[Arşiv] Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
-
@hasan-h-yılmaz Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır? içinde söyledi:
@CRAZYCELLS Merhabalar, aynı soyadı taşıyan 1. derece akraba olan kardeşler aynı yıl yapılan green card başvurusuna katılabilirler mi, yani bu direk dikalifiye sebebi olmaz değil mi?
Birde babam 2004 yılında vefat etti onun adınıda da eklemeliyilim değil mi?
Cevaplarsanız çok sevinirim, şimdiden teşekkürler.Hayir, yapabilirler. Sadece isim/soyisim uyusmasi diskalifiye icin yeterli degil, dogum tarihi, dogum yeri vs. gibi bilgiler farkli olacagindan sorun olmaz.
Hayir, babanizin ismini yazmaniza gerek yok. Ne siz, ne de anneniz -basvuru yapiyorsa- babanizin bilgilerini girmemelisiniz.
-
@roccorocco Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır? içinde söyledi:
Arkadaşlar merhaba. Çok saçma bir soru soracağım :)) Dv2019 kazananı olarak ve mülakata girip AP ye bırakılan biri olarak Dv2020 ye başvuru yapmamı tavsiye edermisiniz? Sonuçta Ap nin ne zaman biteceği ve olumlu/olumsuz sonucunun ne olacağı belli değil ve 2020 yi kazanıp kazanmayacağım da hiç belli değil. Başvurmaktan bir zarar gelmez gibi. Ne dersiniz?
henuz Green Card'iniz olmadigindan basvuru yapabilirsiniz. Isterseniz ay sonunu bekleyin, eger mulakat sureci bitmezse Kasim basinda basvuru yapabilirsiniz.
-
@ii-elizabeth Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır? içinde söyledi:
Arkadaşlar merhaba.
Şu an yeşil pasaportum var ve bitiş tarihi 26 may 2019. şimdi ben bu pasaportla başvurursam sizce bir sorun olur mu çünkü 26 mayısta bitecek süresi?
Cheers!
ayni soruyu farkli basliklarda sormamalisiniz. Eger cekilis basvuru yapiyorsaniz bu konunun ilk iletisini incelemeniz yeterli pasaport bilgilerine ihtiyaciniz yok.
-
City/Town – (ilçe)
District/Country/Province/State – (il)Ben burada city yazana şehrimi
district yazana ilçemi yazdim sorun olur mu acaba ? -
@wynn Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır? içinde söyledi:
City/Town – (ilçe)
District/Country/Province/State – (il)Ben burada city yazana şehrimi
district yazana ilçemi yazdim sorun olur mu acaba ?bir sorun olmaz, fakat bundan sonraki formlarda tam karsiligini yazin.
-
Doğum yerinde kimliğimde ilçem yazıyor ancak forumda city dediği için ili yazdım sorun olur mu ? teşekkürler
-
Kimliğimde ilçem yazıyor, forumda city dediği için ili yazdım sorun olur mu ? teşekkürler
Zaten yukarida sorunuza cevap verdim, ayni seyi sormussunuz.
"City" ile "il" tam olarak ayni seyler degil, ABD'deki ve Turkiye'deki idari siyasi bolunme birbirinden farkli. Tam karsiligi olmadigindan ili ya da ilceyi yazmaniz farketmez ama district city'i de icine alan bir idari bolge, yani "city"den daha buyuk.
-
ilk sorumda adres kısmına öyle yazdım, ikinci sorumda ise dogdugum yeri soruyor (kimlikte ilce yazıyor) il yazdım
-
ilk sorumda adres kısmına öyle yazdım, ikinci sorumda ise dogdugum yeri soruyor (kimlikte ilce yazıyor) il yazdım
kimlikte yazdigi sekilde yazmanizi tavsiye ederim. Eger yazdiysaniz su an yapacak bir sey yok, bu bir soruna da neden olmaz, ikisi kabul ediliyor.
