https://yesilkartforum.com/forum/topic/118/aos-adjustment-of-status-ile-green-card-almak
-
-
Merhabalar,
Su anda Amerika’dayiz. Ben F2, esim de F1 statusunde. Esimin pasaportu suresi bitecegi icin degisti. Yeni pasaportta soyismi degisikligi oldu. Bu durumu okula bildirdik ve yeni soyisimle birlikte I-20’yi guncelleyip gonderdiler imzalamamiz icin.
Bu asamada biz kendimiz USCIS’e bu durumu bildirmeli miyiz? Yoksa zaten onu okul mu yapacak? -
@exclusive yeniden cektirin, fotografla oynamadan, arka zemini degistirmeden ham fotograf versin size.
-
-
@crazycells hocam aylardır bu sorunun cevabını arıyorum lütfen, lise sondayım mülakat tarihine kadar mezun olup diplomamı alırım, başvuruda lise mezunu seçmem doğru olur mu yoksa ds260’ta mı seçmeliyim (19)
-
-
Girne doğumluyum, e-devletten alacagim doğum belgem de girne kktc olarak yazıyor ama mülakatta benden ekstra bir belge talep ederler mi ? KKTC konsolosluğuna sordum, vatandaş olmadığınız için buradan belge alamazsınız minvalinde bir cevap aldım. Yine de hastaneden doğum raporu gibi bir şey almalı mıyım ?
-
Teşekkür ederim bunu dikkate alıp deneyeceğim 🙏
-
Arkadaşlar Mersin, Adana, ve Osmaniye şehirlerinde green card için fotoğraf çekilip kazanan arkadaşlar var mı? Varsa hangi fotoğrafçılarda çekildiniz Green Card için?
-
@deebee Anladım. Açıklamanız için çok teşekkür ederim. Yüreğime su serptiniz. Hem de sayenizde yeni bir bilgi edinmiş oldum.
-
@gucarslan evet kanıtlayabiliyorum işyeri yazısı sgk dökümü maaş bordrosu vs. Cok tesekkur ederim cvbınız için
-
@Kağan-Alp kolye sizinse sorun olmaz.
-
@Selim-Aksoy Maalesef
-
Değerli arkadaşlar,
Başvuru süreci ile ilgili tüm bilgi, yöntem ve kullandığımız taktikleri forumda herkese açık bir şekilde paylaşmış olmamız, ve her ne kadar başvuru yapanlardan belirlenmiş kâr amacı gütmeyen kuruluşlara cüzi bir miktar bağış yapmalarını istesek de, Türkiye'deki kötüleşen ekonomik şartlar nedeniyle bu süreçten kaçınmayı tercih etmemiz sonucunda, Yeşilkart Forum başvuru servisini yavaş yavaş sonlandırma kararı aldık.
Bu yıl başvuru yapacaklara tavsiyemiz, forumda geçen yıl yayınladığımız başvuru videosunu izleyerek formu nasıl dolduracaklarını iyice öğrenmeleri:
Videoda bahsedilen yöntemleri kullanarak başarılı bir şekilde başvurunuzu yapabilir, yine de aklınıza takılan soruları forumdaki uygun başlıklarda sormaya devam edebilirsiniz.
Daha önce yalnızca forumun başvuru servisini kullanmış olan ve bu yıl da bizim aracılığımızla başvuru yapmayı planlayan kişiler için, onları yarı yolda bırakmamak adına bu sene de bağış karşılığında başvurularını yapacağız. Bu kişilere özel olarak detaylı bilgileri e-posta aracılığıyla ilettim.
Bugüne kadar bu servisi kullanmış ve Türkiye'deki kâr amacı gütmeyen kuruluşlara bağışta bulunmuş herkese ayrıca teşekkür ederim.
Başvuru yapacak herkese bol şanslar!
-
@crazycells tamamdır bilgilendirmeniz için çok teşekkür ederim
-
@Özlem-Toraman, içinde söyledi: Greencard başvurusu yaş ve lise diploması
Merhabalar 2025 kazananıyım fakat lise diplomam sorumlu dersim olduğundan suan yok ama haziranda mezun olacagım hazirandan öncede mülakat maili gelcek mulakata diplomasz gitmek durumundaym bu sorun yaratır mı
Mulakat tarihi alin ama mulakata katilmayin, daha once diplomanizi alacaginiz tarihe gore konsolosluktan yeni bir mulakat tarihi isteyin. Surec 30 Eylul'de bitecegi icin vize almaya firsatiniz olacak.
-
Çok teşekkürler hocam..
-
Green Card Çekilişi için evde nasıl fotoğraf çekilir?
-
Ustatlar yardımcı olur musunuz ? Fotografçıda çektirdiğim foto 600x600 ve 240 kb geçmiyor fakat dv lottery photo check kontrol ettiğimde aşagıdaki uyarıyı veriyor . Ne yapmamı tavsiye edersiniz?
Şimdiden TeşekkürlerHead is bigger than allowed 69%
File size in KB is correct
Image height and width are correct -
@halilk2020 biometrik resim olmaz başvurular sen ayarlarını yapma program olan idphoto4you otomatik yapıyor zaten sen resmi kendin mi çektin yoksa fotoğrafçıdan mı
-
@ayvalik10, içinde söyledi: Green Card Çekilişi için evde nasıl fotoğraf çekilir?
@halilk2020 biometrik resim olmaz başvurular sen ayarlarını yapma program olan idphoto4you otomatik yapıyor zaten sen resmi kendin mi çektin yoksa fotoğrafçıdan mı
fotografçıda yaptım.
-
@halilk2020 tamam işte şimdi fotoğrafçı ile irtibata geçiyorsun sana ilk çektiği resmi mail atsın. Yani oynamadığı ham halini ayarları oynanmasın ki program 1-2 dakika da tam ayarda yapıyor. Çıktı değil sadece mail istersin
-
@Programmer derinlik 8 olarak gözüküyor bende de elenmeme mi yol açar?
-
@halilk2020 eger o boyutlarin tutmasini istiyorsaniz sayin @ayvalik10 'un dedigi gibi fotonun orijinalini kendiniz su sitede kirpin:
zaten ilgili bilgileri ilk iletide bulabilirsiniz.
-
@Joseph-Cakir, içinde söyledi: Green Card Çekilişi için evde nasıl fotoğraf çekilir?
@Programmer derinlik 8 olarak gözüküyor bende de elenmeme mi yol açar?
sorun olmaz, cekilise basvuru fotosunda oldukca toleranslilar. En onemli sey yuzunuzun tamaminin net bir sekilde gorunmesi.
-
@ayvalik10, içinde söyledi: Green Card Çekilişi için evde nasıl fotoğraf çekilir?
@halilk2020 tamam işte şimdi fotoğrafçı ile irtibata geçiyorsun sana ilk çektiği resmi mail atsın. Yani oynamadığı ham halini ayarları oynanmasın ki program 1-2 dakika da tam ayarda yapıyor. Çıktı değil sadece mail istersin
sayın Ayvalık 10 idphoto4 you otomatik ayar yaptığında 4 resim download oluyor. tek resimi kes ve yapıştır(paint ile) masa üstüne denedim yapamadım. Neyi eksik yapıyorum?
-
@halilk2020 single photo seçeceksiniz, aşağıdaki videonun 18:10 dan sonrasındaki işlemlerde sorunuza cevap bulabilirsiniz
-
@halilk2020 3. kutuda single photo seçeceksin
-
@Programmer 300 dpi olacagi nerede yaziyor acaba ? Fotografinizi tarayicidan tarafsaniz en az 300 dpi olsun deniyor. Fotografcidan alinan fotograf kac aralikta olmali 300 - ???
-
@denizaker mesaj atıldı
-
@denizaker İstenilen özellikler en az 600x600 piksel, 300 dpi ve 24 bit olması.
Dijital Image Rquirements -
Tararsaniz 300 dpi olmali diyor o ayrim yokmu
-
@denizaker Yazdığınızı doğru anladıysam eğer, tarayıcının ayarlarında o seçenek vardır. Fotoğrafı yeni çektirdiyseniz eğer fotoğrafçıdan resmin ham halini isteyin. Resmi idphoto4you sitesinden de kırparak kullanabilirsiniz.
Ama bunu sağlayamazsanız evde cep telefonunuzla çekeceğiniz fotoğrafı da kullanabilirsiniz. -
İdphoto4you sitesinden hazirladigimiz fotograf 96 dpi cikiyor 96 dpi olmasi bir problemmi sizce ? Yoksa uygun mu ?
-
@denizaker
başvuru formun linkini atmıştım orada ne yazıyordu eğer tarama yapacaksanız dpi var direk digital resim koyacaksanız dpi şartı yok ki. Hala neyi anlamadın anlamıyorum kendin okuman için tekrar başvuru kılavuzun linkini koyuyorum 7. sayfa da orada detaylı yazıyor kılavuzdan daha resmi bir yer var mı burada ki kişiler resmi kılavuz dan daha mı iyi bilecek -
@denizaker Deniz hanım, o site resminizi kırpmak için. DPI değeri ile ilgili değil. Siz resminizi, tararken 96 DPI olarak taramışsınız. Bir önceki mesajımda mevcut resimleri kullandığınız "belge tarayıcının" ayarlarından seçebileceğinizi belirtmiştim.
idphoto4you sitesi fotoğrafı baskıya uygunluk açısından da kontrol ediyor. DPI baskı kalitesi için gereklidir.
Sorunuza gelirsek, evet o bir problem aslında. Ama yüzünüz net görünüyor ve fotoğraf bulanık değilse kabul edilebilir. -
@denizaker, içinde söyledi: Green Card Çekilişi için evde nasıl fotoğraf çekilir?
İdphoto4you sitesinden hazirladigimiz fotograf 96 dpi cikiyor 96 dpi olmasi bir problemmi sizce ? Yoksa uygun mu ?
sorun yok, idphoto'dan aldiginiz fotoyu direkt kullanabilirsiniz. Onemli olan fotodan taninmaniz, eger fotonuz bulanik degilse veya kalitesi kotu degilse, yani yuzunuz net bir sekilde gorunuyorsa o durumda kullanabilirsiniz.
-
Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:
crazycells
-
Herkese merhaba,
Foruma yeni üye oldum, Allah herkesin gönlüne göre versin, gerçekten gitmek isteyen arkadaşlara bol şans diliyorum.
Benim foto ile ilgili bir sorunum var. Evde kendi imkanlarımla şöyle bir foto çektim.

Photo tool'da kabul ediyor. Ama fotonun bilgilerinde 144 dpi yazıyor.
601x601 piksel.
Bu bilgiler sorun olur mu? 300 yerine 144 dpi problem olur mu?
Benzer Başlıklar
133
60.6k
Kullanıcı
5.1k
Konu
533.2k