[Arşiv] DV2023 Mülakat Deneyimleri
-
@Programmer çok teşekkür ederiz
-
@baranpeltek_ tebrikler hayırlı olsun
-
@Hokkabaz36 sorunsuz sıkıntısız almana çok çok mutlu oldum yeni hayatında mutluluklar ☺️
-
@baranpeltek_ tebrikler yeni hayatınızda şans sizinle olsun🙏☺️
-
@baranpeltek_ tebrikler, vizeniz hayırlı olsun.
abd'deki hayatınızda bol şans diliyorum.. -
@baranpeltek_ tebrikler yeni hayatınızda başarılar dilerim.
-
@baranpeltek_ Tebrikler yeni hayatınızda başarılar ve mutluluklar dilerim.
-
-
@baranpeltek_ Tebrikler. Yeni hayatınızda mutluluklar. Şans sizinle olsun.
-
@ferhatsirin Bu yolda destegini esirgemedigin icin ayrica tesekkur ediyorum abi sanada :)
-
@baranpeltek_ Merhabalar hocam öncelikle tebrik ederim sormak istediğim bir soru var e nabızda aşılarım kısmından mail gönderme seçeneği yok o kısımda nasıl bir ilerleme yaptınız mesela ben sadece ekran resmi alabiliyorum ve bu şekilde orda nasıl geçerlilik sağlıycak bu olduğum aşılar ?
-
@baranpeltek_ Hayırlı olsun, tebrik ederiz. Mülakat gerçekten formalite gibi, bunu biz de öyle hissettik.
-
@Erkan-Gürsoy Bu güzel dileğin için teşekkür ederim. :)
-
@Erkan-Gürsoy Erkan Bey yolunuz bahtınız açık olsun, ayağınıza taş değmesin, sağlık ve umut sizinle olsun. Selamlar.
-
@Hokkabaz36 tebrik ediyorum vizeniz hayırlı olsun, yeni hayatınızda mutluluklar 🎉
-
@escolorita vizeniz hayırlı olsun, yeni hayatınızda mutluluklar
-
@Erkan-Gürsoy ve @çakıl sizin adınıza çok çok sevindim, vizeniz hayırlı olsun. Umarım yeni hayatınız size hep sağlık, mutluluk ve huzur getirir. Eminim foruma daha nice güzel deneyimlerinizi aktarıp bizlere yol göstereceksiniz. Yolunuz açık olsun darısı bizlerin başına 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
-
@sedat3459 vizeniz hayırlı olsun, yeni hayatınızda mutluluklar diliyorum 🙏🏻🙏🏻
-
@baranpeltek_ vizeniz hayırlı olsun, tebrikler 🎉
-
@escolorita Tebrik ederim. Yeni hayatınızda başarılar dilerim. Süreciniz imzanızda yok. CN kaçtı acaba ?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
21
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum