Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

WAT sonrası statü değişikliği

Taşındı Work and Travel (WAT) Programı
19 4 2.8k 4

Benzer Başlıklar

  • 2023 WAT için iş seçimi ve pozisyon hakkında yönlendirmeler

    Work and Travel (WAT) Programı
    1
    0 Oy
    1 İleti
    340 Bakış
    L
    Herkese selamlar, bu yaz (2023) work and travel ile usa ya gitme planım yürürlükte devam ediyor fakat malum şartlar nedeniyle travel kısmını min e çekeceğim bir iş- pozisyon- yer tahmini oluşturmak istiyorum. İş seçim zamanı daha gelmedi, geldiği zaman da biraz hızlı olmak gerektiği için sizlere, bir bilen varsa ona danışmayı uygun gördüm. Bu baktıklarıma ek olarak sizin tavsiyeniz varsa yazarsanız çok iyi olur, herkes nasiplenir. Busser ya da serverlık üzerine daha önce verilen listede birçok iş bulunuyor. Bu pozisyonlar genellikle dave and busters da.. Busser (komi) ve server (garson) ücretleri, asgari hali olarak en az 2 kat fark var (busser daha yüksek)... Burada ilk merakım tip oranları nedeniyle mi bu fark var ve siz hangisini tavsiye edersiniz? (yapanlar varsa belirtirse sevinirim) olarak "dave n busters" da da önce çalışan var mı? nasıl geçti? sizin tavsiyeleriniz/önerileriniz nelerdir ve hangi eyalette yaptınız? Yardımlarınız ve cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
  • Yabancı Şirketler ile Anlaşarak WAT Programına Katılmak

    Work and Travel (WAT) Programı
    1
    1 Oy
    1 İleti
    289 Bakış
    C
    Selam arkadaşlar, allianceabroad gibi yabancı şirketlerle herhangi bir türk acenta olmadan,direkt anlaşıp work and travel'a gitme gibi bir şansımız var mı? Yardımcı olursanız sevinirim.(tabi ki vizemiz onaylanırsa)
  • WAT Vizesi ve Düşük Not Ortalaması

    Work and Travel (WAT) Programı
    32
    2 Oy
    32 İleti
    6k Bakış
    celicaC
    @taha-çayır Buyuk ihtimal alirsiniz hocam. Ileride duzeltecegim gecici bir vaziyetten 1.0 yaptim diyebilirsiniz.
  • WAT Programı Hakkında (dolandırıcılara dikkat!)

    Taşındı Work and Travel (WAT) Programı
    8
    3 Oy
    8 İleti
    1k Bakış
    RockyR
    @yedibelahusnu Hemde çok.. daha da artacağı söyleniyor, bunun sonu nereye varacak merak ediyorum. Program ücreti için çok fazla isteniyor, neden bu kadar masraflı merak konusu.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

31

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum