Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Ucak Yolculugu ve Ucak Bileti

Sabitlendi Yolculuk
2.8k 432 365.4k 361

• Merhabalar American airlines ile Washington dc - Miami uçacağım Lakin 2 tane bavul seçeneği yok. 2 Tane bavulu orada ödemesini yapıp geçirebilir miyim ?

• ⭐⭐

@Megatron genelde ekstra bavul hakkı alınabiliyor online olarak

• Arkadaşlar merhaba,

Amerika'ya Türk Hava Yolları ile uçmak isteyenler için bir tüyo vermek istiyorum. eğer çalıştığınız şirketin veya tanıdık birisinin şirketinin Turkish Corporate Club üyeliği varsa, Turkish Corporate Club üzerinden bilet alımlarında hem cüzi de olsa indirim sağlıyor hem de kişi başı 3 parça bavul hakkı sağlıyor. Elit veya Elit Plus üye iseniz 4 parça bavul hakkı veriyor. Amerika'ya taşınacaklar için güzel bir olanak diye düşünüyorum. Faydalanmak gerek.

• ⭐⭐⭐

@ovacar Bavul hakkı kısmı iyiymiş ama çevremizde maalesef öyle birileri yok. Eğer olsaydı bavul hakkı gerçekten iyi bir artıymış.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

5 ocak 2023 tarihi itibariyle, çin'den ABD'ye gidecek ya da uçuş tarihinden 10 gün önce çin'de bulunanlardan uçuştan 48 saat öncesi yapılmış negatif covid-19 testi uygulaması başlayacaktır.

bu tarihten sonra seyahat edeceklerin dikkatine;

• @gucarslan Paylasim icin tesekkurler 👍

Yine Cinliler ve yine yeniden hep beraber tekrardan basliyoruz! Bu defa hangi ilac firmalari para yapacak, bekleyip gorecegiz..

• ⭐⭐⭐

@MySea Şu anda her yerde inanın zaten salgın var. Ayrıca domuz gribi de şuan kol gezmeye başladı. Maalesef 2 arkadaşımız yaklaşık bir aydır bu griple uğraşıyor. (Domuz gribi (H1N1) ilk olarak Meksika ve güney batı ABD'de görüldü.)

• Uçak biletini tek yön gidiş alıp, dönüşü rezerve ettirmek düşüncesindeyim havaalaninda. Bu rezerve işini ABD sınır kapısında yapmam gerekiyor yoksa ist.dan ABD uçağına alınmadan önce mi? Hatırladığım kadarıyla çünkü daha önce İst.havaalaninda gidiş dönüş biletinizi olup olmadığını sormuşlardi. Eğer İst.havalimanda rezerv yapıp hem ist.da hem ABD giris de bu rezerv süresi olarak yeterli olur mu her iki tarafta da dönüş biletini gösterme adına.
    Tek yön almamın nedeni; (net değil)
    Tek yön direk uçuş 11k
    Gidiş dönüş 10k aktarma
    Gidiş dönüş direk 14k

• Up up up !

• @mexido tam emin değilim ama @ahsenaydgdu dönüş biletini havaalanında beklerken rezerve etmişti, bir sorun isterseniz özelden

• @ovacar başka bir kişinin elite/elite plus üyeliğinden faydalanabiliyor muyuz?

• @dytmelek, içinde söyledi: Ucak Yolculugu ve Ucak Bileti

@mexido tam emin değilim ama @ahsenaydgdu dönüş biletini havaalanında beklerken rezerve etmişti, bir sorun isterseniz özelden

Evet bende o şekilde yaptığını hatırlıyorum. Aynı şekilde bende yapacağım artık teşekkürler:)

• ⭐⭐⭐⭐

Nisan ayı sonu Savannah Washington Frankfurt Istanbul 2 durak aktarmalı uçuş planlıyorum. Green kartlılar için Türklere Frankfurtta transit vize sıkıntısı varmı ? En yakın zamanda Almanya hattını kullananlar cevap verirse sevinirim . Ona göre bilet rezerve edeceğim . Malum Thy bayağı pahalıya geliyor .

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@redsat2000 aşağıdaki bilgileri buldum
    Do you already have a boarding pass for your connecting flight?

If yes: Please consult one of the monitors to double check the assigned gate.
    If not: Within the transit zone, please go to a transfer desk of the airline that is operating your flight or proceed straight to the departure gate, where you can obtain your boarding pass at the desk. In the pre-security part of the airport, please go to your airline’s check-in counter.

https://www.frankfurt-airport.com/en/flights-and-transfer/easy-travel/infogate.html

Passenger Assistance
    Information kiosks: Simply scan your boarding pass, and all relevant information on your connecting flight is displayed.
    Service Points: Our multilingual service staff are happy to help you.
    InfoGates: An interactive, digital communication system that connects you directly from your location to the information staff.

https://www.frankfurt-airport.com/en/flights-and-transfer/transferring-at-fra.html

EasyPASS-RTP: The Federal Republic of Germany has signed agreements according the mutual use of automated border control systems with the United States of America, the Hong Kong Special Administrative Region of the People's Republic of China and the Republic of Korea. After one-time registration in an enrolment centre of the Federal Police at the airport the automated border control system EasyPASS is open to eligible citizens from Hong Kong, South Korea and the USA. More information can be found here.

Who can use EasyPASS-RTP?
    Holders of electronic passports (ePassports) from countries that signed a mutual agreement to use automated border control procedures are now eligible to use EasyPASS-RTP to enter and leave the Schengen area – provided that they are at least 18 years old and registered with the Federal Police.

Such agreements currently exist with the United States, the Republic of Korea, Taiwan and the Hong Kong Special Administrative Region of the People's Republic of China. Other third countries may follow.

• ABD ye giriş de aşı isteniyor mu? 2 adet sinovac yapılmıştım yeterli midir?

• @redsat2000 tek yon biletlere de bakin. Daha sonra TRden gidis donus alacaksaniz, tek yon bilet de bazen hesapli olabiliyor.

• @mexido Aşı kartınızı göstermeniz gerekiyor 2 aşı yeterli durumda şu anda

• ⭐⭐

@redsat2000 abd vizesi olanlara istenmiyor transit vize

• ⭐⭐⭐⭐

@cnpist Atlanta üzerinden gidiş dönüş makul fiyata bilet buldum 1190 Usd Atlantaya uygun saatlerde bir uçuş da mevcut . Total 1500 Usd mal oluyor. Çok aktarma ve bavul konusunu da halletmiş olacağım. Ekstra covid isteklerinden de kurtulmuş olacağım. Tek bilet ve daha sonra çift bilet sıkıntı olacak. Çünkü bundan sonraki Türkiye gelişim vatandaşlık nedeniyle belirsiz. Bir sonraki gidiş kesinlikle tek gidiş olacak .

• @vmature Maalesef

Benzer Başlıklar

• Ucakla Sehirlerarasi Seyahat

Yolculuk
    1
    0 Oy
    1 İleti
    89 Bakış
    Büşra ŞahinB
    Amerika’ya vize ile giriş yapmıştım 2.5 yıl önce. Texasdayim. Su anda iltica sürecindeyim, 2.5 ay once başvurdum. Oncelikle hard copy ile basvurdum fakat receipim hala elime ulasmadi. Ardindan online basvuru gerceklestirdim. Elimde online başvuru receipt var. Mart ayında iki kez vegasa gidip geleceğim. Şu anda bazı efsaneler var sakın havalimanına gitmeyin suçlu olmasanız bile göz altına alınırsınız ICE’ ler her gün kişi toplamakla görevlendirildi vs gibi. Bu konu hakkinda bilgisi olan var mi? Ne oneririrsiniz biletleri iptal mi etmeliyim yoksa ucabilir miyim? Herhangi bir suca vs de karismadim.
  • Öğrenci olarak sadece gidiş bileti

Yolculuk
    16
    0 Oy
    16 İleti
    1k Bakış
    O
    Araştırmalarım sonucu ziyaretçi vizeleri ve waiver lar hariç j1 gibi vizeler de dönüş bileti almak mecbur değilken yardımcı olur diye yazılmış . Buraya bilgi olarak düşeyim. Bende tek gidiş uçup temmuzda dönüş bileti almaya karar verdim umarım herşey yolunda gider .
  • Amerika İçi Uçak Seyahati

Yolculuk
    54
    2 Oy
    54 İleti
    6k Bakış
    K
    Arkadaşlar aranızda Memphis te yaşayan varmı
  • uçak bileti - aktarma

Taşındı Yolculuk
    45
    0 Oy
    45 İleti
    8k Bakış
    caner92C
    thy iyice cozuttu. ist-miami gidiş dönüş bakıyorum. british airway 24 bin, thy 46 bin tl. bu nasıl bir fiyat politikası
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

38

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

535.1k