[Arşiv] DV2023 Mülakat Deneyimleri
-
@burcugulsn Merhaba, evet nüfus müdürlüklerinden halledebilirsiniz.
@bozyuruk Merhaba, sorun olup olmayacağını bilmiyorum ancak hem görüşme için hem gelecekte okul kaydı için bu işlemi yaptırın ayrıca gitmişken çok dilli doğum belgesi alın nüfus müdürlüğünden. Bunu okul kaydında istiyorlarmış. -
Evlilik cüzdanına çocuk ekletme nüfus müdürlüklerinden yapılıyor. Nvi.gov.tr den randevu alırken 'diğer işlemleri' seçebilirsiniz. Mülakat için şart değil. Biz de abd'de lazım olabilir düşüncesiyle yaptırmıştık. Ayrıca aynı esnada;
- Çocuk için de vukuatlı nufus kaydı alabilirsiniz. Anne-babadan birinin e-devletten alınmış nufus kaydının ilave bir fotokopisi mülakatta yeterli oluyor, ancak gitmişken bunu da almıştık. İlk sırada çocuk ismi yazdığı için daha net oluyor.
- Çocugun kimliğine foto da eklettik. Talep üzerine fotolu kimlik bastırılabiliyor. Bunun için kimlik radevusu da alıp, online harç ödemeniz gerekli.
-
@dgenc teşekkürler yardımlarınız için :)
-
@Eren-0 teşekkürler yardımlarınız için :)
-
Detaylı anlatımınız için teşekkürler.
Tebrikler. Yeni hayatınızda mutluluklar. Şans sizinle olsun.
-
@Erkan-Gürsoy, içinde söyledi: DV2023 Mülakat Deneyimleri
Detaylı anlatımınız için teşekkürler.
Tebrikler. Yeni hayatınızda mutluluklar. Şans sizinle olsun.
sende tarih yok henüz dimi, bir heycan senin deneyimini de bekliyorum. :)
-
Henüz mülakat gelmedi, heyecan ve stres içinde bekliyoruz, detaylı bir anlatım olacak emin olabilirsiniz :)
-
@dgenc Resimli anlatım güzel olmuş. Hayırlı uğurlu olsun.
-
@Erkan-Gürsoy Hadi inşallah, merakla bekliyoruz.
-
@ecisso Vira bislmillah :) , hayırlı uğurlu olsun.
-
@Eren-0 Hayırlı olsun. Yolunuz açık olsun.
-
@Muhammet2023 Hayırlı uğurlu olsun. Yolunuz da açık olsun.
-
@Yiğit-Baysan-0 Hayırlı olsun.
-
@Programmer Teşekkürler iyi dilekleriniz için :)
-
@Erkan-Gürsoy Rica ederim. Forumdaki arkadaşlarımızın vizelerini alıp mutlu bir yaşama yelken açması bizleri de sevindirecektir.
-
Umarım sizde önümüzdeki çekilişte tekrar kazanırsınız ve yarım kalan hayallerinizi tamamlamak için bir şans daha yakalarsınız.
-
@dgenc bilgilendirme için teşekkürler
-
@Erkan-Gürsoy Bu iyi dilek için de ben teşekkür ederim. İnşallah benim gibi kazanıp da gidemeyenlere tekrar çıkar. Dilerim yaşanan talihsizlikten sonra yüzümüzü güldürür.
-
@dgenc okuduğumuz deneyimlerden gözümüzde canlanıyordu zaten unganlar ama sayenize tam anlamıyla görmüşte olduk çok teşekkürler, yeni hayatınız size ve ailenize mutluluklar getirir umarım
-
@dgenc gitmiş kadar olduk elinize sağlık, yeni hayatınızda bol şans dilerim.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
36
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum