[Arşiv] DV2023 Mülakat Deneyimleri
-
@ferhatsirin tebrikler. Herkes kibarlık yapmış tebrik etmiş yine de tebrikler ama pardon da neden mülakat gününüzü kaçırıyorsunuz? Herkes mülakat bekliyor. 1 kişinin hakkını yediniz tebrikler 👍🏻👏🏻👏🏻👏🏻 excel listesine kayıt olmamı isteyecek arkadaşlara da ayrıca teşekkür ederim şimdiden.
-
@ferhatsirin Hayırlı uğurlu olsun. Küçük bir heyecandan sonra mutlu son ile bitmiş. Yolunuz açık olsun.
-
@ferhatsirin Hayatinda başarılar abi bahtinda bunun gibi acik olsun :)
-
@Yunus35 arkadaşın yazdığından anladığım arkadaş zaten takipçi, ancak bir sorun olmuş sanırım yoksa her ay mail atıp mülakatını sorguluyormuş. peşin yargı yapmayalım lütfen şuana kadar yaşanmamış şey de değil anladığım.
-
@Yunus35, içinde söyledi: DV2023 Mülakat Deneyimleri
@ferhatsirin tebrikler. Herkes kibarlık yapmış tebrik etmiş yine de tebrikler ama pardon da neden mülakat gününüzü kaçırıyorsunuz? Herkes mülakat bekliyor. 1 kişinin hakkını yediniz tebrikler 👍🏻👏🏻👏🏻👏🏻 excel listesine kayıt olmamı isteyecek arkadaşlara da ayrıca teşekkür ederim şimdiden.
Mail gelmedi arkadaşa. Bazen oluyor böyle. Aslında güzel bir örnek ilerde mülakat bekleyenlere. Arada bir girip bakmak lazım dosya Ankara'ya geçti mi diye.
Ayrıca kimsenin hakkı yenmedi, mülakata katıldı sonuç olarak. Önyargı kötü bir şey, tavsiye etmem.
Bu arada excel'e neden katılmıyorsunuz? Ordaki veriler sizin de işinize yarıyor ve yarayacaktır. Siz neden katkı sağlamıyorsunuz? Yönetimin yerinde olsam katılmayanların erişimine kapatırdım excel'i.
-
@Yunus35 1 kişinin hakkını yediniz noktası doğru değil aslında çünkü yeni dağıtıma bekletmediler kişiyi o yüzden ortada bir hak yeme mevcut değil. Bu kadar kişi o mülakat mailini beklerken sorumsuzca davranıp sürecini ciddi ve düzgün bir şekilde takip etmiyor diye düşünebilirsiniz ama hak yeme durumu yaşanmamış oldu bu kişi özelinde
-
Bu ileti silindi! -
@Yunus35 Hocam merhaba, hak yendiğini düşünmüyorum, nasibini yediğini düşünüyorum.
-
@Yunus35 işleyişten haberiniz yoksa hiç yorum yapmayın hele ki negatif olucaksa hiç yapmayın lütfen. Herkesin basına gelebilecek bir durum umarım sizin gelmez tabi
-
@Yunus35 yargılamadan önce yazdıklarımı dikkatlice okumuş olsaydınız bilerek ve isteyerek yada sorumsuzluk yaptığım için mülakat tarihini kaçırmadığımı anlamış olurdunuz istemeden kaçırmışım hani bazen bir şeylerin üstüne çok gidersiniz o sizden kaçar ya işte bu yüzden olduğunu düşünüyorum ve ayrıca mail gelmedi bana her gün maillerini düzenli kontrol eden biri olarak.
Başkasının hakkını yeme konusuna gelince hiç alakası yok elçilik sadece Green cartlılar için çalışmıyor farklı vize türlerine de boş slot ayırıyorlar bana yeni mülakat onayı verdiklerinde aralık ayı içinde 4 ayrı boş slot vardı bende benim için en uygun olanını seçtim durum bundan ibaret yani ortada hak yeme gibi bir durum yok bunu bizzat deneyimleyen biri olarak söylüyorum.
Ve bu benim için çok acı bir tecrübe, forumda olanların için de bambaşka bir tecrübe oldu.
… -
Güzel dilekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim arkadaşlar🙏🙏
-
@ferhatsirin yeni hayatınızda yolunuz ve şansınız açık olsun. Başta sağlam gerildim okurken
-
@ferhatsirin Büyük bir şokla başlamış ama sonu iyi bitmiş :) Hayırlı olsun vizeniz, yeni hayatınızda mutluluklar :)
-
@ferhatsirin tebrikler. Yeni hayatınızda başarılar dilerim. :airplane:
-
@ferhatsirin yeni hayatınızda başarılar dilerim şans sizinle olsun
-
@ferhatsirin Çok heyecanlı bir süreç olmuş ama sonu güzel. Vizeniz hayırlı uğurlu olsun, tebrikler👏
@gucarslan bey hızır gibi herkese yetişiyor🙏 -
@ferhatsirin bu mülakatımızda da, maillerimizi kontrol etmenin önemini aktardık sizlere.. :)
biraz geç oldu ama; sonu güzel bitti. tebrik ederim, hayırlı olsun vizen.
abd'deki hayatında başarı ve huzur diliyorum. -
@ferhatsirin vizeniz hayırlı olsun geç olmuş ama güç olmamış yeni hayatınızda başarılar dilerim.
-
@gucarslan Çok çok teşekkür ederim Uğur hocam gerçekten hakkınız ödenmez. Her şey gönlünüzce olsun 🙏🙏
Bir gün yüz yüze görüşmek dileğiyle ☺️ -
@ferhatsirin Tebrikler yeni hayatınızda başarılar
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
14
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum