Basvuru ile ilgili sorularinizi ilgili konuda sormalisiniz:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/222/ücretsiz-green-card-çekiliş-başvurusu-nasıl-yapılır
-
-
Merhabalar,
Su anda Amerika’dayiz. Ben F2, esim de F1 statusunde. Esimin pasaportu suresi bitecegi icin degisti. Yeni pasaportta soyismi degisikligi oldu. Bu durumu okula bildirdik ve yeni soyisimle birlikte I-20’yi guncelleyip gonderdiler imzalamamiz icin.
Bu asamada biz kendimiz USCIS’e bu durumu bildirmeli miyiz? Yoksa zaten onu okul mu yapacak? -
@exclusive yeniden cektirin, fotografla oynamadan, arka zemini degistirmeden ham fotograf versin size.
-
-
@crazycells hocam aylardır bu sorunun cevabını arıyorum lütfen, lise sondayım mülakat tarihine kadar mezun olup diplomamı alırım, başvuruda lise mezunu seçmem doğru olur mu yoksa ds260’ta mı seçmeliyim (19)
-
-
Girne doğumluyum, e-devletten alacagim doğum belgem de girne kktc olarak yazıyor ama mülakatta benden ekstra bir belge talep ederler mi ? KKTC konsolosluğuna sordum, vatandaş olmadığınız için buradan belge alamazsınız minvalinde bir cevap aldım. Yine de hastaneden doğum raporu gibi bir şey almalı mıyım ?
-
Teşekkür ederim bunu dikkate alıp deneyeceğim 🙏
-
Arkadaşlar Mersin, Adana, ve Osmaniye şehirlerinde green card için fotoğraf çekilip kazanan arkadaşlar var mı? Varsa hangi fotoğrafçılarda çekildiniz Green Card için?
-
@deebee Anladım. Açıklamanız için çok teşekkür ederim. Yüreğime su serptiniz. Hem de sayenizde yeni bir bilgi edinmiş oldum.
-
@gucarslan evet kanıtlayabiliyorum işyeri yazısı sgk dökümü maaş bordrosu vs. Cok tesekkur ederim cvbınız için
-
@Kağan-Alp kolye sizinse sorun olmaz.
-
@Selim-Aksoy Maalesef
-
Değerli arkadaşlar,
Başvuru süreci ile ilgili tüm bilgi, yöntem ve kullandığımız taktikleri forumda herkese açık bir şekilde paylaşmış olmamız, ve her ne kadar başvuru yapanlardan belirlenmiş kâr amacı gütmeyen kuruluşlara cüzi bir miktar bağış yapmalarını istesek de, Türkiye'deki kötüleşen ekonomik şartlar nedeniyle bu süreçten kaçınmayı tercih etmemiz sonucunda, Yeşilkart Forum başvuru servisini yavaş yavaş sonlandırma kararı aldık.
Bu yıl başvuru yapacaklara tavsiyemiz, forumda geçen yıl yayınladığımız başvuru videosunu izleyerek formu nasıl dolduracaklarını iyice öğrenmeleri:
Videoda bahsedilen yöntemleri kullanarak başarılı bir şekilde başvurunuzu yapabilir, yine de aklınıza takılan soruları forumdaki uygun başlıklarda sormaya devam edebilirsiniz.
Daha önce yalnızca forumun başvuru servisini kullanmış olan ve bu yıl da bizim aracılığımızla başvuru yapmayı planlayan kişiler için, onları yarı yolda bırakmamak adına bu sene de bağış karşılığında başvurularını yapacağız. Bu kişilere özel olarak detaylı bilgileri e-posta aracılığıyla ilettim.
Bugüne kadar bu servisi kullanmış ve Türkiye'deki kâr amacı gütmeyen kuruluşlara bağışta bulunmuş herkese ayrıca teşekkür ederim.
Başvuru yapacak herkese bol şanslar!
-
@crazycells tamamdır bilgilendirmeniz için çok teşekkür ederim
-
@Özlem-Toraman, içinde söyledi: Greencard başvurusu yaş ve lise diploması
Merhabalar 2025 kazananıyım fakat lise diplomam sorumlu dersim olduğundan suan yok ama haziranda mezun olacagım hazirandan öncede mülakat maili gelcek mulakata diplomasz gitmek durumundaym bu sorun yaratır mı
Mulakat tarihi alin ama mulakata katilmayin, daha once diplomanizi alacaginiz tarihe gore konsolosluktan yeni bir mulakat tarihi isteyin. Surec 30 Eylul'de bitecegi icin vize almaya firsatiniz olacak.
-
Çok teşekkürler hocam..
-
[Arşiv] Ücretsiz DV2024 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
-
@Programmer üzüldüm

-
Arkadaşlar herkese iyi günler. Başvuru formunda adres kısmını dolduracağım ancak benim adresim çok uzun örneğin adresim;
"xxx mahallesi xxx caddesi xxx sitesi xxx-xxx blok no:xx/x iç kapı no:xx ilçe/şehir" şeklinde ve sığmıyor. nasıl yapabilirim? mah cad kısaltmalarını kullanmama rağmen yine yetersiz kalıyor. Teşekkürler. İyi Forumlar. -
Arkadaşlar merhaba dün itibariyle başvurumu sağlıklı bir şekilde yaptım ve yolladım ama aklıma bir şey takıldı ben sağlık meslek lisesi mezunuyum ve dün okul için vocational schoolu işaretledim çünkü araştırdım ve mesela youtube da ecem ve ömürün greencard başvurusunda 4 yıllık meslek liseleri ve 2 yıllık meslek yüksekokulu bu seçeneği tıklasın yazıyordu sizce bir hata yaptım mı ve yaptıysam atıyorum çıktı vize görüşmelerinde bu bir sorun teşkil eder mi ?
-
@samet61 In care of kısmından başlayarak mah cad kısaltmalarını da kullanarak dener misiniz.
-
@Programmer hocam 1.sayfada şöyle yazıyor "In care of - (eğer postayı sizin dışınızda biri alacaksa)" o yüzden orayı denemedim
-
@samet61 Biliyorum, benim de sığmamıştı ve o şekilde yazmıştım. Çekilişi de kazanmıştım.
-
@Programmer hocam şimdi denedim tam oturuyor
-
merhaba gc başvuru formunu doldururken soy isim kısmında hata oluyor nedense soy ismimi yazıyorum kabul etmiyor bir yazı çıkıyor sonra google dan çevirdim böyle yazıyor. Bu alan bir harfle başlamalıdır ve yalnızca harf, kesme işareti, kısa çizgi veya boşluk içerebilir. Lütfen devam etmeden önce değiştirin. lütfen biri yardım etsin ve büyük yazınca tüm harfleri düzeliyor bu sorun olur mu?
-
@Sabri-FT soyadınızı metin kutusu yada başka bir yere yazın oradan kopya yapıştır yapın aynı hatayı verecek mi ingilizce karakter yazmanıza rağmen kabul etmiyorsa büyük harfle doldurun bu kadar telaş yapmayın. İngilizce harfler yada büyük harf farketmiyor. Yeter ki büyük harfle yazarken noktaları koymayınız.
-
@ayvalik10 denedim olmadı gene aynı hatayla karşılaştım
-
@Sabri-FT büyükşapçıoğlu olsun soyadınız bunu
buyuksapcioglu yazabilirsiniz yada BUYUKSAPCIOGLU farketmez -
@Programmer bu şekilde yapmamda herhangi bir sorun olmaz değil mi hocam?
-
@ayvalik10 ha o zaman tamam teşekkür ederim büyük harflerle yazınca hata düzeldi kaç tane yöntem denemdim olmadı çünkü
-
greencard basvuru ılk sayfada pasaport hanesı yok , bazı vıdeolarda 7 nolu soru pasaport ...
sizin videoda da 7 nolu pasaport yok
nedenve
tlf kısmına cep no yazabılırmıyız -
@ayvalik10 posta adresini yazmasak olurmu hep bir hata veriyor
-
hep geçersiz karakter diyor
-
@Sabri-FT büyük harflerle yazarsan hata vermez hiç yazmasan zaten sistem hata verecek yazmadın diye.
-
yok olmadı büyük harflerle yazdım olmadı
-
gene aynı hata geçersiz harfler
-
@ayvalik10 başka bir tavsiyen var mı abi
Benzer Başlıklar
166
Çevrimiçi
60.6k
Kullanıcı
5.1k
Konu
533.2k
İleti
Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum