, aynı sorular vs. Ben okay falan dedim ama şaşırdığımı anladı sanırım. Pasaport, diploma, ruhsat ve AP ye kaldığımı gösteren bir A4 kağıdını bana uzatırken '' bir sorun olmadığını, merak edilecek bir şey olmadığını '' tekrarladı. Bir mail alacaksın o maile cevap ver, ve sonrasında senden pasaportun istenecek onu bize gönder dedi. Tamam, çok teşekkür ederim deyip, pasaport vs alıp uzaklaştım. Montum ve diğer yedek evraklar oturduğum sandalyedeydi, onları da alıp hemen kendimi dışarı attım. AP'ye kalmıştım yani.

    AP Durumu,

    Aynı gün DS5535 formu gönderildi bana mail ile akşama doğru. Aslında içeriğindeki bilgiler DS260 ile hemen hemen aynı sadece kardeş bilgisi isteniyor ve seyahatlerinin detayı isteniyor farklı olarak. Bir de DS260ta olduğu gibi iş deneyimi, yaşamış olduğun adres kısımları da var. DS260 da eklemeyi unuttuğun bir nokta var ise ekleyebiliyorsun burada. Aynı gün Uğur abi ile iletişime geçtim ve beni telegram AP grubuna aldı ve süreç hakkında bilgi verdi, formu doldururken yardımcı oldu. Kendisi de endişe edecek bir şey olmadığını ve vizemi alacağımı belirtince biraz rahatlamıştım gerçekten, bunun çok yüksek ihtimal isim kontrolü( name check) olduğunu süreç bitince vizemi alabileceğimi söyledi. Dediğim gibi o anda bunları kendisinden duymak rahatlattı ve kendime tamam biraz daha bekleyeceksin yapacak bir şey yok dedim. Neyse detaylı bir şekilde seyahat bilgilerimi ve kardeş bilgilerimi ekledim ertesi gün formu gönderdim. Bu sırada AP grubundaki geçmiş mesajları vs okudum. AP hakkında biraz bilgi edinmeye çalıştım. Benim AP durum '' düz AP '' olarak adlandırılıyordu. Bu düz AP 'de anladığım kadarıyla neden AP ye kaldığını %100 net bir şekilde öğrenemiyorsun. Bir de eksik evraktan AP durumu var biliyorsunuz, bu olunca somut şekilde zaten size şu eksik deniliyor ve neden AP'ye kaldığınızı biliyorsunuz. Düz AP de böyle bir durum yok, genelini name check olarak düşünebilirsiniz. Ben neden acaba diye çok düşündüm fakat düşündükçe '' yok abi bunlardan da AP' ye kalınmaz '' demeye başladığımı farkedince bıraktım 🙂 çünkü kafa yorunca beyin illaki bir şey buluyor mantıklı/mantıksız . Umutlu bir şekilde beklemeye karar vermiştim. Çünkü nedenini öğrenmenin bir yolu yoktu ve en iyisi sabırlı bir şekilde beklemekti. AP hususunda genel olarak söyleyeceğim aslında çok normal bir süreç ve üzerine çok düşünmeden beklemeniz yönünde. Yani eksik evrakınız var ve doğal olarak AP' ye kalıyorsunuz ya da işte benim örneğimde olduğu gibi name check durumu ya da başka bir ek soruşturma için düz AP ye kalıyorsunuz, doğal olarak sizden biraz daha süre istiyorlar aslında. Bu duruma böyle bakmak lazım. Umarım kimse kalmaz ama endişe edecek bir durum söz konusu değil.

    Formu gönderdikten yaklaşık bir ay sonra mail ile pasaportum istenmişti, çok sevinmiştim. AP grubundan bilgi verdim, Uğur abi sürecin bittiğini belirterek gözün aydın demişti. Ama ben Issued ya da fiziki olarak pasaportu görmeyi bekliyordum tam anlamıyla sevinmek için :). Hemen tekrar AIS kaydı ile pasaportu gönderdim. Yıl sonu olması sebebiyle konsolosluk da bir yarım, ve bir de tam gün olmak üzere kapalıydı hatırlarsınız. Bu iki günde pasaportum ulaşmadı oraya. Aslında normalde de gecikmişti tatil öncesinde de ulaştırılabilirdi, ben kayıt falan açtım bu sebepten, gecikme için bir telefon numarası beni aradı hızlandıracağını iletti aslında hızlandı ama işte o sırada da tatiller girdi araya. Neyse gönderici Ankara, alıcı Ankara olan bir kargo 6 güne ulaştı konsolosluğa. Ben hemen artık alırlar pasaportu vizeyi basar gönderirler diye düşünüyordum ama o da beklediğimden biraz uzun sürdü. Çünkü kargo oraya ulaştıktan sonra IV Unit'e gitmesi bile kendi içlerinde 3 gün kadar sürüyormuş. Neyse pasaport teslim edildi 6 gün sonra ve beklemeye başladım tekrardan. 21 Aralıkta CEAC da durumum Refused dan AP ye döndü( AP'ye kaldığınızda durum Refused oluyor, endişe edecek bir şey yok, normal). Bu da çok güzel haberdi artık sona yaklaşmıştım, ama beni sevindirecek olan ISSUED durumuydu :). Your visa has been printed gibi bir şey yazıyor orda, onu görmek istiyordum :). O da 24 Ocakta oldu aynı gün pasaportum kargoya verildi. 25 inde ben teslim aldım vize basılı pasaportumu. Bu sürecin yarısı bitti denebilir, diğer yarısı da ABD'de sürecek diye bakıyorum bu duruma.

    Umarım bekleyen herkes vizesine en kısa sürede, sorunsuz ve sıkıntısız kavuşur. Bol şans.
    Sağlıkla, huzurla kalın.


  • Merhabalar,
    25 Ocak Unganlar ve 27 Ocak 2023 saat 08:15 mülakat deneyimimizi paylaşmak istiyorum.

    • UNGANLAR:
      Saat 11 de unganlar randevusuna. 10:30 civarında gittik. Bana 2 aşı, eşime 3 aşı, bir oğlumuza (12 yaş altı) 2 , diğer oğlumuza (12 yaş altı) 2 aşı yaptılar.
      Eşim ve ben akciğer röntgeni çekildik ve kan verdik.
      1080 usd Unganlar, 95 usd Düzen laboratuvar tuttu.
      1080 usd yi kredi kartından 20346 tl ve 95 usd yi de 1783 TL olarak ödemesini yaptık.
      Hepimize hanımefendi doktor baktı. Bana klasik sorularını sordu, mesleğimi sordu ve kısa sürdü.
      Eşim sağlıkçı olduğu için onunla biraz daha fazla muhabbet havasında geçmiş muayene. Nereye gideceğini ne yapacağını filan sormuş sohbet ederken.
      13:45 de işimiz bitti ve Unganlardan çıktık. Ertesi gün saat 14:30 da ben unganlara giderek kapalı zarftaki sağlık raporlarımızı ve akciğer filmini içeren ağzı zımbalı ve kaşeli CD leri aldım.
      Araç parkı olarak hep Tunalı hilmi caddesi ve caddeye çıkan ara sokakları kullandım. Ama bunu herkese tavsiye etmiyorum çünkü trafik polisleri sürekli tetikte ve ceza yazabilirler 🙂 🙂

    • MÜLAKAT:
      08:15 randevusu için saat 07:30'da elçilik önünde olduk. Sıra çok fazla değildi. Görevli önce 08 randevusu olanlar gelsin diye anons yaptı. 08 randevusu çok azdı. Ardından 08:15 randevuları çağırıldı.
      Üstümüzde hiç bir metal, bozuk para vb. veya elektronik cihaz yoktu. Yanıma aldıklarım: Cüzdanım, Para, belgeler, pasaportlar ve arabamın yedek anahtarı (yedek anahtarı klasik anahtar şeklinde ve hiçbir elektronik devre olmadığı için onu aldım)
      Önümüzde 2-3 kişi vardı hemen sıra geldi ve İlk girişteki bankodaki görevli vize basılacak pasaportları istedi. Tek tek kontrol etti. Sonra sol taraftaki giriş kapısı önüne doğru yönlendirdi. Burada pasaportlarımız üzerine yapıştırılmış barkodlu bir şekilde bize geri verildi. Montlarımızın çıkarılmasını ve üstümüzdeki her şeyi kutulara koyarak X-rayden geçmemiz istendi. Ardından o ünlü uzun yoldan ilerleyerek ana binaya kapısına vardık. Girişte solda deskte 2-3 Türk görevli var. Pasaportlarımız istendi verdik. Bir kağıt uzatıldı okuyup geri verilmesi rica edildi. Kağıtta vize reddi olması durumunda para iadesi yapılmayacağı gibi klasik prosedürler yazıyordu. Hemen sağdaki 12 Nolu gişe önündeki sıraya geçmemizi ve ödemeyi yaparak sıra numarası almamız söylendi.
      12 Nolu gişenin orada beklemeye başladık. Önümüzde 2 kişi vardı. 5-10 dk içinde sıra geldi. Nakit 1320 usd ödeme yaptım. Sıra numarası olarak I 53 verildi.
      Ardından mülakatların yapıldığı ve sanırım 1 den 16 ya kadar numaraların olduğu bankoların olduğu büyük salona geldik ve bir görevli sağ tarafta bulunan sandalyelere oturarak beklememizi söyledi. Salon oldukça büyük ve tüm sandalyeler neredeyse doluydu. Salonda yaklaşık 60-70 kadar kişi vardı sanırım. Belki son kalan sandalyelere biz oturduk. Buradan şu sonuç çıkıyor, 12 nolu veznede göçmen vize ödemeleri yapıldığına göre o sırada 3 case dışında salondakilerin tamamı diğer vize türleriydi. Bu durum zaten sıra numaraları yanarkende ortaya çıkıyor. I 51, I 52, I 53 diye giden numaralar I = Immigrant (göçmen) vizeler için sıra numarası, N 100, N 101, N102 diye giden numaralar ise Non-immigrant (göçmen olmayan) vize türleri için verilen numaralardı. Ve sürekli N numara türü ağırlıkla ilerlemekteydi. Salonda evrak teslimi yapan ve göçmenlik vize türü mülakatına gelmiş olan İranlı aileler mevcuttu. Ayrıca Non-immigrant vize türünde öğrenci olduklarını düşündüğüm 2 farklı kişinin pasaportlarının geri verildiğini ve red yediklerine şahit oldum.
      15 ve 14 numaralı bankoda bulunan iki hanımefendi I vize türleri için evrakları alıyorlardı. 15'de Türk, 14'te yabancı bir hanımefendi vardı.
      Az bir bekleyişten sonra I 53 numaramız yandı ve biz 15 numaralı bankoda bulunan Türk hanımefendiye denk geldik. Hanımefendi görevli gayet kibar ve profesyonel bir şekilde evraklarımızı teker teker istemeye başladı. Pasaportlar, Benim diplomam ve fotokopisi (bakıp diploma aslını hemen geri veriyor), Evlilik cüzdanı ve 2 adet fotokopisi (bakıp aslını hemen geri veriyor), Benim ve eşimin Adli sicil kaydı , Nüfus kayıt örnekleri (4 adet), Askerlik belgesi, Daha önce evlilik ve boşanma oldumu dedi. Evet dedik. Mahkeme kararlarının asıllarını, fotokopisini ve İngilizce yeminli tercümelerini verdim. Eşimin diploması ve fotokopisini verecek miyim diye sordum, hayır dedi. Banka hesap dökümünü istedi. Verdikten sonra ev tapusu ve ekspertiz raporu var dedim. Eğer tapunun fotokopisi yanınızda varsa verebilirsiniz dedi. Var dedim verdim. Ekspertiz raporu almadı. Araç ruhsatını sordum. Hayır gerek yok dedi. Mülakatı İngilizce yapabilir misiniz dedi. Yapabilirim ama Türkçe kendimi daha rahat hissederim dedim. Tamam peki dedi. Numaranızı takip edin tekrar yanacak dedi ve tekrar oturarak beklemeye başladık. I vize türlerine 12 ve 11 nolu bankolar bakıyordu. Diğer tüm bankolar diğer vizelere ayrılmıştı.
      Kısa bir bekleyişin ardından I 53 numaramız 12 nolu bankodaki gözlüklü sarışın Amerikalı bir beyfendi denk geldi. Sanırım mülakatı Türkçe isteyen herkese o gün bu beyfendi baktı.
      Beyfendi son derece kibar ve pozitif yaklaşımda birisi.
      Günaydın diye selamladı. Daha sonra sağ elimizi havaya kaldırmamızı istedi ve Türkçe olarak yemin metnini ekrandan okudu ve yemin ettik.

    ...... yemin eder misiniz?
    Evet, ederim.

    Ardından pasaportlara ve yüzlerimize tek tek bakarak isimlerimizi okuyarak kontrol yaptı. Daha sonra önce benim ardından eşimin parmak izini aldı.
    Daha sonra evraklara geçti.
    İlk önce daha evvelden evlilik olmuş ve boşanma olmuş dedi. Evet dedim. Mahkeme kararlarına sadece 1-2 saniye baktı ve güzel bir şive ile tammam dedi. 🙂
    ve Mahkeme kararlarını, fotokopisini ve yeminli tercümesini, yani tamamını geri bana verdi.
    Diplomama baktı ve siz ODTÜ'den mezun oldunuz, dedi. Evet dedim. Tamam dedi.
    Banka hesap dökümüne şöyle göz ucu ile 1-2 saniye kadar baktı her sayfasını çevirerek.
    Başka bir ülkede yaşadınız mı hiç dedi. Hayır dedim.
    Başka ülkelere gezmek amaçlı gittiniz mi dedi? Evet gezmek ve iş amaçlı olarak gittim dedim.
    Daha önce ABD'ye gittiniz mi dedi. Evet gittim dedim.
    Nereye dedi. Michigan, Chicago ve New York dedim.
    Şu an ABD için geçerli bir vizeniz var mı peki dedi. Hayır, süresi doldu dedim. Tamam dedi.
    ABD'de nereye gideceksiniz dedi. Teksas dedim.
    Orada bir tanıdığınız var mı dedi. Evet abim orada yaşıyor dedim. Güzeel dedi kafasını sallayarak.
    Houston'da mı dedi. Hayır, Austin'de dedim. Tamam dedi.
    Ardından doğrudan İngilizce olarak, İngilizce konuşabiliyor musun dedi. Ben de İngilizce olarak, Evet, konuşabiliyorum dedim.
    Ardından İngilizce olarak devam etti ve şu anda bir işte çalışıyor musun dedi. İngilizce olarak devam ettim ben de; Evet, kendi adıma çalışıyorum bir şirketim var dedim.
    Peki ABD'ye gittiğinde bunu devam mı ettireceksin dedi. Belki, olabilir diye cevap verdim.
    Hemen ardından Türkçe'ye döndü ve gülümseyerek Tebrrıklarr, vizenizi onayliyorum. 1 Hafta içinde pasaportlarinizi PTT'den alabilirsiniz dedi.
    Bizde eşimle gülümseyerek, Teşekkürler dedik.
    (Bu arada pasaportlarımız yeşil pasaporttu ve hiç bir olumsuzluk veya sıkıntı bununla ilgili yaşamadık.)
    Oradan ayrılırken içimizde nasıl bir sevinç vardı anlatamam. İnanılmaz bir yük kalktı omuzlarımızdan ve öylesine derin bir iç çektik ve rahatladık ki...
    Dışarıda ve arabada abartmıyorum eşim belki yarım saat belki 45 dakika sevinçten hüngür hüngür ağladı...

    Bu süreçte deneyimleri ve bilgileriyle her şekilde bize destek olan forum ve DV2023 grubu yöneticilerine, üyelerine, yani aslında yeşilkartforum ailesine, ailemize teşekkür ediyorum. Umuyorum ki, bu ailenin dayanışması sürekli devam edecek, daha çok insanın bu süreçte öncelikle mülakat alması için çaba gösterecek ve bu süreçte doğru bir şekilde ilerlemesine katkıda bulunacaktır. Herkesin bahtı da yolu da açık olsun, umarım her şey gönlünüzce olur. Teşekkürler.


  • @bco2023 hayirli olsun 😃


  • @bco2023 biraz bekleyişli heyecanlı stresli olmuş olsa da tebrik ederim sonunda vizenize kavuşmuşsunuz hayırlı olsun yeni yaşamınızda başarılar dilerim.


  • @mekansizbaykus iyi dilekleriniz için teşekkürler vizeniz hayırlı olsun tebrik ederim.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @elifkeskinn vizeniz hayırlı olsun, size ve ailenize abd'de mutluluk ve huzur diliyorum.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @keremsan tebrikler, vizeniz hayırlı olsun.
    abd'deik hayatınızda mutluluk ve başarı diliyorum.

  • ⭐⭐

    @bco2023 vizeniz hayırlı olsun. Yeni hayatinizda mutluluklar

  • ⭐⭐

    @mekansizbaykus vizeniz hayırlı olsun. Yeni hayatinizda mutluluklar

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @bco2023 bitecek bitecek dedim inanmadın, bak ne oldu şimdi.. 😉
    biraz ge. oldu ama dediğim gibi AP sürecin de bitecekti. vizen hayırlı olsun, abd'deki hayatında başarılar diliyorum..

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @mekansizbaykus tebrikler, vizeniz hayırlı olsun.
    size ve ailenize abd'de başarılar diliyorum.


  • @mekansizbaykus tebrikler,yeni hayatınızda mutluluklar diliyorum

  • ⭐⭐⭐

    @elifkeskinn Vizeniz hayırlı olsun, Amerikadaki hayatınızda başarılar

  • ⭐⭐⭐

    @BeyzaSelim Vizeniz hayırlı olsun, bundan sonra stresinizi GoldenGate Parkta Aymirayla birlikte dolanırken güzel bir oh çekerek atarsınız 🙂

  • ⭐⭐⭐

    @keremsan Vizeniz hayırlı olsun yeni hayatınızda bol şans

  • ⭐⭐

    @elifkeskinn hem evliliginiz hem de vizeleriniz icin tebrik ederim. umarim gonlunuzce olur her sey. yollariniz acik olsun.


  • @sedat3459, içinde söyledi: DV2023 Mülakat Deneyimleri

    @Dilara-dgn soluk soluğa bir deneyim olmuş tebrikler vizeniz hayırlı olsun yeni hayatınızda başarılar dilerim. Bu arada yan taraftaki dünyada en çok kıraathanesi türkiyede bulunan starbucks'da berbat bir kave içmeyi unutmayın 🙂

    Çok teşekkür ederiz 🙂


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

134
Çevrimiçi

40.9k
Kullanıcı

4.4k
Konu

426.0k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum