Green Card Çekilişi için evde nasıl fotoğraf çekilir?
-
@crazycells, içinde söyledi: Green Card Çekilişi için evde nasıl fotoğraf çekilir?
@Emin-Koray sorun yok, fotografiniz uygun gorunuyor.
Çelişkide kaldım açıkcası kenarlarındaki çerçeveler aklımı bulandırıyor. Misal yukarıda başka bir kullanıcı olan Mete Mete isimli arkadaşın fotoğrafının kenarlarında çerçeve yok. Umarım sorun olmaz
-
@Emin-Koray, içinde söyledi: Green Card Çekilişi için evde nasıl fotoğraf çekilir?
@crazycells, içinde söyledi: Green Card Çekilişi için evde nasıl fotoğraf çekilir?
@Emin-Koray sorun yok, fotografiniz uygun gorunuyor.
Çelişkide kaldım açıkcası kenarlarındaki çerçeveler aklımı bulandırıyor. Misal yukarıda başka bir kullanıcı olan Mete Mete isimli arkadaşın fotoğrafının kenarlarında çerçeve yok. Umarım sorun olmaz
sorun olmaz, merak etmeyin. en onemli sey yuzunuzun net bir sekilde gorunmesi... ama iciniz daha rahat edecekse suradan fotoyu tekrardan ayarlayabilirsiniz:
-
Arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim biz ailecek fotoğrafçıda resim çektirdik fotoğrafçı arkadaş fotoğraf ebadı ve çözünürlüğünü biliyorum ayarlayacağım dedi stüdyo ışığı altında profosyonel makina ile flaşlı olarak resmimiz çekildi arka fon gri idi sonrasında fotoğrafçı arka fonu beyaz yaptı birde arka fon üzerine gelen birkaç tane tel tel dağılmış saçları kırptı yüzümüzde herhangi bir oynama rütuş yapmadı bu şekilde fotoğrafımız kabul olur mu
-
@Programmer macbook kullandığım için o tarz bilgileri göremedim başka bir yolu var mıydı
-
-
@Joseph-Cakir Macbook'ta fotoğrafı Önizleme ile aç. Üst menüde Araçlar(Tools)>>Denetçiyi Göster (Show Inspector) Açılan küçük pencerede görebilirsin.
DPI Değeri Görme

Bit Değeri Görme

-
@azim, içinde söyledi: Green Card Çekilişi için evde nasıl fotoğraf çekilir?
Arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim biz ailecek fotoğrafçıda resim çektirdik fotoğrafçı arkadaş fotoğraf ebadı ve çözünürlüğünü biliyorum ayarlayacağım dedi stüdyo ışığı altında profosyonel makina ile flaşlı olarak resmimiz çekildi arka fon gri idi sonrasında fotoğrafçı arka fonu beyaz yaptı birde arka fon üzerine gelen birkaç tane tel tel dağılmış saçları kırptı yüzümüzde herhangi bir oynama rütuş yapmadı bu şekilde fotoğrafımız kabul olur mu
sorun olmaz. bu dediginiz fotoyu kullanabilirsiniz...
-
Ustatlar yardımcı olur musunuz ? Fotografçıda çektirdiğim foto 600x600 ve 240 kb geçmiyor fakat dv lottery photo check kontrol ettiğimde aşagıdaki uyarıyı veriyor . Ne yapmamı tavsiye edersiniz?
Şimdiden TeşekkürlerHead is bigger than allowed 69%
File size in KB is correct
Image height and width are correct -
@halilk2020 biometrik resim olmaz başvurular sen ayarlarını yapma program olan idphoto4you otomatik yapıyor zaten sen resmi kendin mi çektin yoksa fotoğrafçıdan mı
-
@ayvalik10, içinde söyledi: Green Card Çekilişi için evde nasıl fotoğraf çekilir?
@halilk2020 biometrik resim olmaz başvurular sen ayarlarını yapma program olan idphoto4you otomatik yapıyor zaten sen resmi kendin mi çektin yoksa fotoğrafçıdan mı
fotografçıda yaptım.
-
@halilk2020 tamam işte şimdi fotoğrafçı ile irtibata geçiyorsun sana ilk çektiği resmi mail atsın. Yani oynamadığı ham halini ayarları oynanmasın ki program 1-2 dakika da tam ayarda yapıyor. Çıktı değil sadece mail istersin
-
@Programmer derinlik 8 olarak gözüküyor bende de elenmeme mi yol açar?
-
@halilk2020 eger o boyutlarin tutmasini istiyorsaniz sayin @ayvalik10 'un dedigi gibi fotonun orijinalini kendiniz su sitede kirpin:
zaten ilgili bilgileri ilk iletide bulabilirsiniz.
-
@Joseph-Cakir, içinde söyledi: Green Card Çekilişi için evde nasıl fotoğraf çekilir?
@Programmer derinlik 8 olarak gözüküyor bende de elenmeme mi yol açar?
sorun olmaz, cekilise basvuru fotosunda oldukca toleranslilar. En onemli sey yuzunuzun tamaminin net bir sekilde gorunmesi.
-
@ayvalik10, içinde söyledi: Green Card Çekilişi için evde nasıl fotoğraf çekilir?
@halilk2020 tamam işte şimdi fotoğrafçı ile irtibata geçiyorsun sana ilk çektiği resmi mail atsın. Yani oynamadığı ham halini ayarları oynanmasın ki program 1-2 dakika da tam ayarda yapıyor. Çıktı değil sadece mail istersin
sayın Ayvalık 10 idphoto4 you otomatik ayar yaptığında 4 resim download oluyor. tek resimi kes ve yapıştır(paint ile) masa üstüne denedim yapamadım. Neyi eksik yapıyorum?
-
@halilk2020 single photo seçeceksiniz, aşağıdaki videonun 18:10 dan sonrasındaki işlemlerde sorunuza cevap bulabilirsiniz
-
@halilk2020 3. kutuda single photo seçeceksin
-
@Programmer 300 dpi olacagi nerede yaziyor acaba ? Fotografinizi tarayicidan tarafsaniz en az 300 dpi olsun deniyor. Fotografcidan alinan fotograf kac aralikta olmali 300 - ???
-
@denizaker mesaj atıldı
-
@denizaker İstenilen özellikler en az 600x600 piksel, 300 dpi ve 24 bit olması.
Dijital Image Rquirements
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
15
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum