Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • @Henry-bloor Ceac verileri iyi tabii ama çok şeyi göstermiyor.

    Excel olmasa kör gibi oluruz. Kaç kişi Ankara'da giriyor, sıralama nasıl gidiyor, önümüzde tahmini kaç kişi var, dosya durumları, submitler hepsini görüyoruz. Keşke katılım daha çok olsa. Siz neden katılmadınız mesela?


  • @ahmet_ ozel bilgilerimi public bir yere vermeyi uygun gormuyorum onun disinda yasam deneyim haber tabiyi ki de paylasiyorum ve mulakat sureci ve sonrasini paylasacagim

  • ⭐⭐⭐

    @Henry-bloor, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları

    @Emre-Kurtulmuş ankara sadece turklere bakmiyor ki ukrainler ruslar araplar iranlilar herkes olabilir

    Zaten bizi ilgilendiren kısmı Türkiye’de kaç TC vatandaşı mülakat aldı bunu raporlayabilmek , CEAC verileri ile Exceli karşılaştırmak yanlıs bi yönlendirme olur.

    Public alanlarda kişisel bilgilerinizi paylaşmadıgınızı ve excelde olmadığınızı da söylemişsiniz katılıp katılmamak sizin kararınız tabi ama bu kadar bilgi aldığınız bu siteye yardımınızın dokunması gerektiğini düşünüyorum.. dışarıdan alacağınız danışmanlık icin yüzlerce dolar harcayadabilirdiniz.. herkesin oturup şapkasını öne eğip bu foruma daha nasıl faydalı olabilirim diye düşünmesi gerek diye düşünüyorum.

  • ⭐⭐⭐

    @Henry-bloor Karar sizin tabii ki fakat excelle kayıtta kimsenin özel bir bilgisi alınmıyor herkese açık olacak şekilde

  • ⭐⭐

    @Henry-bloor Siz öncelikle lütfen sürecinizi imzanıza taşır mısınız ?


  • @Henry-bloor Emre beyin dediği gibi özel bir bilgi yok paylaşılan.

    Yani düşünün şimdi herkes sizin gibi yapsaydı elimizde hiç bir veri olmazdı ve kimse kimseye yardım edemezdi istese bile.

    Siz arada girip excel'i inceliyorsunuz değil mi? Bakıyorsunuz nereye gelmiş, kaç kişi var vs. İşte bunu sizin gibi düşünmeyenler sayesinde yapıyorsunuz.

    Yapacağınız şey numaranızın son 2-3 hanesini gizleyerek eklemek. Bununla kimse ne yapabilir ki? Kimse sizden özel bir bilgi istemiyor.

    Neyse, sonuçta kendi kararınız. Ama en azından imzanızı güncelleyin ki sorularınıza cevaplar verilebilsin.


  • Cok tepki gosteriyorsunuz insallah hepimiz bir sekilde sira gelecek ve alacagiz bu otekilestirme insanlari zorlama neden ? sadece bilgilerimi vermek istemiyorum ama screenshot isteniyor gruplara girmek icin yazik artik sessizce izleyecegim tum sureci,cok kirildim

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Henry-bloor, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları

    linkinden herseyi gorebilirsiniz excel tablosundan daha iyi ve guncel

    daha iyi ve guncelse sureci oradan takip edebilirsiniz. neden daha kotu ve guncel olmayan bir yerden bilgi almaya calisiyorsunuz?

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @gunera2023, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları

    Merhaba
    Öncelikle forumda yeniyim,hatam olursa affola.
    2023 talihlilerindenim,ds260 formunu doldurdum ancak sonrasında pek takip edemedim. Forumdaki green card aşamalarını okudum ancak anlayamadığım şeyler var.
    KCCden gelecek evrak talebi maili ds 260 formunu doldurtan sonra mı geliyor yoksa case number ın aktif olmasından sonra mı?
    Eğer once geliyorsa ya ben maili görmedim yada yanlışlıkla sildim.
    Şimdiden teşekkürler.

    KCC evrak talep ve onay süreci artık yok, sadece mülakat bekleyeceksiniz.


  • Ben formu doldurdum onay mı bekleyeceğim Telegram ve excel sayfasına girmek istiyorum


  • Sormak istediğim bir konu var Dv2023 kazananıyım Amerika da yaşayan yakın akrabam var Eyt den faydalanıyorum düşümcem şu ki emeklilik başvurusu yaptıktan sonra Turist olarak Amerika vizesine başvurmak istiyorum ve süreci orda takip etmek istiyorum konu hakkında fikirlerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim


  • @Henry-bloor bey buradaki arkadaşlarımız size tepki göstermiyor lütfen yanlış anlamayın süreciniz konusunda sizlere yardım etmek için ve size daha sağlıklı bilgiler vermek için sürecinizin imzaya taşınmış olması gerekli bu tamamen sizin menfaatiniz için bende bu forum ile tanışmadan önce bir çok grup forum danışmalık şirketi ile görüştüm ama hepsi yalan yanlış bilgi verdi danışmanlık şirketleri zaten para tuzağı sizden maddi anlamda kesinlikle bir beklentisi olmayan tam tersi manevi anlamda sizden destek bekleyen bir yer burası ve inanın en doğru bilgi paylaşım ve yardımı sadece bu forumda görebilirsiniz sosyal medyada örneğin youtube'de green card kazanan kişilerin videolarını izleyin neredeyse hepsi yeşilkartforum dan bahseder karar sizin tabiki sizi kimse zorlayamaz.


  • merhabalar, dv listesinde bulunan KCC mail durumu ne demek oluyor? 1.tip, 2.tip vs yazılmış ama farkını öğrenebilir miyim? çok teşekkürler 🙂

  • ⭐⭐⭐

    @elif678 Merhaba,
    Bu mailler KCC'ye durumunuzu sormak için atılan maillerin cevaplarıdır. Aşağıdaki başlıktan bakabilirsiniz.
    KCC Mail Tipleri

  • ⭐⭐

    @elif678 Merhaba Bahsettiğiniz kısım KCC'ye dosya durumunuzu sorguladığınızda aldığınız cevaba göre tiplendirilerek listeye eklenmesi ile oluşturuluyor. Listede sizi göremedim incelediğiniz excel listesine katılmak için Buradan Form doldurabilirsiniz.


  • @Henry-bloor Tepki vermedik hatta kararınıza saygı duyduk. Ötekileştirme? Bence abartıyorsunuz şu anda.

    Yazdıklarınızı başkaları yanlış anlamasın diye buraya not düşmek istiyorum çünkü çekinenler olabilir yeni katılacaklardan.

    Kazanılan ekranın screenshot (yani ekranın resmi) olduğu gibi istenmiyor. Soy isminizi, adresinizi, ve numaranızın son 2-3 hanesini gizleyerek atıyorsunuz. Geriye kalan şeylerde ise kişisel bir veri bulunmuyor. Kazanan herkesin aldığı standart bir mesaj. Bunun amacı da gruba kazanmamış insanların sızmasını önlemek takdir edersiniz ki. Ayrıca bilgilerin doğruluğu da kesinleşmiş oluyor.

    Excel'in neden önemli olduğunu bir kez daha yenilemeyeceğim. Eminim herkes farkındadır. Keşke bu excel sadece katılım yapanlara açık olsaydı, "ben katkı sağlamayım ama bütün verilerden faydalanayım" diyenler ulaşamasaydı, tek eleştirim bu.


  • 8500 Özbekistan
    14660 Rusya
    26000 içinde mi sayılacak yoksa hepsi bagimsiz mi birde benim rusya yada Özbekistan a vizem var mülakatimi buralara aktarsam yada baska hangi ülke konsolosluk na aktarirsam sansim artar

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    arkadaşlarımızın hazırladıkları 2. video da yayında!
    umuyoruz ki bu emekler, bolca mülakat olarak dönecek sizlere..

    emek ve destek veren herkese teşekkürler

  • ⭐⭐

    @gucarslan ilk baştaki şarkı cuk oturmuş 🙂 güzel video olmuş inşallah hayallerine kavuşurlar

  • ⭐⭐⭐

    @aykutcamci, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları

    Sormak istediğim bir konu var Dv2023 kazananıyım Amerika da yaşayan yakın akrabam var Eyt den faydalanıyorum düşümcem şu ki emeklilik başvurusu yaptıktan sonra Turist olarak Amerika vizesine başvurmak istiyorum ve süreci orda takip etmek istiyorum konu hakkında fikirlerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim

    Green card sürecinden mi vazgeçmek istiyorsunuz pek anlayamadım.


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

54
Çevrimiçi

40.8k
Kullanıcı

4.4k
Konu

425.3k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum