@EfeNevada yeni fmcsa kuraliymis ogrendik ne yazik ki 10 years physical green card gerekiyor extension letteri artik kabul etmiyorlar
-
@ATS16 Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için.
-
-
Herkese merhaba 2012-2015 arası eşimin işi dolasıyla Mısırda yaşadık. Şimdi vize için Mısırdan adli sicil belgesi istiyorlar. Daha önce Mısır dan bu belgeyi temin eden var mı? Türkiyeden nasıl alabiliriz?
-
@EasternStar RFE gondermeye bu hafta baslamislar. Asagidaki tablo nelerin onemli oldugunu gosteriyor.
Screenshot_20260530_111255_Instagram.jpg
-
@EfeNevada yeni fmcsa kuraliymis ogrendik ne yazik ki 10 years physical green card gerekiyor extension letteri artik kabul etmiyorlar
-
NA yazdım , sıfırları kaldırıp yazdım ama Your search did not return any data. sonucunu alıyorum.
-
-
-
@Dilara-Korkmaz ben Aralık 2025’te pasaportumun bitiş süresine 3 ay kala gittim ve girişte bu konuyla ilgili herhangi bir sorun yaşamadım.
-
J1 vizesi, kabul mektubumun süresinin dolacak olmasına rağmen bu cevabı aldım
-
-
Merhaba , benim çocugum eb3 vizem onaylandıktan sonra doğdu ve biz gerekli belgelerle vize muafiyetinden yararlanarak giriş yaptık ABD ye , I181 formu doldurdular , pasaportuna. I 551 damgası bastılar ve başka bir şey yapmama gerek olmadığını greencardın adresime yollanacağını söylediler ancak elimde bir Alien number yok ve greencardı takip edemiyorum . Daha önce bunu yaşayan birileri varsa bilgilendirirse çok sevinirim
-
@apexcruel evet ayri hesap acip tamamladik. Ekleme kismi yoktu 😞
-
@capon
30 gunu gecmisti. 14 yasina bastiktan 3-4 ay sonra basvurmustuk.Eger 30 gunu gecmis ise 'None of above" secenegini secip fee odeyerek basvuru yapilmasi gerekiyormus.
-
2017 yilinda almistim greencardi bir sure de kaldim ABD de ama pandemi sonrasi orada yasamama karari aldim.
Oncelikle turist vizesi icin normal basvuru adimlarini tamamlayip vize gorusmesine gittim. Orada i-407 formu ile kartimi kendilerine gondermemi istediler. Bu islemi de Istanbul'da VFS ye belgeleri vererek tamamladim ve pasaportm 10 yillik turist vizesi ile bana iletildi.Ancak bugun konsolosluktan arandim ve grrencard ve i-407 belgemi kendimin yollamam gerektigini artik konsolosluk olarak onlarin bu gonderi islemini yapmadiklarini soylediler. Gorevlimiz eski bilgilerle size islem yapmis kusura bakmayin dediler 🙂
Konsolusluga gidip belgelerimi geri alacagim ve ben yollayacagim. Sonrasinda da size yine mail ile bilgilendirme yapilir dendi.10 yillik vizem de pasportumda islenmis durumda, belgerimi(i-407 ve greencard) teslim alip Kasim 15,2025 de yeni iade adresi belirlenmis oraya yollayacagim. Subat gibi de gitme planim var.
Muhtemelen daha once boyle bir durum yasayan olmadi ama kart iadesini ilgili adrese yollayip bir geri donus alan oldu mu daha once? -
Dun yapilan haberlere ve Trump yonetiminden edinilen bilgilere gore, gocmenlik ve calisma izinlerinde sponsor olanlarin yukumluluklerinin daha detayli incelenecegi ve sponsor olunan kisiler eger public assistance kullanirlarsa, bunun sorumlusunun sponsorlar olacagi ve kendilerine gerekli hukuki ve maddi olarak cezalar uygulanacagi vurgulandi.
Aslinda, bu durum zaten USCIS kanunlarinda var ama fiilen cok uygulanmiyordu. Trump yonetimi bunu incelemeye alacagini ve uygulayacagini vurguladi.
'Take responsibility or face fines & prosecution’: US issues stern warning to migrant sponsors 'Take responsibility or face fines & prosecution’: US issues stern warning to migrant sponsors
The US Citizenship and Immigration Services has warned migrant sponsors to take financial responsibility or face fines, lawsuits, and criminal charges. Sponsors, including individuals and employers, must ensure migrants do not rely on public benefits. USCIS warns that fraudulent sponsorship...
-
@crazycells Combo Kart nedir? Nasıl alınır? Teşekkürler.
-
@Muhammet-Talha-KÜÇÜK internette çokça detaylı örneklerini bulabilrisiniz.
kısaca;bütün kişisel bilgilerinizi
yapacağınız işin detaylarını
saatlik ücret bilgilerini
çalışma süresini
bunun dışında yan haklarını (sağlık sigortası, barınma vb)içermesi yeterlidir.
-
Merhaba,
Temmuz 2024 tarihinde Amerika'ya giris yaptik ve Green Cart'larimizi aldik. Kizim Turkiye"de universite okudugu icin Agustos 2024 tarihinde Re-Entry basvurumuzu yaptik. basvurumuz isleme alindi ve Eylul 20024 tarihinde parmak izi ve biyometrik girislerimiz yapildi. (Re -entry permiti Ankara Elciliginden almak istedigimizi bildirdik). Kizim 17 eylulde 2024 tarihinde Turkiye' ye okula devam etmek icin donus yapti. Ogrendigim kadariyla permitin elemize gecmesi 6 ay ile 1,5 yil arasinda degisiyormus. Ogrenmek istedigim; permit elimize ulasana kadar kizim her 6 ay'da bir giris cikis yapmali mi yoksa permit geldikten sonra gelse olurmu? Yani biyometrigi verdikten sonra evrak elimize gecene kadar her 6 ayda bir giris cikis yapmalimiyiz, yapmasakta olurmu?
Klavyem ingilizce klavye oldugu icin Turkce harfleri yazamadim, ozur dilerim. Umarim anlasilmis olmustur yazdiklarim. Simdiden cevabiniz icin tesekkur ederim.
FY2021 & FY2022 Administrative Process (AP durumu / İdari işlem)
-
@cgokhan şimdiden tebrik ederim

-
@kmlcbi61 ve @Muhtaradana teşekkür ederim. İnşallah dediğiniz gibi olur

-
6 Eylül CEAC güncelleme refuseddi sonra 19 Eylül güncelleme olmuş yine refuseddi bugün 20 Eylül güncelleme olmuş halen refused. Acaba ben sisteme giriyorum diye mi oluyor. Dönüp dolaşıp red mı alıyorum anlamadım

-
@Kitapsever benim durumda sizle aynı.
-
@pathfinder nedenini öğrenebildiniz mi ?
-
@Kitapsever AP ye kalma sebebimi daha önce burda paylaşmıştım. Mülakattan sonraki gün konsolosluğun gönderdiği mailde durumum pending for missing document olarak yazıyordu ve pasaportumu göndermemi istediler. 12 eylülde pasaportu gönderdim. IV status check de durum processing pending gözüküyor.
-
@pathfinder pasaportlari gonderdigseniz.kısa zamanda vizenizi alırsınız.şimdiden tebrikler.
-
@Kitapsever bu kadar update olduktan sonra surecin bittigini belirten mail gelebilir size.pasaportu isterler. Elden teslim etmenizi isterler. Refused pasaporta vize basilana kadar kalir. refused+ap+ issued şeklinde ilerler
-
@AYSY33 pasaportu da eksik belgelerle beraber yolladım ama sayılı günler kaldı biraz umudumu kaybetmeye başladım.
-
@Kitapsever sureciniz bitmiş sizin..bugün yarın vizeniz basılır.merak etmeyin. Hayırlı olsun..
-
@AYSY33 güzel dilekleriniz için teşekkür ederim umarım dediğiniz gibi olur

-
An itibari ile 21 eylül AP olmuş bulunmaktayım. Umarım sonu olumlu biter
yüzdük yüzdük kuyruğuna kaldık son bir adım kaldı buradan dönersek çok üzülürüm -
@Kitapsever şimdiden tebrikler

-
@Kitapsever gözünüz aydın, bugün 3. kişisiniz durumu AP'ye dönen.
gün içinde Issued olacaktır statünüz.. -
@gucarslan çok teşekkür ederim her şey için yazdığınız issued kelimesini okurken bile mutlu oldum onuda görürüz inşallah
-
@Muhtaradana çok teşekkür ediyorum az kaldı

-
@AYSY33 teşekkür ederim.
-
@Kitapsever gözünüz aydın. Tebrikler. Darısı başıma

-
@Kitapsever Gözün aydın. Bir adım daha , sonra vize.
-
@Kitapsever Hayırlı olsun. Darısı başımıza.

Benzer Başlıklar
121
60.6k
Kullanıcı
5.1k
Konu
533.1k