[Arşiv] DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@atakanmzyk aşağıdaki başlıkta 1-2-3-4.tip e-maillerin örnekleri var, inceleyin isterseniz ⬇️
Kentucky Consular Center (KCC) https://yesilkartforum.com/forum/post/215664
-
Arkadaşlar 2022 green kart talihlisiyim sıra numaram 23XXX mail bekliyorum henüz gelmedi nerden takip ediliyor
-
@achillesoag şuan telefonumda kazandığıma dair ekran görüntüsü yok onu halledip hemen formu doldurucam.Okuduğum yorumlardan anlmıştım işk 3000e mülakat dağıtıldığını o yüzden sordum bana mail gelmedi çünkü benim gibi olan var mı acaba forumda ilk 3000de olup mülakat maili gelmeyen
-
@emreoztrk Var evet. Sizin gibi 12 Mayıs veya öncesi submit etmiş 3 bin altı mülakat maili almayan kimse kalmadı ama 3 bin küsürlerde olan var daha.
-
@serkankilinc01, içinde söyledi: DV2022 Mülakat Deneyimleri
Arkadaşlar 2022 green kart talihlisiyim sıra numaram 23XXX mail bekliyorum henüz gelmedi nerden takip ediliyor
DV2022 mi yoksa DV2023 kazananı mısınız?
lütfen sürecinizi imzanıza taşıyın. -
Bugün ve bugünden sonra ankarada mülakata girenlere ve 5 ekim itibarı ile greencard a başvuran herkese başarılar.
herşey gönlünüzce olsun -
@Yusuf-Allak tum mulalat deneyimleri okumanız şart degil.arama kısmına mulakat gireceğiniz ulke veya konsolosluk ismini yazarsanız tecrube paylaşılan ileti varsa daha kolay bulursunuz.diaya tasima mantikli mi kısmını da save dv sitesinde gecmis yillarin performanslarını (kabul red ap) ve netten de gecmis yillarin kazanan sayılarını kıyaslayarak karar verebilirsiniz
-
@emreoztrk bazi kisilerde mulakat maili gelmeyen oldu.DS260 formunu doldurduğunuz yere giriş sağlayıp sağ üst kısımdan dosyanızın KCC yada ilgili konsoloslukta (tr ise ankara) olduğunu kontrol edebilirsiniz? Eger hala kcc ise bazi kisilere henuz gelmedi onlarin arasindasinizdir ileriki mulakatta muhtemelen gelir
-
Yeni bülten, cut off nosu yayınlandı mı acaba
-
@Gökhan-Öz Tahminen bu cuma yayınlanır
-
@Gökhan-Öz Genellikle 8-15 tarihleri arasında yayınlanıyor. 7'si ya da 10'u bekliyoruz.
-
@metinakin çok teşekkürler.
-
@Erkan-Gürsoy
Beklenti ne acaba
10000 lere ulaşabilir mi cut off ? -
@Gökhan-Öz Gökhan Bey, 1 hafta içinde öğrenmiş olacağız :)
-
Önceki senelerde Aralık cut off 6-14 bin. Geçen ay sabit kaldığını düşünürsek, evet ulaşabilir ve hatta geçebilir de.
Kişisel beklentim 7.5 - 9 bin.
-
@ahmet_ Evet , fakat diğer taraftan Ankara konsolosluk cok yavaş. En azından birkaç gün görüşme yapsalar çok daha hızlı gidecek. 9 bin' e gelse dahi, su an 3' binlere mülakat verilmedi. Ocak hatta Şubat' ı bulabilecek gibi.
-
@ILHAN-FARUK bülten sadece ankara konsolosluğuna bağlı olmadığı için sayıyı ona göre yorumlamak doğru olmaz, bende çok yükseleceğini sanmıyorum 9bin civarları olur diye düşünüyorum ama Ankara yavaş gidiyor diye olmaz bu bütün konsoloslukların durumu değerlendirilir
-
@Emre-Kurtulmuş Evet, bülten Ankara' ya bağlı değil, ama Ankara' da kaç mülakat yapılıp , o ay kaç kişiye randevu verileceği Ankara' nın insiyatifinde değil mi?
-
@Gökhan-Öz bir yil 2 k bir yil 9.5k ile yila baslayan bir yil ekimde 13 k olurken bir yil taa subatta bu rakamın cut off oldugu bir kcc var.gecen ay da beklenti 9 k lerdeyken.cut off ayni kalarak ters köşe yapti.bu süreçten alınacak en guzel ders tahmin yürütmemek sabirla beklemek olacak.zira her sene dinamiği öncekilerden farkli olabiliyor ve ters köşe kalabiliyoruz bunu daha ikinci cut off da bile gördük :)
-
@ILHAN-FARUK
Cut off içinde olmak önemli bence.
Sonrası artık şans.
Nasıl case 20000 deki biri type 3 maili alırken case ı 3000 olan birisi de Mayıs submit olmasına rağmen type 1 maili alabiliyor ise cut off içinde olmak artık şans a kaldığını gösteriyor artık bence
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
20
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum