Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • WAT programı için başvurulduğunda vize kabul oranı %100'e yakın konsolosluk tarafından tanınmış onaylanmış Programı düzenleyen şirketler varsa bildiklerinizi yazar mısınız?


  • Hiçbir şirket %100'e yakın bir oran sunamaz, düşük ortalamalı kişileri şirkete kabul etmeyerek olur anca. Kaldı ki Avrupa'da WAT programına katılan kişilerin bizden çok daha az ücret ödediğini varsayarsak, ülkemizdeki şirketlerin para için herkesi kabul edebileceğini varsayarsak bahsettiğiniz olay çok zor. Zaten mülakatta aptalca şeyler söylenmezse, öğretime devam edeceğim vs. şeyler denirse ve ortalama 2'nin üstünde olursa (bu da geri döneceğine bir kanıt olarak gösteriliyor tahminimce) sorun olacağını sanmıyorum. J1 mülakatları oldukça kısa sürüyormuş diye duydum.
    Gel gelelim ben de 2023 yazında Amerika'da olmayı planlıyorum. Bir arkadaşımın da başvurduğu, çoğu kişinin tercih ettiği CampusEdu şirketi var. Ben de az önce kaydımı yaptırmak için o şirkete mail attım. Grand International şirketi de aklımı karıştırmadı değil, işveren sponsor sayısı CampusEdu'ya nazaran çok daha fazla ama haklarında pek araştırma yapmama rağmen detaylı bilgiye ulaşamadım, güvenilir olup olmadığı konusunda emin değilim.


  • United Towers ile de görüşebilirsiniz.. tavsiye tecrübesi 10 yıl öncesine dayanıyor fakat sorunsuz ve mutlu bir wat geçirmemi sağlamışlardı..


  • @kaanvercetti Eğer wat programına yazıldıysanız. Bilgi almak isterim. Hangi şirketi seçtiniz? VE bu sene elçilikler vize görüşmesi için açık mı?


  • @baba-yaga, içinde söyledi: WAT Programı için Güvenilir Şirket Tavsiyeleri

    @kaanvercetti Eğer wat programına yazıldıysanız. Bilgi almak isterim. Hangi şirketi seçtiniz? VE bu sene elçilikler vize görüşmesi için açık mı?

    CampusEdu'yu seçtim daha önce giden arkadaşlarım bu şirketi seçtiğinden dolayı. İyisiyle kötüsüyle götürdüğünü biliyorum, o yüzden diğer daha çok işveren şirketi olan firmaları seçmeye çekindim. Ön kayıt ücretini yatırınca (500$) direkt işlemlere başlıyorlar. Memnun muyum diye soracak olursan evet, şimdilik hiçbir sorun görmedim. Mail üzerinden saatlerce cevap beklemek yerine iş saati dışında çalışmadıkları gün bile bana Skype'tan cevap verdikleri olmuştu. Eksik belgeleri sürekli tamamlamamı istiyorlar iş teklifi alma aşamasına geçmem için. Yani anlayacağın ilgililer ve aklına takılan her şeyi en ince ayrıntısına kadar sorup beklemeden cevap alabiliyorsun.

    Diğer konuya gelecek olursak o konudan biraz çekinmiyor değilim. Seçim yaklaştıkça ülkede bomba patlamaları artarsa konsolosluklar kapanabilir. Bu sefer sadece J1 öğrencileri değil gitmek isteyen nerdeyse herkes yanar. Mart gibi vizeler verilmeye başlanıyor zaten, tek temennim ülkeden kaynaklanan bir sorun olmadan vizemi almak ve gitmek.


  • Arkadaşlar güvenilir şirketler hakkında bilgim veya tecrübem yok fakat Westline International şirketini asla ama asla önermem.


  • Arkadaşlar selam. Uzun zamandır şirket araştırması içerisindeyim. Aramadığım şirket kalmadı Big Apple şirketine sıcak bakıyorum. En avantajlı orası şu an. Giden varsa burası ile yardımcı olabilir mi ? Başka şirket önerilerine de açığım


  • Önlisans 1.sınıf öğrencisiyim sadece siner yurtdışı danışmanlıkta kontenjan mevcut daha önce bu şirketi kullanan varmı güvenilirmidir ?


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

76
Çevrimiçi

40.2k
Kullanıcı

4.3k
Konu

420.1k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum