Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • @Emre-Kurtulmuş 2022 de kazandığım için ööyle söyledim, devam ediyor biliyorum. Excel e nerden ulaşabilirim?

  • ⭐⭐⭐

    @EmreGdk Bu konu başlığının ilk sayfasına giderseniz ilk postta biraz aşağıda bu senenin ve geçmiş senelerin excelli mevcut


  • ceac data verileri ne işe yaramış oluyor ordan sorgulatınca at nvc gözüküyor.ordan dosya durumunu artık öğrenemiyor muyuz?

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @tugo burada ne işe yaradığını detaylıca anlatmıştım, bakabilirsiniz;

    https://yesilkartforum.com/forum/post/240589

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    şimdi destek zamanı!

    forumdan DV2023 talihlisi arkadaşlarımız, geçen yıl yaptığımız gibi bu yıl da ankara konsolosluğu için bir video çalışması hazırladı.

    mümkün olan en fazla desteği vermek de sizlerin elinde.
    umuyoruz ki geçen yıl olduğu gibi bu yıl da video büyük ses getirir ve maksimum sayıda mülakata kavuşuruz.

  • ⭐⭐⭐

    @gucarslan, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları

    şimdi destek zamanı!

    forumdan DV2023 talihlisi arkadaşlarımız, geçen yıl yaptığımız gibi bu yıl da ankara konsolosluğu için bir video çalışması hazırladı.

    mümkün olan en fazla desteği vermek de sizlerin elinde.
    umuyoruz ki geçen yıl olduğu gibi bu yıl da video büyük ses getirir ve maksimum sayıda mülakata kavuşuruz.

    yapıldı 🙂 twitter kullanımından pek anlamam retweet yaptım altına arkaşların tagli mesajlarını kopyalayıp yapıştırdım, birde beğendim yeterli olur herhalde

  • ⭐⭐

    @gucarslan Birlik olursak üstesinden geleceğimize inancım tam. DV23 güzel bir mali yıl olacak.


  • @gucarslan okudum teşekkür ederim..önünde ki case sayısı sizden sonra ki case sayısı ile ilgili bir çıkarım yapılabiliyor mu peki?


  • Veriler açıklandı. Açıkcası ilk aylardaki olumlu düşüncem tersine döndü diyebilirim. Şurada en azından 20.000'e kadar sıra geleceğini düşündüğümü söylemiştim. En yüksek case'in 35.000 olduğu yerde öyle olurdu eski yılları referans alarak. Fakat şu an, atlama yapmadan giderse, oraya yaklaşamayacağını düşünüyorum.

    Ankara'nın pandemi öncesi de bastığı vizeler belli. Mesela 2019'da 1.437 dv vizesi basılmış. Geçen yıl ise çok daha iyisi olmuş ve 2.088 vize basmış. (Verilere travel state'ten bakıyorum. dvcharts ile küçük oynamalar dışında benzer sayılar.)

    Eu için 1.100 küsür vize basılmış geçen yıl. Bu sene İran'a daha az kota veriliyor gibi ama geçen sene de başlarda az gitmiş ama Nisan'da İran'a ağırlık vermeye başlamış. Onların cut-off'u geriden geldiği için olabilir.

    Bu sene de aşağı yukarı basacağı vize budur. Yani 1.200-1.400 EU vizesi basacaklar, ki 411'i verilmek üzere. Hadi 11 refuse olsa, 400 vize basıldı. Geriye 800-1.000 EU daha basabilir en iyi ihtimalle.

    Benim önümde kalan yaklaşık 625 vize var bizim gruptan. Bunu 1.7 ile çarptığımız zaman 1.000'i geçiyor. Yani atlama olmazsa 18 binlere gelmesi olası değil.

    Neden 1.7 ile çarptığımı söyleyim. 228 kişi EU olarak mülakat almış görünüyor. Bunun sadece 128'i bizim gruptan. Dışarda aslında bu kadar fazla Türk olmayabilir ama Rus ve Ukrayna'dan gelenlerle bu sayı artıyor demekki.

    Gruplarda genel olarak Mart'ta toplu mülakat verileceği düşüncesi var ama onun da gerçekleşeceğini düşünmüyorum. Geçen yıl arkadaki farkı kapatmak için yapmışlardı. Şu an dünya ile paralel gidiyoruz. Dünyada 55 bin vize basılıyor. Onu 28-30'a böldüğümüz zaman Ankara'nın basacağı vize çıkıyor. Pandemi öncesi de böyleymiş. Yani Şu an 5 bin vize basılmış, 171 de bizde. Şubat dahil 17 bin küsür olacak, bizde 600 küsür. Yani süreç sonunda 1.900-2.000 civarı bir vize Ankara basmış olacak. Burada en kritik nokta bunun kaçı EU olacak. Geçen seneden daha iyi olur mu göreceğiz.


  • Merhaba ben dv 2023 ü kazandım ancak ds260 formunu kasım 19da submit yaptım , numaram eu69xx küçük bir numara bulletin sayfasına baktım ocak ve şubat 15000 avrupa için diyor , çoğu kişi şansımın olmuyacağını yazdı geç submit yaptığım için acaba şansım varmıdır biraz stres yaptım bir kişi ise geç submit dahi yapmış olsam asıl olan numaradır bu bir çekiliştir numaraya önem verilir sana ocakta mülakat verilir dedi bir görüş alabilirmiyim teşekkürler


  • Merhaba ben dv260 formunu geç submit ettim bazı durumlar oldu kasım 21 de submit yapıp confirmation code aldım numaram EU69XX küçük bir numara , bazıları hiç şansın yok hayatta sıra gelmez dedi biri ise numaran küçük olduğu için ocakta mülakat alırsın burda önemli olan şey numara dedi benim acaba şansım varmı bilgisi olan varsa şimdiden teşekkürler

  • ⭐⭐⭐

    @Sadullah-Baçin Merhaba, ilk önce süreci imzanıza taşıyın sonrasında sorularınıza net cevaplar alabilirsiniz.

    Ayrıca Buradan lütfen excel e kayıt olun. Süreci takip etmeniz için faydalı olacaktır.


  • @Erkan-Gürsoy başarabildimmi acaba imzamı doğru yaptımmı


  • Merhabalar Telegram grubuna alır mısınız?
    @Stephencurryyyy


  • @Sadullah-Baçin Hocam bir yanlışlık olabilir m? Benim bildiğim DV-260 gönderme son tarihi 30.09.2022 değil mi? Elbette yanlış biliyor olabilirim.

  • ⭐⭐

    @jordan Merhaba Buradan Form doldurabilirsiniz katılım için.


  • @SemihPehlivan üstad öyle birşey olsaydı confirmation code almazdım youtube da malkoç ömer diye bir arkadaş var 2015 te greencard ile glmiş sonra vatandaş olmuş baya bilgili bir arkadaş ben green card ile alakalı sitelere başvuru yaptım benden birsürü para istediler ve şansın sıfır dediler , malkoç ömer ise öyle birşeyin sözkonusu olmadığını asıl olan sıra numarası olduğundan bahsetti şunu ekledi diyelimki okulun var kaza geçirdin vs ocakta submit ettin eğer numaran düşükse çok kısa zamanda sana mülakat verilir dedi , gerçi eğer bana bulletinden baktım ocak şubat ayının içinde numaram sıra gelirse tarihte ilk insan olabilirim bu kadar geç submit yapıp mülakat alacak , bu tatlı bir rüya da olabilir nasip eğer kazanırsam burdaki arkadaşları bilgilendiricemki gelecekteki insanlara ışık tutsun

  • ⭐⭐

    @SemihPehlivan 30.09.2023 olacak bahsettiğiniz tarih DV23 talihlileri için.

  • ⭐⭐

    @Sadullah-Baçin Bahsettiğiniz arkadaş 2015 tarihinden tecrübeli olduğu için maalesef bilgileri biraz eski kalmış sadullah bey. Forum'u özellikle bu konuyu detaylıca okumanızı tavsiye ederim sizlere. Ayrıca Excel listesine katılmanız faydanıza olacaktır.

  • ⭐⭐⭐

    @Sadullah-Baçin, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları

    @SemihPehlivan üstad öyle birşey olsaydı confirmation code almazdım youtube da malkoç ömer diye bir arkadaş var 2015 te greencard ile glmiş sonra vatandaş olmuş baya bilgili bir arkadaş ben green card ile alakalı sitelere başvuru yaptım benden birsürü para istediler ve şansın sıfır dediler , malkoç ömer ise öyle birşeyin sözkonusu olmadığını asıl olan sıra numarası olduğundan bahsetti şunu ekledi diyelimki okulun var kaza geçirdin vs ocakta submit ettin eğer numaran düşükse çok kısa zamanda sana mülakat verilir dedi , gerçi eğer bana bulletinden baktım ocak şubat ayının içinde numaram sıra gelirse tarihte ilk insan olabilirim bu kadar geç submit yapıp mülakat alacak , bu tatlı bir rüya da olabilir nasip eğer kazanırsam burdaki arkadaşları bilgilendiricemki gelecekteki insanlara ışık tutsun

    Evet 2015 yılında herşey case numarasına göre ilerliyordu. Ama son 2 dönemde KCC evrak isteğini kaldırdı , ds submite göre mülakat vermeye başladı. Süreç artık o kadar karmaşık oldu ki kim erken gönderdiyse submiti kimin öndeyse o mülakat alıyor. En anlaşılır örnek;

    Ahmet ve Mehmet çekilişi kazanıyor. Ahmet’in dosya numarası 3.200 Mehmet’in ise 1250. Ahmet ds260 formunu 2 gün içinde gönderiyor Mehmet ise 2 hafta sonra. Bu iki numarada yayınlanan bültende cutt off oluyor. Ahmet ds submiti erken yaptığı icin mülakat alıyor ama Mehmet alamıyor. Bu asla alamaz demek değil ama süreç sancılı geçebilir Mehmet icin 🙂


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

118
Çevrimiçi

41.2k
Kullanıcı

4.4k
Konu

427.4k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum