[Arşiv] DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@Programmer merhaba, AS grubu dediğiniz nedir, bu konuda bilgim yok ve başka başlıklar altında da geçiyor forumda. Belki biliyorum fakat kısaltmayı anlayamadım. Teşekkürler
-
@Handan As ASIA ülkelerinin kısaltılmış hali

-
@Muhtaradana Ah tabii ki🙈teşekkürler👍
-
@Programmer mail atmıştım geri dönüş yapmışlar. acaba işlemler yetişir mi ?
Thank you for your inquiry.Your case number is now current for interview processing. Once the interview date has been scheduled, you will receive notification via email to check https://dvprogram.state.gov. If you need to make changes to your DS-260 you should contact the consular section where you will be interviewed, or bring the information about your changes to your interview appointment. Because your case is ready to be scheduled, KCC can no longer unlock your application.
-
birde bu imzaya eklediğimiz sıralamadan gidiliyorsa benden hiçbir evrak istemedi vize için tarih planlanılıcak diyor mailde direk evrak kısmını geçmiş mi oluyorum ?
-
@marioglu07 Bu mailin bir anlamı yok artık maalesef. Bana bu mail 7 -8 ay önce geldi. Ve çoğu kazanana da aynı mail geldi. Zaten son mülakatlar ağustos ayının sonunda dağıtıldı. Yani süreç mülakat alamayanlar için bitti.
-
Bu ileti silindi! -
@Megatron, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
Amerikadayken +90lı yani tr mobil hattımıza yollanan mesajı nasıl okuyabiliriz ?
Bu basligi sadece DV2022 sureci hakkindaki sorulariniz icin kullanmalisiniz.
-
@avatar Allah utandırmasın yeni hayatınızda başarılar dilerim
-
@marioglu07 Bu e-posta current olduktan sonra hemen herkese gönderilen bir kalıp e-posta. Maalesef son iki haftaya girdik, bu süre içerisinde çağrılmazsanız artık bir anlamı yok. Mülakat verirlerse ve de NVC vizeyi onaylarsa yetişir tabi. Ama artık kritik bir döneme girdik.
-
@marioglu07 Forumu takip etmemişsiniz. Evrak isteme durumu sürecin başlarında iptal edildi. Artık sadece mülakata gidilirken evrakları götüreceksiniz.
-
@istavrit Hayırlı uğurlu olsun. Yolunuz açık olsun.
-
Arkadaşlar bugün mülakata girmiş bulunmaktayım. İki eksik evrak ile gittim. Biri sağlık raporu diğeri ise Almanya'da yüksek lisans öğrencisi olduğumdan mütevellit Alman polis sertifikası. Sağlık raporunu hallederim 30'una kadar lakin asıl olay alman polis sertifikası. Şu an Türkiyedeyim doğal olarak. Online olarak halledilir diyenler oldu, konsoloslukta mülakatı yapan amerikalı beyefendi de alman büyükelçiliğine gidip halledebileceğini düşünüyorum dedi ay sonuna kadar. Bu prosedürü daha önce gerçekleştirmiş olan birisi var mı, varsa yardımcı olursa çok sevinirim. Süre kısıtlı malumunuz.
-
@ableindahouse merhaba, mülakat yeriniz neresi yazar mısınız lütfen?
almanya'dan polis sertifikası için bu başlığı inceleyin lütfen ama bu kadar kısa sürede almanız cidden çok zor, bol şans.https://yesilkartforum.com/forum/topic/150/türkiye-dışındaki-ülkelerden-adli-sicil-kaydı-almak/
-
Merhaba mülakat yerim Ankara. Evet iki ayak bir pabuca girmiş durumda. Çözmeye çalışıyorum. Benim sürecim kesin değildi (Amerikaya giriş babında), halihazırda hala Almanyada yüksek lisans yaptığımdan mütevellit. Ondan dolayı böyle son ana kalmış gibi oldu. Bir yolunu bulmaya çalışacağım, olmazsa da olmaz ama deniyorum bakalım. Attığınız başlığı da hemen inceliyorum.
-
@ableindahouse Mülakat almışken bürokrasiye takılmak kötü olur. İnşallah belgeyi alırsınız.
-
Çok alakasız olucak ama Amerika’da başvurduğunuz bi eğitim programı veya amerikaya kesin gitmeniz gereken bi konu varmı? Belki sicil kaydınızı hızlandırmanın bi yolu olarak bunları da ekleyebilirsiniz dosyaya. Umarım sonucunuz pozitif olur haberlerinizi bekliyor olacağız 👍 @ableindahouse
-
Merhaba, Green card için adresini verdiğim arkadaşım texas'taydı. iş bulmadan önce oraya gitmeyi planlamıştım. ancak bulduğum iş virginia'da ve orada tanıdığım yok. İş yeri adresini kullanabilir miyim green card adresi olarak? Eğer olura ABD'ye girişte adresi değiştirmeyi düşünüyorum.
-
P Programmer bu başlıktan bahsetti
-
Ben biraz gec te olsa makedonya oturumum var ve orda ki konsoloslugu denemek istiyoeum yizde 1 sans kaldi zaman dar vakit olursa barbados ta olabilir o da olasiliklar da yuzde binde 3 e kadar dusuyor ailemi sonra kendim alirsam.getirebilirmiyim diye sorayom.istedim zaman cok dar cunki
-
Sorun olmaz. @agaslan
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
26
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum