• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. Görkem Şendil
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 1
    • İleti 1
    • En İyi 1
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

Görkem Şendil

@Görkem Şendil

1
    İtibar
    5
    Profil Görüntülemeleri
    1
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

Görkem Şendil Takip etme Takip Et

Görkem Şendil tarafından gönderilen en iyi iletiler

• Pasaport üzerindeki geçerlilik süresi biten work and travel vizesi ve transit vize

Herkese iyi günler.

Geçtiğimiz günlerde work and travel (J1) vizesi aldım ve şimdi uçak bileti alacağım. Uçak biletim amsterdam üzerinden olacak. Amsterdam normalde transit vize istiyor ancak geçerli bir amerika vizesi varsa istemiyor. Benim vizemin geçerlilik tarihi kağıt üstünde 1 ekim ancak buna ek olarak 30 gün daha travel hakkımız var yani 31 ekime kadar geçerli. Ancak vizenin üstünde 1 ekim tarihi olduğu için amsterdam yine de transit vize ister mi yoksa bu vizeyle transit olarak geçebilir miyim ?

şimdiden teşekkürler.

Work and Travel (WAT) Programı içinde yayımlandı
      Görkem Şendil
      Görkem Şendil

Görkem Şendil tarafından gönderilen son iletiler

• Pasaport üzerindeki geçerlilik süresi biten work and travel vizesi ve transit vize

Herkese iyi günler.

Geçtiğimiz günlerde work and travel (J1) vizesi aldım ve şimdi uçak bileti alacağım. Uçak biletim amsterdam üzerinden olacak. Amsterdam normalde transit vize istiyor ancak geçerli bir amerika vizesi varsa istemiyor. Benim vizemin geçerlilik tarihi kağıt üstünde 1 ekim ancak buna ek olarak 30 gün daha travel hakkımız var yani 31 ekime kadar geçerli. Ancak vizenin üstünde 1 ekim tarihi olduğu için amsterdam yine de transit vize ister mi yoksa bu vizeyle transit olarak geçebilir miyim ?

şimdiden teşekkürler.

Work and Travel (WAT) Programı içinde yayımlandı
      Görkem Şendil
      Görkem Şendil