Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

[Arşiv] DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları

• @sanaldeniz Dosya işleme submite göre gidiyor mu, evet. Cut-off olsun veya olmasın.

Mülakat submite göre gidiyor mu, tam olarak değil. Sadece aşılmayan bir submit tarihi var. Onun içindekiler cn'e göre mülakat alıyor. Aksi olsa 20.05 4xxx, 8-9.05 6xxx'ten önce almazdı.

• @ahmet_ başta 16-17 mayıs sonrası ilk 2 dagıtımda alamıyordu sonra tarihi esnettiler, en son 29 uydu sanırım tarihleri yakın soyluyorum excele su an bakamıyorum. Cn sırasına göre tarih limitli su an ama yine esnetebilirler.

• @baran-bozdogan evet şimdilik böyle bir tablo var. Aklımda kaldığı kadarıyla:

Ekim-Kasım-Ocak (ilk dağıtım) max 16.05
    Aralık max 19 veya 20.05
    Ocak (2. dağıtım) max 23.05

• Merhabalar, Randevu tarihim belirlendi ancak mülakata gideceğim yeni pasaportum henüz elime ulaşmadığı için henüz AİS kaydı oluşturmadım. Bu kaydın mülakattan önce olması yeterli mi? Ne kadar hızlı o kadar iyi mi ?

• @baranpeltek_ mülakattan bir gün önce de yapabilirsiniz, acelesi yok.
    bu arada eğer basıldıysa e-devletten numarasını öğrenebilrisiniz, elinize ulaşmasına gerek yok.

• @fthsnmz1 Merhaba, ilk önce süreci imzanıza taşıyın sonrasında sorularınıza net cevaplar alabilirsiniz.

Ayrıca Buradan lütfen excel e kayıt olun. Süreci takip etmeniz için faydalı olacaktır.

• Yeni bülten ve cut off yayınlandı mı acaba arkadaşlar ?

• ⭐⭐⭐

@Gökhan-Öz, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları

Yeni bülten ve cut off yayınlandı mı acaba arkadaşlar ?

Hayır yayınlanmadı hala cutt-off 15.000de..

• ⭐⭐⭐⭐

@Gökhan-Öz DV23 kazananı olarak sorularınızı ilgili konu başlığında sorunuz lütfen DV2023 Aşamaları

• Emre KurtulmuşE Emre Kurtulmuş bu başlıktan bahsetti

• Merhabalar,
    Uzun bir süre foruma giremedim. En son bu sayfada dosya taşıma işlemi için bir ülkede oturum alınması gerektiğini okudum.
    Ben şu an ziyaret için Amerika'dayım. En geç mart gibi dönmeyi planlıyorum. Dosya numaram 35 binlerde.
    Bana tavsiyede bulunmak isteyen olursa çok memnum olurum.
    Eksik bilgilerim için şimdiden kusura bakmayın.
    Kolay gelsin.

• @emekligc Mart gibi dönmek istemenizin nedeni vizenizin geçerliliği mi yoksa kişisel tercih mi bilemiyorum tabii ama AOS yapmayı kesinlikle değerlendirin derim. AOS nedir ve yapabilmeniz için gereken adımları incelemeniz için AOS ile Green Card Almak

• Merhaba arkadaşlar. Yabancı uyrukluyum, Türkiyede yaşıyorum. Eşim green card kazandı. Ve eşimle beraber ds 260 formu doldurduk. Eşimin Türkiyede oturma izni var. Benimde yakın tarihe kadar vardı. Ve oturma iznimi uzatmak istedim, ama maalesef uzatamadım. Ve şu an için oturma iznim yok. Bu durum benim için sıkıntı olabilir mi?!. Bilen varsa cevap verebilir mi. Teşekkürler

• Simdi benim anladigim kadariyla ds260 formumu dolduranlara

1. mail gelecek
    2. o mail e cevap olarak evrak yükleyeceğiz (terhis belgesi, evlilik cuzdani veya boşanma evraki, adli sicil kaydi, ikametgah belgesi, aise posta belgesi diplomalar)
      3.Yukledigimiz evraklarin kabul ve mulakat için randevu
      4.saglik raporu ve mulakat

İşleyiş boylemidir

• @ahmet_ mail tip 2 yada 3 yada 4 ona nereden bakiyoruz benim mail kaçıncı tip

• ⭐⭐⭐

@RDVN, içinde söyledi: DV2023 Mülakat Deneyimleri

Simdi benim anladigim kadariyla ds260 formumu dolduranlara

1. mail gelecek
    2. o mail e cevap olarak evrak yükleyeceğiz (terhis belgesi, evlilik cuzdani veya boşanma evraki, adli sicil kaydi, ikametgah belgesi, aise posta belgesi diplomalar)
      3.Yukledigimiz evraklarin kabul ve mulakat için randevu
      4.saglik raporu ve mulakat

İşleyiş boylemidir

Hayır ds260 doldurduktan sonra yapmanız gereken tek sey mülakat beklemek. Mülakat aldığınız zaman dediğiniz belgeleri mülakatta ibraz ediyorsunuz. Dediğiniz evrak yükleme olayı eskidendi

• @RDVN Dosya durumunuzu öğrenmek için KCC ye mail atmanız gerekiyor. Kentucky Consular Center başlığında Crazycells atmanız gereken mail içeriğini iletmiş bulunmaktadır oradaki adımları uygulayarak dosya durumunuzu öğrenebilirsiniz

• @abdıoglu öncelikle lütfen sürecinizi imzanıza taşıyın.
    mülakat yeriniz ankara ise ve bunu DS260'da bu şekilde belirttiyseniz sorun olacağını zannetmiyorum, geçen senelerde bu şekilde olna arkadaşlar mülakatlarını sorunsuz yaptılar.
    ama yine de son karar mülakatı yapacak konsolosun, bunu unutmayın.

• Merhaba, eşimin sayesinde bana da green card çıktı. DS260 formunu göndereceğimiz tarihlerde bebeğimiz olduğu için bebeğinde pasaportunun çıkmasını bekledik ondan dolayı formu geç bir tarihte 11 Temmuz da yolladık. Mülakat maili ne zaman gelir bir fikriniz var mı? Case number'ımız baya önde.

• @İlteriş DV2023 yılı, DV2022'de de olduğu gibi DS260 submit tarihine göre ilerliyor. bu yılın excel listesine de bakarsanız şuan 20 mayıs tarihine kadar olan ve bülten içindeki caseler mulakat aldılar. bu tarih ilerlediğinde siz de mülakat alacaksınız, sabırla beklemelisiniz.

• @gucarslan Anladım. Çok teşekkürler.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

20

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k