Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.
-
-
Merhabalar,
Su anda Amerika’dayiz. Ben F2, esim de F1 statusunde. Esimin pasaportu suresi bitecegi icin degisti. Yeni pasaportta soyismi degisikligi oldu. Bu durumu okula bildirdik ve yeni soyisimle birlikte I-20’yi guncelleyip gonderdiler imzalamamiz icin.
Bu asamada biz kendimiz USCIS’e bu durumu bildirmeli miyiz? Yoksa zaten onu okul mu yapacak? -
@exclusive yeniden cektirin, fotografla oynamadan, arka zemini degistirmeden ham fotograf versin size.
-
-
@crazycells hocam aylardır bu sorunun cevabını arıyorum lütfen, lise sondayım mülakat tarihine kadar mezun olup diplomamı alırım, başvuruda lise mezunu seçmem doğru olur mu yoksa ds260’ta mı seçmeliyim (19)
-
-
Girne doğumluyum, e-devletten alacagim doğum belgem de girne kktc olarak yazıyor ama mülakatta benden ekstra bir belge talep ederler mi ? KKTC konsolosluğuna sordum, vatandaş olmadığınız için buradan belge alamazsınız minvalinde bir cevap aldım. Yine de hastaneden doğum raporu gibi bir şey almalı mıyım ?
-
Teşekkür ederim bunu dikkate alıp deneyeceğim 🙏
-
Arkadaşlar Mersin, Adana, ve Osmaniye şehirlerinde green card için fotoğraf çekilip kazanan arkadaşlar var mı? Varsa hangi fotoğrafçılarda çekildiniz Green Card için?
-
@deebee Anladım. Açıklamanız için çok teşekkür ederim. Yüreğime su serptiniz. Hem de sayenizde yeni bir bilgi edinmiş oldum.
-
@gucarslan evet kanıtlayabiliyorum işyeri yazısı sgk dökümü maaş bordrosu vs. Cok tesekkur ederim cvbınız için
-
@Kağan-Alp kolye sizinse sorun olmaz.
-
@Selim-Aksoy Maalesef
-
Değerli arkadaşlar,
Başvuru süreci ile ilgili tüm bilgi, yöntem ve kullandığımız taktikleri forumda herkese açık bir şekilde paylaşmış olmamız, ve her ne kadar başvuru yapanlardan belirlenmiş kâr amacı gütmeyen kuruluşlara cüzi bir miktar bağış yapmalarını istesek de, Türkiye'deki kötüleşen ekonomik şartlar nedeniyle bu süreçten kaçınmayı tercih etmemiz sonucunda, Yeşilkart Forum başvuru servisini yavaş yavaş sonlandırma kararı aldık.
Bu yıl başvuru yapacaklara tavsiyemiz, forumda geçen yıl yayınladığımız başvuru videosunu izleyerek formu nasıl dolduracaklarını iyice öğrenmeleri:
Videoda bahsedilen yöntemleri kullanarak başarılı bir şekilde başvurunuzu yapabilir, yine de aklınıza takılan soruları forumdaki uygun başlıklarda sormaya devam edebilirsiniz.
Daha önce yalnızca forumun başvuru servisini kullanmış olan ve bu yıl da bizim aracılığımızla başvuru yapmayı planlayan kişiler için, onları yarı yolda bırakmamak adına bu sene de bağış karşılığında başvurularını yapacağız. Bu kişilere özel olarak detaylı bilgileri e-posta aracılığıyla ilettim.
Bugüne kadar bu servisi kullanmış ve Türkiye'deki kâr amacı gütmeyen kuruluşlara bağışta bulunmuş herkese ayrıca teşekkür ederim.
Başvuru yapacak herkese bol şanslar!
-
@crazycells tamamdır bilgilendirmeniz için çok teşekkür ederim
-
@Özlem-Toraman, içinde söyledi: Greencard başvurusu yaş ve lise diploması
Merhabalar 2025 kazananıyım fakat lise diplomam sorumlu dersim olduğundan suan yok ama haziranda mezun olacagım hazirandan öncede mülakat maili gelcek mulakata diplomasz gitmek durumundaym bu sorun yaratır mı
Mulakat tarihi alin ama mulakata katilmayin, daha once diplomanizi alacaginiz tarihe gore konsolosluktan yeni bir mulakat tarihi isteyin. Surec 30 Eylul'de bitecegi icin vize almaya firsatiniz olacak.
-
Çok teşekkürler hocam..
-
[Arşiv] Ücretsiz DV2024 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
-
@Sabri-FT birinci sayfa da çok kaldığın için sistem atmasa da hata veriyor ondan dolayı başka tarayıcıdan giriş yapar mısın
-
hemen deniyorum
-
eğer tek tarayıcın var ise ozaman geçmişi silerek tekrar giriş yaparsan hiçbir sorun kalmayacak
-
@ayvalik10 yine yine hata
-
@ayvalik10 silip tekrardan denededim olmadı
-
ilçe ve şehirde türkçe harf kullanmasam olurmu ingilizce harfler kulansam sıkıntı olmaz değilmi bir de böyle deneyim dedim
-
@Sabri-FT ç ş ö ğ ü gibi harfleri kullanma
-
@samet61 Hayır hiçbir sıkıntı yok.
-
@Sabri-FT Klavyeniz Q klavye mi ? Bilgisayarda başka bir klavye düzeni var mı ?
-
@melikerdogan Merhaba, yaptığınız doğru. Sorun yok, hayırlı olsun.
-
@Sabri-FT Formun hiçbir yerinde Türkçe karakter kullanmayacaksınız zaten.
-
@samet61, içinde söyledi: Ücretsiz DV2024 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
Arkadaşlar herkese iyi günler. Başvuru formunda adres kısmını dolduracağım ancak benim adresim çok uzun örneğin adresim;
"xxx mahallesi xxx caddesi xxx sitesi xxx-xxx blok no:xx/x iç kapı no:xx ilçe/şehir" şeklinde ve sığmıyor. nasıl yapabilirim? mah cad kısaltmalarını kullanmama rağmen yine yetersiz kalıyor. Teşekkürler. İyi Forumlar.isterseniz video'daki su kismi inceleyin (7:30'dan itibaren)
nasil yapabileceginizi gorebilirsiniz.
-
@melikerdogan, içinde söyledi: Ücretsiz DV2024 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
Arkadaşlar merhaba dün itibariyle başvurumu sağlıklı bir şekilde yaptım ve yolladım ama aklıma bir şey takıldı ben sağlık meslek lisesi mezunuyum ve dün okul için vocational schoolu işaretledim çünkü araştırdım ve mesela youtube da ecem ve ömürün greencard başvurusunda 4 yıllık meslek liseleri ve 2 yıllık meslek yüksekokulu bu seçeneği tıklasın yazıyordu sizce bir hata yaptım mı ve yaptıysam atıyorum çıktı vize görüşmelerinde bu bir sorun teşkil eder mi ?
dogru yapmissiniz, sorun yok.
-
@OT__A, içinde söyledi: Ücretsiz DV2024 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
greencard basvuru ılk sayfada pasaport hanesı yok , bazı vıdeolarda 7 nolu soru pasaport ...
sizin videoda da 7 nolu pasaport yok
nedenve
tlf kısmına cep no yazabılırmıyızgecen yil 7. bolum pasaport bilgilerinin soruldugu bolumdu... bu yil pasaport bilgisi gerekmiyor...
cep no yazabilirsiniz.
-
@OT__A
çünkü
️Green Card Başvurusunda Pasaport Şartının Kaldırılması Kararı (Şubat 2022) https://yesilkartforum.com/forum/post/256264
-
@Sabri-FT, içinde söyledi: Ücretsiz DV2024 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
yok olmadı büyük harflerle yazdım olmadı
turkce'de olan ama ingilizcede olmayan karakterler kullaniyorsunuz...
kucuk harflerle yazin ve su harfleri kullanmayin: ı ç ö ş ü ğ
-
Selam basvurumu yaptim.fotografi crop yaptigimda su yazi cikti ekrana.yanlismi oldu acaba.
Your photo does not need cropping:
Photo dimensions are 600x600
Fotoğrafınızın kırpılmasına gerek yok:
Fotoğraf boyutları 600x600'dür
-
Arkadaşlar merhaba. Ben şimdi başvuru yapacağım ancak şöyle bir durum söz konusu;
Lise mezunu değilim, lise terk ve şu an açıköğretim den kayıt mevcut. Bitmesine 20 puan mı n kalmıştı ancak bitirmedim.
5 yıl içinde 2 yıl CNC Sac kesim ve büküm işi yapmıştım. CNC Operatörüydüm yani. Şu an da ise 1 yıldır Deniz sektöründe Marine Turbo Teknisyeniyim Alman ve İngiliz 2 markanın yetkili servisinde.
Benim başvurum sizce geçersiz mi olur, yoksa uzmanlık gerektiren meslek olarak karşılanıyor mu? Çünkü bu iki meslek de gerçekten yılların emeğini isteyen işler.
Kız arkadaşım ile başvuru yapacağız, kendisi 10 yıl önce 1 kez evlenmiş ve boşanmış. Kendisinin hangi seçeneği işaretlemesi gerekiyor, bekar mı, yasal olarak boşanmış mı yoksa dul mu?
Eğer ona çıkar ise ya da bana çıkar ise ikimizin de gitmesi için ne yapmamız gerekiyor?
Bana yardımcı olursanız ve sorularımı cevaplar iseniz çok sevinirim.
Teşekkürler.
-
@Ahmet-Tiryaki selam, hayır fotoğrafınızda sorun yok. Hayırlı olsun.
-
@emirhancakir Lise mezunu değilseniz eğer ONET sitesinden mesleğinizi bulmanız ve puanına bakmanız gerekiyor. Mesleğinizin Job Zone 4 - 5 ve 7 < 8 değerinde olması gerekiyor. Mesleğiniz bu puan aralığında değilse maalesef başvurunuz geçersiz olabilir. Kazansanız bile red alma ihtimaliniz çok yüksek.
Kız arkadaşınız Divorced (boşanmış) seçecek ve ona çıkarsa mülakat almadan önce evlenmeniz gerekir.
Eğer imkanınız varsa liseyi bitirmenizi tavsiye ederim. 20 kredi kaç dönemde bitiyor bilmiyorum. ama bitirmediğiniz her yıl size zarar. Bence bunu Açık Öğretim Lisesi ile konuşarak ne kadar sürede bitirebileceğinizi öğrenebilirsiniz. Önümüzde bahar dönemi sonrasında ise güz dönemi var. Eğer bir sakınca yoksa bitirilebilir.
Benzer Başlıklar
134
60.6k
Kullanıcı
5.1k
Konu
533.1k