work and travel şirketleriyle alakalı değerlendirme yapabilecek olan var mı?
yedibelahusnu
@yedibelahusnu
yedibelahusnu tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: WAT Programı Hakkında (dolandırıcılara dikkat!)Work and Travel (WAT) Programı içinde yayımlandı
-
RE: DV2023 Sohbet OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
has not been selected... rabbim bu sene de nasip etmedi. hakkımızda hayırlısı olsun belki ilerki yıllarda çıkar. çıkan forumdaşlara yeni hayatında mutluluklar dilerim. Allah ayağınıza taş değdirmesin

-
RE: WAT Programı Hakkında (dolandırıcılara dikkat!)Work and Travel (WAT) Programı içinde yayımlandı
@serkanist bir sonraki yıl için düşünüyorum ama şimdiden şirket araştırıyorum. erken kayıtta biraz indirim yapıyorlar
-
@Rocky büyükelçiliğin sitesindeki bütün firmalara numaramı bıraktım 7-8 yerden geri dönüş oldu. şuanlık en uygunu 2800$dan başlıyor... durum iç karartıcı
-
RE: WAT Vizesi ve Düşük Not OrtalamasıWork and Travel (WAT) Programı içinde yayımlandı
arkadaşlar merhaba önümüzdeki sene work and travel'a başvuracağım ama merak ettiğim bir konu var. ailesel konulardan dolayı derslere gidemedim zaten 1 yıl online 1 yıl da yarı online geçti ve genel not ortalamam 0,55 yani rezalet. bu sene çok şükür okuluma döneceğim fakat beni korkutan durum ortalamam. çalışkan biriyim sene sonunda o sene boyunca aldığım derslerin hepsinden rahatlıkla geçerim ve (gano tam olarak nasıl hesaplanır bilmiyorum) 2 olmasa bile 2ye rahatlıkla yaklaşırım. sizce bu bana konsoloslukta sıkıntı çıkarır mı?
not: tarih 2. sınıf öğrencisiyim
yedibelahusnu tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Vize ücretlerini visa kart ile ödemek pahalıZiyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
@speedystop merhaba iyi günler. ödemeyi hangi bankanın kartı ile yaptınız? ziraat,halkbank,kuveyt türk ve teb'in kartları ile ödemeyi denedim fakat sistem kartlarımı kabul etmedi.
-
RE: DS-160 formuyla ilgili sorular (ziyaretçi vizeleri)Ziyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
merhaba herkese iyi günler dilerim. ds-160 formundaki ''son 5 yılda başka bir ülkeyi ziyaret ettiniz mi?'' sorusuna hayır cevabını verdim fakat bu yaz midilli ve gürcistan'a gideceğim. tekrardan ds-160 formu doldurmam gerekli mi veyahut yapmam gereken bir şey var mı
-
RE: WAT Vizesi ve Düşük Not OrtalamasıWork and Travel (WAT) Programı içinde yayımlandı
arkadaşlar merhaba önümüzdeki sene work and travel'a başvuracağım ama merak ettiğim bir konu var. ailesel konulardan dolayı derslere gidemedim zaten 1 yıl online 1 yıl da yarı online geçti ve genel not ortalamam 0,55 yani rezalet. bu sene çok şükür okuluma döneceğim fakat beni korkutan durum ortalamam. çalışkan biriyim sene sonunda o sene boyunca aldığım derslerin hepsinden rahatlıkla geçerim ve (gano tam olarak nasıl hesaplanır bilmiyorum) 2 olmasa bile 2ye rahatlıkla yaklaşırım. sizce bu bana konsoloslukta sıkıntı çıkarır mı?
not: tarih 2. sınıf öğrencisiyim -
has not been selected... rabbim bu sene de nasip etmedi. hakkımızda hayırlısı olsun belki ilerki yıllarda çıkar. çıkan forumdaşlara yeni hayatında mutluluklar dilerim. Allah ayağınıza taş değdirmesin

-
RE: DV2024 Sohbet OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
nasipten ötesi yok. ben de yerimi alayım
-
@Rocky büyükelçiliğin sitesindeki bütün firmalara numaramı bıraktım 7-8 yerden geri dönüş oldu. şuanlık en uygunu 2800$dan başlıyor... durum iç karartıcı
-
RE: Work & Travel vizesi ve Green Card Çekiliş BaşvurusuWork and Travel (WAT) Programı içinde yayımlandı
arkadaşlar forumda bu konuyla alakalı bir başlık bulamadım -varsa affola- o yüzden bu başlığa yazayım dedim. wat biliyorsunuz belli bir maddiyat gerektiriyor banka kredisiyle wat'a gidenler var mı aramızda veyahut wat için nasıl kredi çekilebilir? iyi forumlar
-
@serkanist bir sonraki yıl için düşünüyorum ama şimdiden şirket araştırıyorum. erken kayıtta biraz indirim yapıyorlar
-
work and travel şirketleriyle alakalı değerlendirme yapabilecek olan var mı?
-
Bu sene de çıkmadı... Buralarda yerimizi alalım bari