-
pasaportla ilgili herhangi bir mesele yok yani? ya kusura bakmayın sanırım bir yerde okudum pasaportun güncel son 6 ay içerisinde kullanılabilir olması gibi bir şey ondan dolayı sordum şimdi yeşil bitecek mayıs gibi
-
@ii-elizabeth Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır? içinde söyledi:
pasaportla ilgili herhangi bir mesele yok yani? ya kusura bakmayın sanırım bir yerde okudum pasaportun güncel son 6 ay içerisinde kullanılabilir olması gibi bir şey ondan dolayı sordum şimdi yeşil bitecek mayıs gibi
hayir, siz baska konulardan bahsediyorsunuz :)
Bu konunun ilk iletisindeki bilgilerle basvurunuzu tamamlamaniz kafidir.
-
İyi günler. Arkadaşım ile beraber başvuru yaptık. Yalnız heyecandan province bölümüne Ankara değil iç Anadolu yazdık. :( Ben de doğru bir şekilde ikinci bir başvuru yaptım. Bundan dolayı sistem beni bir art niyet görüp diskalifiye eder mi ? Veya inisiyatif kullanır mı ? İyi çalışmalar.
-
merhabalar 9 sira şuan yaşadigim derken vatandaş oldugum ülkeyimi yazmam gerekyor ben şuan Türkmenistan vatandaşiyim ama Türkiyede ikamet edyorum ogrenci olarak yani Türkiyeyimi yazmam gerek yor yoksa Türkmenistanimi teşekürler
-
@ratgor eğer ilk başvuruyu submitlediyseniz ve ikinci sever tekrar doldurup submitlediyseniz geçmiş olsun.insiyatif kullanmak ne alaka ?? bi loto sisteminden bahsediyoruz a bu yanlışlıkla yapmıştır kabul edelim bu seferlik mi denmesini bekliyorsunuz.
-
@ratgor Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır? içinde söyledi:
İyi günler. Arkadaşım ile beraber başvuru yaptık. Yalnız heyecandan province bölümüne Ankara değil iç Anadolu yazdık. :( Ben de doğru bir şekilde ikinci bir başvuru yaptım. Bundan dolayı sistem beni bir art niyet görüp diskalifiye eder mi ? Veya inisiyatif kullanır mı ? İyi çalışmalar.
Ikinci basvuruyu yapmamaniz gerekiyordu maalesef, ic anadolu olarak kalmasi daha dogru olurdu. Buyuk ihtimalle sistem sizi eleyecek.
-
@muratozbek_91 Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır? içinde söyledi:
merhabalar 9 sira şuan yaşadigim derken vatandaş oldugum ülkeyimi yazmam gerekyor ben şuan Türkmenistan vatandaşiyim ama Türkiyede ikamet edyorum ogrenci olarak yani Türkiyeyimi yazmam gerek yor yoksa Türkmenistanimi teşekürler
hangi ulkede dogduysaniz o ulkeyi "uygunluk ulkesi" olarak yazmalisiniz.
-
@crazycells teşekurler
-
@ratgor Mükerrer başvuruları sistem eliyor maalesef.
-
Sayın @crazycells nüfus cüzdanında yazan doğum yerinde Çankaya/Ankara(örneğin) yazıyorsa olduğu gibi mi yazalım yoksa ilçeyi baz alıp sadece Çankaya mı yazalım? Bazı ilçe isimleri iki-üç ilde bulunduğu için çocukların doğum yerlerine hem ilçeyi hem de ili yazmışlar. Saygılarımla.
-
@blodeman Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır? içinde söyledi:
Sayın @crazycells nüfus cüzdanında yazan doğum yerinde Çankaya/Ankara(örneğin) yazıyorsa olduğu gibi mi yazalım yoksa ilçeyi baz alıp sadece Çankaya mı yazalım? Bazı ilçe isimleri iki-üç ilde bulunduğu için çocukların doğum yerlerine hem ilçeyi hem de ili yazmışlar. Saygılarımla.
evet, eger o sekilde yaziyorsa resmi belgelerde siz de "Cankaya Ankara" olarak yazin.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
18
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum