Basvuru ile ilgili sorularinizi ilgili konuda sormalisiniz:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/222/ücretsiz-green-card-çekiliş-başvurusu-nasıl-yapılır
-
-
Merhabalar,
Su anda Amerika’dayiz. Ben F2, esim de F1 statusunde. Esimin pasaportu suresi bitecegi icin degisti. Yeni pasaportta soyismi degisikligi oldu. Bu durumu okula bildirdik ve yeni soyisimle birlikte I-20’yi guncelleyip gonderdiler imzalamamiz icin.
Bu asamada biz kendimiz USCIS’e bu durumu bildirmeli miyiz? Yoksa zaten onu okul mu yapacak? -
@exclusive yeniden cektirin, fotografla oynamadan, arka zemini degistirmeden ham fotograf versin size.
-
-
@crazycells hocam aylardır bu sorunun cevabını arıyorum lütfen, lise sondayım mülakat tarihine kadar mezun olup diplomamı alırım, başvuruda lise mezunu seçmem doğru olur mu yoksa ds260’ta mı seçmeliyim (19)
-
-
Girne doğumluyum, e-devletten alacagim doğum belgem de girne kktc olarak yazıyor ama mülakatta benden ekstra bir belge talep ederler mi ? KKTC konsolosluğuna sordum, vatandaş olmadığınız için buradan belge alamazsınız minvalinde bir cevap aldım. Yine de hastaneden doğum raporu gibi bir şey almalı mıyım ?
-
Teşekkür ederim bunu dikkate alıp deneyeceğim 🙏
-
Arkadaşlar Mersin, Adana, ve Osmaniye şehirlerinde green card için fotoğraf çekilip kazanan arkadaşlar var mı? Varsa hangi fotoğrafçılarda çekildiniz Green Card için?
-
@deebee Anladım. Açıklamanız için çok teşekkür ederim. Yüreğime su serptiniz. Hem de sayenizde yeni bir bilgi edinmiş oldum.
-
@gucarslan evet kanıtlayabiliyorum işyeri yazısı sgk dökümü maaş bordrosu vs. Cok tesekkur ederim cvbınız için
-
@Kağan-Alp kolye sizinse sorun olmaz.
-
@Selim-Aksoy Maalesef
-
Değerli arkadaşlar,
Başvuru süreci ile ilgili tüm bilgi, yöntem ve kullandığımız taktikleri forumda herkese açık bir şekilde paylaşmış olmamız, ve her ne kadar başvuru yapanlardan belirlenmiş kâr amacı gütmeyen kuruluşlara cüzi bir miktar bağış yapmalarını istesek de, Türkiye'deki kötüleşen ekonomik şartlar nedeniyle bu süreçten kaçınmayı tercih etmemiz sonucunda, Yeşilkart Forum başvuru servisini yavaş yavaş sonlandırma kararı aldık.
Bu yıl başvuru yapacaklara tavsiyemiz, forumda geçen yıl yayınladığımız başvuru videosunu izleyerek formu nasıl dolduracaklarını iyice öğrenmeleri:
Videoda bahsedilen yöntemleri kullanarak başarılı bir şekilde başvurunuzu yapabilir, yine de aklınıza takılan soruları forumdaki uygun başlıklarda sormaya devam edebilirsiniz.
Daha önce yalnızca forumun başvuru servisini kullanmış olan ve bu yıl da bizim aracılığımızla başvuru yapmayı planlayan kişiler için, onları yarı yolda bırakmamak adına bu sene de bağış karşılığında başvurularını yapacağız. Bu kişilere özel olarak detaylı bilgileri e-posta aracılığıyla ilettim.
Bugüne kadar bu servisi kullanmış ve Türkiye'deki kâr amacı gütmeyen kuruluşlara bağışta bulunmuş herkese ayrıca teşekkür ederim.
Başvuru yapacak herkese bol şanslar!
-
@crazycells tamamdır bilgilendirmeniz için çok teşekkür ederim
-
@Özlem-Toraman, içinde söyledi: Greencard başvurusu yaş ve lise diploması
Merhabalar 2025 kazananıyım fakat lise diplomam sorumlu dersim olduğundan suan yok ama haziranda mezun olacagım hazirandan öncede mülakat maili gelcek mulakata diplomasz gitmek durumundaym bu sorun yaratır mı
Mulakat tarihi alin ama mulakata katilmayin, daha once diplomanizi alacaginiz tarihe gore konsolosluktan yeni bir mulakat tarihi isteyin. Surec 30 Eylul'de bitecegi icin vize almaya firsatiniz olacak.
-
Çok teşekkürler hocam..
-
Green Card Çekilişi için evde nasıl fotoğraf çekilir?
-
@hikap idphoto4you sitesi ile bakar mısın
-
Merhaba 600x600 fotograf çekildim fotoğrafçıya green card için olduğunu belirttim ve foto kesinlikle biometrik değildir idphoto4you sitesinden ayarlarken kafam taşıyor diğer sitelerde de kontrol ettim 3,5 mm taşma oluyor kafa yapım çok büyük
fotoğrafçı uzaktan çekti bide, yüz yapım uzun maalesef , çizgiler kafamın üstüne ve çeneme denk gelmiyor. ve başvuruyuda yapmış oldum Lütfen yardım edin. -
@hikap, içinde söyledi: Green Card Çekilişi için evde nasıl fotoğraf çekilir?
Herkese merhaba,
Foruma yeni üye oldum, Allah herkesin gönlüne göre versin, gerçekten gitmek isteyen arkadaşlara bol şans diliyorum.
Benim foto ile ilgili bir sorunum var. Evde kendi imkanlarımla şöyle bir foto çektim.

Photo tool'da kabul ediyor. Ama fotonun bilgilerinde 144 dpi yazıyor.
601x601 piksel.
Bu bilgiler sorun olur mu? 300 yerine 144 dpi problem olur mu?
sorun olmaz, yeterince net gorunuyor.
-
@sedat7 bir problem gorunmuyor, yuzunuzun tamami net sekilde gorunuyor.
-
@crazycells fotoğrafı fotografcida çektirdiğim ancak diğer sitelerde kontrol ettiğimde kafa büyük gozukor diye uyarı veriyor bu sorun olurmu
-
@bef_of_amerika bendede aynı sorun vardı, diğer sitelerden onay alınca yükledim. Muhtemelen sizin çektirdiğiniz fotoğraf ABD vizesi için olan bi fotoğraf. Kız arkadaşımda bu şekilde fotoğrafı kontrol ettiğinde aynı hatayı almıştı ama bir sorun olmuyor.
-
8 aylık kızım var. foto çekerken sürekli sırıtıyor. Ağzı açık

Kızım yüzünden elenecez :d
-
@UgurOral ya maşallah onun hürmetine kazanırsınız inşallah

️ -
@Barış-Güzelbey
İnşallah hocam teşekkür ederim
Hepimiz için hayırlısı neyse o olsun -
@bef_of_amerika, içinde söyledi: Green Card Çekilişi için evde nasıl fotoğraf çekilir?
@crazycells fotoğrafı fotografcida çektirdiğim ancak diğer sitelerde kontrol ettiğimde kafa büyük gozukor diye uyarı veriyor bu sorun olurmu
sorun yok, bu asamada dediginiz durum problem olmuyor.
-
@UgurOral, içinde söyledi: Green Card Çekilişi için evde nasıl fotoğraf çekilir?
8 aylık kızım var. foto çekerken sürekli sırıtıyor. Ağzı açık

Kızım yüzünden elenecez :d
bol sanslar

bebekler konusunda oldukca anlayislilar, zaten bebegin 1 yil sonra ayni fotodan taninmasi pek de mumkun degil
o nedenle yuzu tam gorunsun ve kameraya baksin, buyuk ihtimal boylesi yetecek... 
-
idphoto4you'dan fotoğrafı ayarladım, fakat Photo Tool kabul etmiyor?
Image is overly compressed. Please use a compression ratio that is less than 20:1
-
@Kef14 hata alman normal zaten aşağıdaki linkte hatanın nedenini anlattım
https://yesilkartforum.com/forum/topic/4303/dv2023-sohbet-odası/5561
-
@Kef14, içinde söyledi: Green Card Çekilişi için evde nasıl fotoğraf çekilir?
idphoto4you'dan fotoğrafı ayarladım, fakat Photo Tool kabul etmiyor?
Image is overly compressed. Please use a compression ratio that is less than 20:1
problem degil, o fotoyu direkt kullanabilirsiniz.
-
Ben yeni kimlik için foto çektirdim. biometrik olmayan orjinalini de kendime mail olarak aldım ama fotoyu atmadan önce çook ufak bir düzeltme yaptı sanki fotoğrafçı. herhangi bir sıkıntı olmaz diye tahmin ediyorum ama yine de emin olamadım.
-
@Kekw bu resmi idphoto4you sitesine yüklediğin zaman ayar yapacak daha sonra kontrol sitelerinden kontrol edebilirsin
-
@ayvalik10 Oralardan kontrol ettim boyurları ayarladım çok teşekkürler. Benim söylemek istediğim yüzümdeki oynama ama çok ufak bir şey yaptı. Bunu kastetmiştim.
-
@Kekw bakınca aynada ki resme benziyor mu o zaman sorun yok
-
Merhaba, önerilen site (idphoto4you.com) evde çekilen fotoğrafların ayarlaması için mi öneriliyor tam olarak? Yani örneğin 300 DPİ çözünürlükte ve 24 bit derinliğinde fotoğrafçıda çektirdiğimiz bir fotoğrafımız var, bunu GC başvuru sayfasında photo tool aracıyla 600x600 boyutlarına getirip direkt olarak kullanabiliriz değil mi?
-
@ayvalik10
Şakaklarıma kar mı yağdı ne var?
Benim mi Allahım bu çizgili yüz?
Ya gözler altındaki mor halkalar?
Neden böyle düşman görünürsünüz;
Yıllar yılı dost bildiğim aynalar?
Biraz yaşlanmışım görrmeyeli ama idare eder. Teşekkürler Ayvalık bey
Benzer Başlıklar
149
60.6k
Kullanıcı