Green Card Çekilişi için evde nasıl fotoğraf çekilir?
-
İdphoto4you sitesinden hazirladigimiz fotograf 96 dpi cikiyor 96 dpi olmasi bir problemmi sizce ? Yoksa uygun mu ?
-
@denizaker
başvuru formun linkini atmıştım orada ne yazıyordu eğer tarama yapacaksanız dpi var direk digital resim koyacaksanız dpi şartı yok ki. Hala neyi anlamadın anlamıyorum kendin okuman için tekrar başvuru kılavuzun linkini koyuyorum 7. sayfa da orada detaylı yazıyor kılavuzdan daha resmi bir yer var mı burada ki kişiler resmi kılavuz dan daha mı iyi bilecek -
@denizaker Deniz hanım, o site resminizi kırpmak için. DPI değeri ile ilgili değil. Siz resminizi, tararken 96 DPI olarak taramışsınız. Bir önceki mesajımda mevcut resimleri kullandığınız "belge tarayıcının" ayarlarından seçebileceğinizi belirtmiştim.
idphoto4you sitesi fotoğrafı baskıya uygunluk açısından da kontrol ediyor. DPI baskı kalitesi için gereklidir.
Sorunuza gelirsek, evet o bir problem aslında. Ama yüzünüz net görünüyor ve fotoğraf bulanık değilse kabul edilebilir. -
@denizaker, içinde söyledi: Green Card Çekilişi için evde nasıl fotoğraf çekilir?
İdphoto4you sitesinden hazirladigimiz fotograf 96 dpi cikiyor 96 dpi olmasi bir problemmi sizce ? Yoksa uygun mu ?
sorun yok, idphoto'dan aldiginiz fotoyu direkt kullanabilirsiniz. Onemli olan fotodan taninmaniz, eger fotonuz bulanik degilse veya kalitesi kotu degilse, yani yuzunuz net bir sekilde gorunuyorsa o durumda kullanabilirsiniz.
-
C crazycells bu başlıktan bahsetti
-
Herkese merhaba,
Foruma yeni üye oldum, Allah herkesin gönlüne göre versin, gerçekten gitmek isteyen arkadaşlara bol şans diliyorum.
Benim foto ile ilgili bir sorunum var. Evde kendi imkanlarımla şöyle bir foto çektim.

Photo tool'da kabul ediyor. Ama fotonun bilgilerinde 144 dpi yazıyor.
601x601 piksel.
Bu bilgiler sorun olur mu? 300 yerine 144 dpi problem olur mu?
-
@hikap idphoto4you sitesi ile bakar mısın
-
Merhaba 600x600 fotograf çekildim fotoğrafçıya green card için olduğunu belirttim ve foto kesinlikle biometrik değildir idphoto4you sitesinden ayarlarken kafam taşıyor diğer sitelerde de kontrol ettim 3,5 mm taşma oluyor kafa yapım çok büyük :( fotoğrafçı uzaktan çekti bide, yüz yapım uzun maalesef , çizgiler kafamın üstüne ve çeneme denk gelmiyor. ve başvuruyuda yapmış oldum Lütfen yardım edin.
-
@hikap, içinde söyledi: Green Card Çekilişi için evde nasıl fotoğraf çekilir?
Herkese merhaba,
Foruma yeni üye oldum, Allah herkesin gönlüne göre versin, gerçekten gitmek isteyen arkadaşlara bol şans diliyorum.
Benim foto ile ilgili bir sorunum var. Evde kendi imkanlarımla şöyle bir foto çektim.

Photo tool'da kabul ediyor. Ama fotonun bilgilerinde 144 dpi yazıyor.
601x601 piksel.
Bu bilgiler sorun olur mu? 300 yerine 144 dpi problem olur mu?
sorun olmaz, yeterince net gorunuyor.
-
@sedat7 bir problem gorunmuyor, yuzunuzun tamami net sekilde gorunuyor.
-
@crazycells fotoğrafı fotografcida çektirdiğim ancak diğer sitelerde kontrol ettiğimde kafa büyük gozukor diye uyarı veriyor bu sorun olurmu
-
@bef_of_amerika bendede aynı sorun vardı, diğer sitelerden onay alınca yükledim. Muhtemelen sizin çektirdiğiniz fotoğraf ABD vizesi için olan bi fotoğraf. Kız arkadaşımda bu şekilde fotoğrafı kontrol ettiğinde aynı hatayı almıştı ama bir sorun olmuyor.
-
8 aylık kızım var. foto çekerken sürekli sırıtıyor. Ağzı açık :D :D
Kızım yüzünden elenecez :d :D -
@UgurOral ya maşallah onun hürmetine kazanırsınız inşallah 🙏☺️
-
@Barış-Güzelbey
İnşallah hocam teşekkür ederim :)
Hepimiz için hayırlısı neyse o olsun -
@bef_of_amerika, içinde söyledi: Green Card Çekilişi için evde nasıl fotoğraf çekilir?
@crazycells fotoğrafı fotografcida çektirdiğim ancak diğer sitelerde kontrol ettiğimde kafa büyük gozukor diye uyarı veriyor bu sorun olurmu
sorun yok, bu asamada dediginiz durum problem olmuyor.
-
@UgurOral, içinde söyledi: Green Card Çekilişi için evde nasıl fotoğraf çekilir?
8 aylık kızım var. foto çekerken sürekli sırıtıyor. Ağzı açık :D :D
Kızım yüzünden elenecez :d :Dbol sanslar :)
bebekler konusunda oldukca anlayislilar, zaten bebegin 1 yil sonra ayni fotodan taninmasi pek de mumkun degil :) o nedenle yuzu tam gorunsun ve kameraya baksin, buyuk ihtimal boylesi yetecek... :)
-
idphoto4you'dan fotoğrafı ayarladım, fakat Photo Tool kabul etmiyor?
https://tsg.phototool.state.gov/photo
Image is overly compressed. Please use a compression ratio that is less than 20:1
-
@Kef14 hata alman normal zaten aşağıdaki linkte hatanın nedenini anlattım
https://yesilkartforum.com/forum/topic/4303/dv2023-sohbet-odası/5561
-
@Kef14, içinde söyledi: Green Card Çekilişi için evde nasıl fotoğraf çekilir?
idphoto4you'dan fotoğrafı ayarladım, fakat Photo Tool kabul etmiyor?
https://tsg.phototool.state.gov/photo
Image is overly compressed. Please use a compression ratio that is less than 20:1
problem degil, o fotoyu direkt kullanabilirsiniz.
-
Ben yeni kimlik için foto çektirdim. biometrik olmayan orjinalini de kendime mail olarak aldım ama fotoyu atmadan önce çook ufak bir düzeltme yaptı sanki fotoğrafçı. herhangi bir sıkıntı olmaz diye tahmin ediyorum ama yine de emin olamadım.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
13
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum