[Arşiv] DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@cenkbey Çok geçmiş olsun, umarım tez zamanda haber alırsınız 🙏
-
@cenkbey geçmiş olsun umarım kısa sürede Cenk beye ulaşırsınız
-
@Mevlut-Yilmaz tebrikler
-
@cenkbey İnşallah bir sorun yoktur. Dilerim en kısa zamanda iyi haberler alırsınız ve bu tatlı bir telaş olarak kalır.
-
@cenkbey Çok geçmiş olsun, iyi haberlerini bekliyoruz Cenk Bey'in.
-
@gucarslan Ugur bey cok tesekkurler. Herkese tesekkur ederim umarim sag salim buluruz. 4 gun oldu haber yok cok endiseliyim. Yarin ucaga atlayip gitcem bende vizemi henuz yeni almistim gecen hafta daha hic giris yapmadim beraber gidecektik hic boyle planlamamistik cok uzgunum 😔 polise haber verildi ama henuz hic bisey bulunamadi.
-
@cenkbey geçmiş olsun, umarım yakın zamanda iyi haberlerini alırız.
-
@cenkbey Lutfen bizleride haberdar edin , kendisi ile uzun uzun AOS sureclerini konusmustuk . Bende merak ettim , umarim en kisa zamanda sag salim haberlerini aliriz .
-
@cenkbey, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
Arkadaslar selam ACİLL durum bildirisidir! Esimin hesabindan yaziyorum. Esim Cenk Beytorun California San Clemente'de 3 gundur kayip ve ulasilamiyor. En son cuma aksami evden telefonlarini ve arabasini birakarak ayrilmis. Normalde bugun Turkiye'ye doncekti ve hala haber alinamiyor. Los Angeles Turk konsolosluguna bildirdim baska ne yapabilirim. Arkadaslari da suan ariyorlar ama haber yok. Goren duyan yardim edebilcek olan olursa numaram 0530 660 07 17 bana ulasabilirse sevinirim.
cenk'ten güzel haber geldi arkadaşlar!
sağ salim bulundu ve ailesine kavuştu..bu tür olayların tekrardan yaşanmaması dileğiyle..
-
@gucarslan Harika bir haber, emeği geçen herkesi tebrik ederim.
-
@gucarslan çok güzel haber dün baya tedirgin uyumustum haberini aldığımda ama şuan bende çok mutlu oldum 🙏
-
@gucarslan çok güzel, sağlıklı olmasına sevindim.
-
@gucarslan çok sevindim 🙏🏻
-
@gucarslan Çok güzel haber , çok sevindim.
-
@gucarslan Bulunmasına vesile olan herkesi tebrik ederim. Çok anlamlı ve verimli dayanışmalar insanı mutlu ediyor. Çok geçmiş olsun.
-
@datanist bizden de sarı zarf harici bir şey istemediler.
-
Benimde içime korku salinmisti. Allaha sukur bulunmuş ve ailesine kavusmus
-

daha ne kadar bekleyeceğiz ? 4XXX sıradayken bile hala işlem gelmemesi mail gelmemesi normal mi ? en az 4-5 defa mail attım KCC'ye her mailde yaptıkları dönüş " Mail üzerinden kimse size elendiğinizi söyleyemez vs.vs." sadece ds-260 doldurup bekledik varmı yapılacak başka yol ?
-
Beklemeye gerek kalmadı ve süreç bitti.
-
@burakbas01_ DV2022 süreci 30 eylül 2022 tarihinde resmi olarak bitti.
artık mail beklemenize gerek yok.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
32
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum