[Arşiv] DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@Neslihan-Yaşar neslihan hanim heyecaninizi anliyorum ama biraz kaba olmadi mi sizce de o da size yardimci olmak istedigi icin zaten süreci imzaniza tasimanizi söylüyor :grinning_face_with_sweat:
-
@Neslihan-Yaşar Merhaba, burada yüz yüze olmadığımız için daha yumuşak bir üslup kullanıyoruz. Çünkü sözler yanlış anlaşılmalara sebep olabiliyor. Mesela bu forumda tamamen ücretsiz sağlanan bilgiler için bu sorunuz "alacaklı" sorar gibi olmuş.
Sayın @gucarslan 'ın sürecinizi imzanıza taşımasını istemesi ise soracağınız sorulara daha net cevaplar verebilmek içindir ve bu bir forum kuralıdır.
Sorunuzun cevabına gelirsek eğer, sizin adınıza olan her türlü hesap şeklinde olabilir. Yeter ki sizin adınıza olsun. Bankada ne şekilde durduğu önemli değil. -
@Neslihan-Yaşar Bu adam bilir kişi mi? Konsolosluk görevlisi mi? Elinden geldiğince sağolsun hepimize yardımcı oluyor adam. Onun dışında bilgi veren yazan yok zatem, birde küsdüreceksiniz adamı. Biraz kibar olun bayansınız lütfen.
-
@farukaktasgil Herkesin birbirine karsi kibar olmasi lazim. Bay veya bayan olmanin konuyla bir alakasi yok diye dusunuyorum.
-
Merhaba.
annemle beraber yasiyorum ve bekarim. Talihli benim, ama annem de benim dosyama dahil olabiliyor mu? Görüsmeye beraber gidebiliyor muyuz? Annem bekar ve emekli. Bu konuda kafam biraz karisti yardiminiz icin simdiden tesekkurler. -
@ceylano, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları
Merhaba.
annemle beraber yasiyorum ve bekarim. Talihli benim, ama annem de benim dosyama dahil olabiliyor mu? Görüsmeye beraber gidebiliyor muyuz? Annem bekar ve emekli. Bu konuda kafam biraz karisti yardiminiz icin simdiden tesekkurler.Hayır annenize vatandaş olduktan sonra siz sponsor olabilirsiniz
-
@ceylano Şu anda sizle gelemez fakat siz vatandaş olduktan sonra başvuru yapabilir. İlgili konu başlığından detaylara ulaşabilirsiniz Family Sponsored GreenCard
-
D datanist bu başlıktan bahsetti
-
@Emre-Kurtulmuş Teşekkürler inceleyeceğim.
-
@farukaktasgil yok yok ikisi de değil :)
trump yasakları ve bürokratik aksaklıklar sebebiyle vizesini alamamış bir DV2021 talihlisiyim hepsi bu. -
@gucarslan tekrar merhaba,
Acaba konsolosluk dönüş yapıyor mu maillere bugünlerde, 2. kere mail attım bu sefer hata almadım ama o tip 1 2 3 vs gibi dönüş de alamadım. Çok teşekkürler
-
@bates7 o mailleri konsolosluğa değil, kcc'ye ([email protected]) atmalısınız.
süreci yanlış yönetiyorsunuz.. -
Bültenin hala yayınlanmaması normal mi arkadaşlar ?
-
@Gökhan-Öz Anormal uygulamalar olsa da son iki DV döneminde artık hiçbir şeye şaşıramıyoruz. :)
-
@Gökhan-Öz Geçtiğimiz sene genellikle 15'i ve sonrası açıklanmış DV23 için başlarda erken davransalar da tekrar normale döndüler sanırım ayın 15-20'si.
-
Merhabalar 2023 greencard talihlisiyim15 bindeyim mülakat sürecim mart nisan aylarında ama hesapta para gösterme şansım yok kredi çekme şansım hiç yok bu durum ne yapmam gerekir
teşekkürler şimdiden -
@Gökhan-Öz oldukça normal, geçmiş yıllarda 26'sında yayınlandığını da gördük bültenin.
önemli olan mülakatların gelmesi, bültenin ilerlemesinin bir anlamı yok mülakat gelmedikçe. -
@gucarslan Mülakat hızı nasıl sizce Uğur bey
-
@Serap-2 beklenden yavaş elbette.
yeni yılla birlikte artacaktır umarım. -
@gucarslan selamlar tekrar, bu sefer mailimi aldım. İkinci seferde doğru yere göndermişim :) :)
- tip mail aldım "Records indicate you have submitted a complete and valid DS-260 application for each family member to the Kentucky Consular Center. Interviews are scheduled numerically based on case numbers that have completed processing." Bu şekilde mailim devam ediyor. Excelde güncelleyebilir miyiz durumumu
Çok teşekkür ederim yardımınız için
-
@kumanturk06 öncelikle bu linke
(
https://yesilkartforum.com/forum/topic/2184/vize-surecinizi-imzaniza-tasiyin?_=1623761125532 ) tıklayıp sürecinizi imzanıza taşıyın ki sağlıklı cevaplar alabilesiniz mülakat deneyimleri başlığında değil dv2023 lotosu aşamaları başlığında sürecinizle alakalı soruları sorabilirsiniz nakit birikiminiz yoksa abd yaşayan ve şartları uygun olan vatandaş veya green card sahibi birinin size sponsor olması gerekir .
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
19
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum