[Arşiv] DV2023 Mülakat Deneyimleri
-
Henüz mülakat gelmedi, heyecan ve stres içinde bekliyoruz, detaylı bir anlatım olacak emin olabilirsiniz :)
-
@dgenc Resimli anlatım güzel olmuş. Hayırlı uğurlu olsun.
-
@Erkan-Gürsoy Hadi inşallah, merakla bekliyoruz.
-
@ecisso Vira bislmillah :) , hayırlı uğurlu olsun.
-
@Eren-0 Hayırlı olsun. Yolunuz açık olsun.
-
@Muhammet2023 Hayırlı uğurlu olsun. Yolunuz da açık olsun.
-
@Yiğit-Baysan-0 Hayırlı olsun.
-
@Programmer Teşekkürler iyi dilekleriniz için :)
-
@Erkan-Gürsoy Rica ederim. Forumdaki arkadaşlarımızın vizelerini alıp mutlu bir yaşama yelken açması bizleri de sevindirecektir.
-
Umarım sizde önümüzdeki çekilişte tekrar kazanırsınız ve yarım kalan hayallerinizi tamamlamak için bir şans daha yakalarsınız.
-
@dgenc bilgilendirme için teşekkürler
-
@Erkan-Gürsoy Bu iyi dilek için de ben teşekkür ederim. İnşallah benim gibi kazanıp da gidemeyenlere tekrar çıkar. Dilerim yaşanan talihsizlikten sonra yüzümüzü güldürür.
-
@dgenc okuduğumuz deneyimlerden gözümüzde canlanıyordu zaten unganlar ama sayenize tam anlamıyla görmüşte olduk çok teşekkürler, yeni hayatınız size ve ailenize mutluluklar getirir umarım
-
@dgenc gitmiş kadar olduk elinize sağlık, yeni hayatınızda bol şans dilerim.
-
Tebrikler,herşey gönlünüzce olsun
-
@dgenc size tekrar teşekkür etmek istedim :) evlilik cüzdanı 15 yıldır pek işe yaramadığı için dolapta duruyordu. Sizinle bu konuyu burda konuştuktan sonra nüfus müdürlüğünden randevu aldım ve evlilik cüzdanını dolaptan çıkarttım. Meğer benim bekarlık soyadım yanlış yazılmış üzerine bir de daksil ile silinmiş altına açıklama yapılmış ama resmi evraklarda daksil yasak, birde arka sayfa da değiştirmemiş yanlışı. yani evlilik cüzdanını komple yeniledik :) çok dilli doğum belgesini de aldık :) iyi ki yeşilkartforum var yoksa çok başımız ağaracaktı @gucarslan
-
Herkese merhaba,
Herkesin vizelerinin şans getirmesini dilerim, deneyimlerinizi paylaştığınız için çok teşekkürler. Sağlık muayenesinin raporunuz almak için de sonraki gün de Ankara’da mı olmalıyız? Postalama şansları vs yok mu? O kısım nasıl yürüyor tam anlayamadım, detayına hakim olan biri var mı? Şimdiden teşekkürler cevaplar için. -
@mlsrdr Merhaba, kendiniz almak zorundasınız. Mülakattan bir gün önce de alabilirsiniz. Postalama yapmıyorlar.
-
@mlsrdr raporunuzu elden teslim almalısınız, onların postalama imkanı bulunmuyor.
dilerseniz mülakattan bir - iki gün önce gidip de teslim alabilirsiniz, orada rapor için beklemek zorunda değilsiniz.ama raporlar bir gün sonra hazır oluyor, dilerseniz bir gün bekleyip teslim alıp o şekilde dönebilirsiniz.
-
@Programmer Bir tanıdığımız bizim yerimize alabilir mi, onu biliyor musunuz?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
28
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum