Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

[Arşiv] DV2023 Mülakat Deneyimleri

• ⭐⭐⭐

@velid hayırlı uğurlu olsun.

• ⭐⭐⭐

@velid Tebrikler. Yeni hayatınızda mutluluklar. Şans sizinle olsun.

• @velid tebrik ederim, vizeniz hayırlı olsun. Amerikadaki hayatınızda mutluluklar

Eczanenin emanet kabul etmemesi garip olmuş eczanenin daha önce emanet kabul ettiğini söylemişlerdi.Belki eczane bu konuda sorun yaşadı ama emanet kabul eden bir işletme olmaması kötü olmuş

• @velid Vizeniz hayırlı olsun, yeni yaşamınızda başarılar :folded_hands_light_skin_tone:

• Hayırlı olsun vizeniz. Her şey gönlünüzce olsun hocam :)

• @Muhtaradana, içinde söyledi: DV2023 Mülakat Deneyimleri

@velid tebrik ederim, vizeniz hayırlı olsun. Amerikadaki hayatınızda mutluluklar

Eczanenin emanet kabul etmemesi garip olmuş eczanenin daha önce emanet kabul ettiğini söylemişlerdi.Belki eczane bu konuda sorun yaşadı ama emanet kabul eden bir işletme olmaması kötü olmuş

bence kesin birilerinin eşyaları falan karıştı, olay çıktı adam zaten para da almıyormuş hayrına yapıyormuş okuduğum kadarı ile uğraşmak istememiştir daha fazla. Ama araba gibi hareketli bir yere emanet vermek de cidden risk :) kaldı ki 50 lira nedir ya okul önlerinde bile 2-3 tl ye emanet alıyorlar tam bir Türk fırsatçılığı.

• ⭐⭐⭐

@velid Hayırlı uğurlu olsun. Yolunuz açık olsun.

• ⭐⭐

@velid vizeniz hayırlı olsun :) her şey gönlünüzce olsun

• @umuryunus tebrikler kardeşim hayırlı uğurlu olsun

• ⭐⭐

@velid Tebrikler , Yeni hayatınızda mutluluklar. Yolunuz açık olsun.

• @velid tebrikler

• Merhabalar,
    Kendim, Eşim ve 2 çocuğum için Green Card sürecindeyiz. Henüz KCC maili gelmedi ancak sağlık muayenesi ile ilgili bir endişemiz var.
    Unganlar'da aşı olmayı reddedersek bir sorun yaşar mıyız? Ailecek aşının hiç bir türlüsünü olmuyoruz. Sadece muayene olsak yeterli olur mu?
    Teşekkürler

• @A-Faruk Merhaba,

Sağlık muayenesinde aşı olmak zorundasınız, ek olarak covid aşılarınızda olmak zorunda. Yoksa sağlık muayenesi kısmını geçemezsiniz ve doğal olarak vizede alamazsınız bu durumda.

Henüz mülakat mailleri 3500 cn ye kadar geldi. Siz biraz daha bekleyeceksiniz.

Ayrıca Buradan lütfen excel e kayıt olun. Süreci takip etmeniz için faydalı olacaktır.

• ⭐⭐⭐

@A-Faruk, içinde söyledi: DV2023 Mülakat Deneyimleri

Merhabalar,
    Kendim, Eşim ve 2 çocuğum için Green Card sürecindeyiz. Henüz KCC maili gelmedi ancak sağlık muayenesi ile ilgili bir endişemiz var.
    Unganlar'da aşı olmayı reddedersek bir sorun yaşar mıyız? Ailecek aşının hiç bir türlüsünü olmuyoruz. Sadece muayene olsak yeterli olur mu?
    Teşekkürler

Benim de tavsiyem arkadaşım gibi ve case numaranız çok yüksek değil hızlıca covid aşılarınızı olmaya bakın süresi geldikçe, yabancı bir ülkeden aşısız birini kabul edeceklerini beklemeyin. mülakatları okuduysanız daha önce zaten sormuyorlar bile muayne esnasında direk yapıyorlar.

• Merhaba. Vizesine kavuşan herkesi yürekten tebrik ediyorum. Mülakat deneyimlerini okurken Kazananların yerine heyecanlandım,mutlu oldum. Umarım deneyimlemek de nasip olur 🍀
    Burayı da takipe alayım dedim, ara sıra okuyup moral dopingi yapayım :)

• Foruma yeni üye oldum sabırsızlıkla gelişmeleri takip ediyor ve sıramı bekliyorum.İlk pasaport çıkardığı sene greencard çekilişine pasaport kuralı geldiğini duyarak, ilk başvurusunda talihli olan biri olarak herkese bol şanslar.Umarım sıra bize de gelir 😊

• Mülakat yazılarını gördükçe vize almış gibi seviniyoruz. Mülakat deneyimleri sayfaları umut oluyor bize. Dv2024 te darısı gerçekten isteyen herkesin başına

• @mfurkankup hayırlı olsun, yeni hayatınızda mutluluklar

• @dillice Hayırlı olsun, tebrikler

• @Baris-berk Yeni yaşantın hayırlı olsun kardeşim, deneyiminde benden bahsetmene sevindim, bu arada bende vize onayımı aldım.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

22

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k