[Arşiv] Ücretsiz DV2024 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
-
hep geçersiz karakter diyor
-
@Sabri-FT büyük harflerle yazarsan hata vermez hiç yazmasan zaten sistem hata verecek yazmadın diye.
-
yok olmadı büyük harflerle yazdım olmadı
-
gene aynı hata geçersiz harfler
-
@ayvalik10 başka bir tavsiyen var mı abi
-
@Sabri-FT birinci sayfa da çok kaldığın için sistem atmasa da hata veriyor ondan dolayı başka tarayıcıdan giriş yapar mısın
-
hemen deniyorum
-
eğer tek tarayıcın var ise ozaman geçmişi silerek tekrar giriş yaparsan hiçbir sorun kalmayacak
-
@ayvalik10 yine yine hata
-
@ayvalik10 silip tekrardan denededim olmadı
-
ilçe ve şehirde türkçe harf kullanmasam olurmu ingilizce harfler kulansam sıkıntı olmaz değilmi bir de böyle deneyim dedim
-
@Sabri-FT ç ş ö ğ ü gibi harfleri kullanma
-
@samet61 Hayır hiçbir sıkıntı yok.
-
@Sabri-FT Klavyeniz Q klavye mi ? Bilgisayarda başka bir klavye düzeni var mı ?
-
@melikerdogan Merhaba, yaptığınız doğru. Sorun yok, hayırlı olsun.
-
@Sabri-FT Formun hiçbir yerinde Türkçe karakter kullanmayacaksınız zaten.
-
@samet61, içinde söyledi: Ücretsiz DV2024 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
Arkadaşlar herkese iyi günler. Başvuru formunda adres kısmını dolduracağım ancak benim adresim çok uzun örneğin adresim;
"xxx mahallesi xxx caddesi xxx sitesi xxx-xxx blok no:xx/x iç kapı no:xx ilçe/şehir" şeklinde ve sığmıyor. nasıl yapabilirim? mah cad kısaltmalarını kullanmama rağmen yine yetersiz kalıyor. Teşekkürler. İyi Forumlar.isterseniz video'daki su kismi inceleyin (7:30'dan itibaren)
https://youtu.be/mR00DG-jua8?t=450
nasil yapabileceginizi gorebilirsiniz.
-
@melikerdogan, içinde söyledi: Ücretsiz DV2024 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
Arkadaşlar merhaba dün itibariyle başvurumu sağlıklı bir şekilde yaptım ve yolladım ama aklıma bir şey takıldı ben sağlık meslek lisesi mezunuyum ve dün okul için vocational schoolu işaretledim çünkü araştırdım ve mesela youtube da ecem ve ömürün greencard başvurusunda 4 yıllık meslek liseleri ve 2 yıllık meslek yüksekokulu bu seçeneği tıklasın yazıyordu sizce bir hata yaptım mı ve yaptıysam atıyorum çıktı vize görüşmelerinde bu bir sorun teşkil eder mi ?
dogru yapmissiniz, sorun yok.
-
@OT__A, içinde söyledi: Ücretsiz DV2024 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
greencard basvuru ılk sayfada pasaport hanesı yok , bazı vıdeolarda 7 nolu soru pasaport ...
sizin videoda da 7 nolu pasaport yok
nedenve
tlf kısmına cep no yazabılırmıyızgecen yil 7. bolum pasaport bilgilerinin soruldugu bolumdu... bu yil pasaport bilgisi gerekmiyor...
cep no yazabilirsiniz.
-
@OT__A
çünkü ⬇️Green Card Başvurusunda Pasaport Şartının Kaldırılması Kararı (Şubat 2022) https://yesilkartforum.com/forum/post/256264
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
20
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum