Green Card Çekilişi için evde nasıl fotoğraf çekilir?
-
@Barış-Güzelbey
İnşallah hocam teşekkür ederim :)
Hepimiz için hayırlısı neyse o olsun -
@bef_of_amerika, içinde söyledi: Green Card Çekilişi için evde nasıl fotoğraf çekilir?
@crazycells fotoğrafı fotografcida çektirdiğim ancak diğer sitelerde kontrol ettiğimde kafa büyük gozukor diye uyarı veriyor bu sorun olurmu
sorun yok, bu asamada dediginiz durum problem olmuyor.
-
@UgurOral, içinde söyledi: Green Card Çekilişi için evde nasıl fotoğraf çekilir?
8 aylık kızım var. foto çekerken sürekli sırıtıyor. Ağzı açık :D :D
Kızım yüzünden elenecez :d :Dbol sanslar :)
bebekler konusunda oldukca anlayislilar, zaten bebegin 1 yil sonra ayni fotodan taninmasi pek de mumkun degil :) o nedenle yuzu tam gorunsun ve kameraya baksin, buyuk ihtimal boylesi yetecek... :)
-
idphoto4you'dan fotoğrafı ayarladım, fakat Photo Tool kabul etmiyor?
https://tsg.phototool.state.gov/photo
Image is overly compressed. Please use a compression ratio that is less than 20:1
-
@Kef14 hata alman normal zaten aşağıdaki linkte hatanın nedenini anlattım
https://yesilkartforum.com/forum/topic/4303/dv2023-sohbet-odası/5561
-
@Kef14, içinde söyledi: Green Card Çekilişi için evde nasıl fotoğraf çekilir?
idphoto4you'dan fotoğrafı ayarladım, fakat Photo Tool kabul etmiyor?
https://tsg.phototool.state.gov/photo
Image is overly compressed. Please use a compression ratio that is less than 20:1
problem degil, o fotoyu direkt kullanabilirsiniz.
-
Ben yeni kimlik için foto çektirdim. biometrik olmayan orjinalini de kendime mail olarak aldım ama fotoyu atmadan önce çook ufak bir düzeltme yaptı sanki fotoğrafçı. herhangi bir sıkıntı olmaz diye tahmin ediyorum ama yine de emin olamadım.
-
@Kekw bu resmi idphoto4you sitesine yüklediğin zaman ayar yapacak daha sonra kontrol sitelerinden kontrol edebilirsin
-
@ayvalik10 Oralardan kontrol ettim boyurları ayarladım çok teşekkürler. Benim söylemek istediğim yüzümdeki oynama ama çok ufak bir şey yaptı. Bunu kastetmiştim.
-
@Kekw bakınca aynada ki resme benziyor mu o zaman sorun yok
-
Merhaba, önerilen site (idphoto4you.com) evde çekilen fotoğrafların ayarlaması için mi öneriliyor tam olarak? Yani örneğin 300 DPİ çözünürlükte ve 24 bit derinliğinde fotoğrafçıda çektirdiğimiz bir fotoğrafımız var, bunu GC başvuru sayfasında photo tool aracıyla 600x600 boyutlarına getirip direkt olarak kullanabiliriz değil mi?
-
@ayvalik10
Şakaklarıma kar mı yağdı ne var?
Benim mi Allahım bu çizgili yüz?
Ya gözler altındaki mor halkalar?
Neden böyle düşman görünürsünüz;
Yıllar yılı dost bildiğim aynalar?
Biraz yaşlanmışım görrmeyeli ama idare eder. Teşekkürler Ayvalık bey -
@Esen-ErB tabiki de sadece bu programla yapacaksanız şart değil sadece bir alternatif o kadar
-
@Kekw, içinde söyledi: Green Card Çekilişi için evde nasıl fotoğraf çekilir?
Ben yeni kimlik için foto çektirdim. biometrik olmayan orjinalini de kendime mail olarak aldım ama fotoyu atmadan önce çook ufak bir düzeltme yaptı sanki fotoğrafçı. herhangi bir sıkıntı olmaz diye tahmin ediyorum ama yine de emin olamadım.
sorun olmaz.
-
@Esen-ErB, içinde söyledi: Green Card Çekilişi için evde nasıl fotoğraf çekilir?
Merhaba, önerilen site (idphoto4you.com) evde çekilen fotoğrafların ayarlaması için mi öneriliyor tam olarak? Yani örneğin 300 DPİ çözünürlükte ve 24 bit derinliğinde fotoğrafçıda çektirdiğimiz bir fotoğrafımız var, bunu GC başvuru sayfasında photo tool aracıyla 600x600 boyutlarına getirip direkt olarak kullanabiliriz değil mi?
butun fotograflar icin kullanabilirsiniz.
devletin sitesinden daha iyi is cikardigi icin bunu oneriyoruz; ama baska foto duzenleme araci da kullanabilirsiniz.
-
C crazycells bu başlıktan bahsetti
-
Yeniden merhabalar, umuyorum ki en azından bu başvuru dönemi için son sorum olacak. DV Lottery sitesinde fotoğraf formatı olarak JPEG belirtilmiş. Malesef ben bunu kendi başvurumu diğer kriterleri karşılayan fakat JPG formatlı bir fotoğrafla tamamladıktan sonra fark ettim. Bu, başvuruyu geçersiz kılacak bir sorun mudur? Tüm görüş ve önerileriniz için bir kez daha teşekkür ederim.
-
@Esen-ErB endişe etmenize gerek yok, JPEG ve JPG aslında aynı formatı ifade eder, zaten farklı bir formatta fotoğraf yüklemeye çalışsaydınız sistem kabul etmeyecekti.
-
@Esen-ErB jpeg = jpg sorun değil aynısı
-
Arkadaşlar benim gibi beyaz arka planda foto çekinmekte zorlananlar aşağıda paylaşacağım ücretsiz arka plan temizleyen siteyi kullanabilirler.
https://www.photoroom.com/background-remover/
Bu uygulama kaydolmanızı istemeden arka planı beyaz yapmanızı sağlıyor.
Tek sorun fotoyu png olarak veriyor. Onu jpg ye çevirmek içinde bu siteyi kullandım:
https://cloudconvert.com/png-to-jpgBence fotoyu bozmadan arka planı temizledi fakat geçerliliği konusunda bir garanti yok, kendi insiyatifinizde kullanın yatırım tavsiyesi değildir :smiling_face_with_smiling_eyes:
Not: Kendi çektiğim fotoyu önce idphoto4you sitesinde biçimlendirdim sonra üstteki 2 adımı gerçekleştirdim.
-
@crazycells Merhaba. Resmi sitede fotoğrafımı crop layıp www.greencardphotocheck.com sitesinde kontrol ettiğimde uygun olmuyor. Ama idphoto4you da düzenlediğim zaman kontrollerden geçiyor. Sanırım idphoto4you daha iyi iş çıkarıyor. Resmi sitenin ki çok yakınlaştırıyor. Geçen senelerde böyle değildi. Daha iyiydi galiba. idphoto4you ya ve www.greencardphotocheck.com un kontrollerine güvenebilir miyiz? @crazycells
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
22
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum