Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • @heisenberg ben vesikalık cektirdim arka yüzey beyaz photoshopluydu fotoyuda üstten telefonumla çektim . paintten kestim biçtim boyutunu küçülttüm ve yükledim. case numaram 24 bin 🙂 abi foto olayina bukadar takılmayin bence

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @heisenberg arkaplanda photoshop ayari yapmak bir soruna neden olmaz 🙂 merak edilecek bir durum yok.


  • Aklımı karıştıran dv lottery ile ilgili yabancı kaynaklı bir sitedeki (The applicant's appearance and the background of the picture must not be altered) cümlesi oldu. Bir de heyecanlı ve eftikliyiz ya... lottery başvuru sisteminin arka planında bir sistemin fotoğrafları inceleyip red verebileceği gibi bir korku duygusu da var içten içe...Malum bu kadar senedir başvuru yapıp hüsrana uğradıkça kimbilir belki de başvuru konusunda panik atak hale gelmişizdir. Bilgilendirme için çok teşekkür ediyorum. İçimi rahatlattınız.


  • PHOTO TOOL fotoğrafları kabul etmiyor neden acaba ve ne yapmalıyım??Şimdiden tşk.ler cvplarınız için..

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @heisenberg merak etmeyin 🙂 cekilis sistemi tarafindan secilen ve konsolosluk tarafindan kabul edilen fotograflari gorseydiniz telaslanacak bir durum olmadigini siz de anlardiniz 🙂 Tabii bu demek degildir ki herhangi bir fotografla cekilise katilin 🙂 genel olarak fotograflarin kalitesi dusmesin diye bu konuda daha fazla yorum yapmayayim 🙂 Size tek diyebilecegim, sizin goruntunuzu degistirmedigi surece arka tarafta yaptiginiz oynamalar sorun cikarmiyor.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @mrc su siteyi kullanabilirsiniz: idphoto4you.com

    web browser'larinda flash desteginden dolayi resmi photo tool sorun cikariyor bazen. Su video'nun 17. dakikasindan sonra, siteyi nasil kullanabileceginiz anlatiliyor:


  • Tşk.ederim ztn bu videoya göre ayarladım fotoları fakat photo tool da kabul ediyor mu diye tekrardan resmi siteden kontrol edemiyor muyuz yani??

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @mrc internet explorer'da calisiyordu. Eger bilgisayarinizda IE varsa oradan photo tool'u deneyebilirsiniz.


  • Arkadaşlar resmi yapmaya çalıştım da acaba bilgisi olan bir arkadaşa göndersem kontrol edebilse olur mu ? Dvlottery den kontrol edemiyorum pc yok

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @redur47 merak etmeyin o kaliplari tutturduysaniz bir sorun olmaz 🙂 Eger yine de emin degilseniz bana gonderebilirsiniz.


  • Merhabalar ben fotoğrafçı da cektirmistim ve üzerimde boğazli kazak vardı. Net bi açıklama da bulamadım eleme yada kabul görmeme ihtimali olurmu

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @puhudali Green Card Çekilişi için evde nasıl fotoğraf çekilir? içinde söyledi:

    Merhabalar ben fotoğrafçı da cektirmistim ve üzerimde boğazli kazak vardı. Net bi açıklama da bulamadım eleme yada kabul görmeme ihtimali olurmu

    sorun olmaz.


  • Arkadaşlar merhabalar birkac sorum olacak yardımcı olabilirmisiniz acaba bir.az uzun yazabilirim kusuruma bakmayin cevaplarsaniz çok sevinirim

    1. Eşim kapalı birisi vede green kart icin basvuru yapilmasi gerek fakat fotograf kisminda sorun yaşıyoruz bazi yerlerde alın vede kulaklar gözükecek vede basta birsey olmayacak deniliyor bazi yerlerdede alin acik olsun deniliyor vede dini aksesuarlar başörtü şal olabilir deniliyor.
      Esim nasil fotoğraf çektirmeli acikmi yoksa kapalimi ne yapmali
    2. Sorum ise benimde azda olsa sakalim var sakali kesmeli miyim kesmemelimiyim.
      #############*#
      Daha net olmak gerekirse eşim kapali fotograf icin ne yapmamizi onerirsiniz esi kapali olan arkadaslar ne yapti
      Vede sakalli olanlar sakalini kestimi.
  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @ksmcmldg Green Card Çekilişi için evde nasıl fotoğraf çekilir? içinde söyledi:

    Arkadaşlar merhabalar birkac sorum olacak yardımcı olabilirmisiniz acaba bir.az uzun yazabilirim kusuruma bakmayin cevaplarsaniz çok sevinirim

    1. Eşim kapalı birisi vede green kart icin basvuru yapilmasi gerek fakat fotograf kisminda sorun yaşıyoruz bazi yerlerde alın vede kulaklar gözükecek vede basta birsey olmayacak deniliyor bazi yerlerdede alin acik olsun deniliyor vede dini aksesuarlar başörtü şal olabilir deniliyor.
      Esim nasil fotoğraf çektirmeli acikmi yoksa kapalimi ne yapmali
    2. Sorum ise benimde azda olsa sakalim var sakali kesmeli miyim kesmemelimiyim.
      #############*#
      Daha net olmak gerekirse eşim kapali fotograf icin ne yapmamizi onerirsiniz esi kapali olan arkadaslar ne yapti
      Vede sakalli olanlar sakalini kestimi.
    1. Evet, ankara konsoloslugunun resmi sitesinde de kulaklar gorunecek sekilde diyor ama disisleri bakanliginin sitesinde kapali fotograf ornekleri de var, dolayisiyla kapali sekilde cekseniz de ankara'daki abd konsoloslugunun sorun cikaracagini sanmiyorum.

    2. sakal sorun yaratmaz.


  • öncelikle yeni dönemde gönülden isteyen herkese bol şans.. başvurudan önce şöyle bir sorum olacak, kimlik ve ehliyet yenilemek için biyometrik olarak çekilmiş olan fotoğrafımı kullanmak istiyorum ancak idphoto4you.com sitesinde düzenleme yaparken üst taraftan saçların bir kısmı fotoğraf dışında kalıyor.. fotoğraf zaten biyometrik olduğu için doğrudan başvuruma yüklemeli miyim yoksa her ihtimale karşı yeni bir tane çekip onu mu düzenlemeliyim?

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @hayallerabd Green Card Çekilişi için evde nasıl fotoğraf çekilir? içinde söyledi:

    öncelikle yeni dönemde gönülden isteyen herkese bol şans.. başvurudan önce şöyle bir sorum olacak, kimlik ve ehliyet yenilemek için biyometrik olarak çekilmiş olan fotoğrafımı kullanmak istiyorum ancak idphoto4you.com sitesinde düzenleme yaparken üst taraftan saçların bir kısmı fotoğraf dışında kalıyor.. fotoğraf zaten biyometrik olduğu için doğrudan başvuruma yüklemeli miyim yoksa her ihtimale karşı yeni bir tane çekip onu mu düzenlemeliyim?

    o sitedeki kaliplara ne kadar yakin olursa o kadar iyi olur. Degerlendirme size kalmis 🙂


  • Merhaba elimde 600x600 fotografım var ama fotoğrafçı çok yakından çektiği için idphoto4you sitesinden ayarlarken kafam taşıyor çizgiler kafamın üstüne ve çeneme denk gelmiyor. Lütfen yardım edin. Bana yardımcı olabilecek birisi var mı mailden fotografımı atarım.


  • Bu ileti silindi!
  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @onur16 Fotograf biyometrik olarak cekildiyse maalesef bu sekilde duzenleme yapamazsiniz. Biyometrik fotografta kafa karenin %75'ini kapliyor, green card basvurusu icin olanda ise %35-45'ten fazla olmamali. Istenen olculere gore yeniden cekmelisiniz.


  • Arkadaşlar daha önce kullandığımız fotoğrafı kullanabilir miyiz.? ben geçen sene başvuru yaptığım foto yu kullandım. değiştirmem gerekiyor mu? yeni bir fotoğraf çektirsem yine form doldurup başvuru yapabilir miyim.?


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

135
Çevrimiçi

40.9k
Kullanıcı

4.4k
Konu

425.4k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum