Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • Unganlar Muayene Deneyimi

    26 Ağustos 2022 , 09:10

    Herkese merhabalar, önceden deneyimini paylaşmış herkese tekrardan teşekkür ederim.

    • Öncelikle ben Ankara'ya otobüs ile geldim. AŞTİ'nin gelen yolcular için olan ücretsiz servisini kullanarak Kızılay durağında indim. Zaten otobüsten inip sorduğunuzda servislerin yerini gösteriyorlar ve hepsinin önünde nereye gidecek oldukları yazıyor. Servisin ilk durağı Kızılay'da indim. Kısa bir yolculuktu. Servisin indirdiği duraktan çok az yokuşa doğru çıkıp sağa baktığımda dizili taksileri gördüm. Orada bir durak olup olmadığına dikkat edemedim ama müşteri aldıkça yerine yeni taksi geçiyordu. Ben bu şekilde Kızılaydan Unganlara 20₺ ödeyerek ulaştım.

    • Randevu saatimden 20 dakika kadar önce gidip 4. kata çıktım ancak benim biraz kafam karıştı ilk etapta. Yabancı uyruklu vatandaşlar dışında kimse yoktu. 4.katta iki bölme var asansöre yakın olan taraf bekleme salonu, sol tarafta ise uzun bir koridor var. Bizi ilgilendiren kısım koridorun başındaki 45 Numaralı Mehmet Ungan'ın odası. Odanın saat 9 dan önce açılmadığını söylediler.

    *Diğer işlemler benzer sıra ile oldu. İşlemler sırasında sizi yönlendiriyorlar ve size biri eşlik ediyor oluyor. İşlem bittikten sonra ise hangi kata gitmeniz gerektiğini söylüyorlar.

    • Kan tahlili alındı, film çekildi ondan sonra ara verilmeden fiziksel muayenem (+aşılar) yapıldı. Tüm işlemler yaklaşık bir saat sürdü.

    • Diğer bir konu ise önlük. Birkaç dakikalık çırpınışımdan ve daha sonra da teyit etmeme dayalı olarak şunu söyleyebilirim önlük hırka gibi giyiliyor. Uzunlamasına kesik olan taraf gögüs bölgenizde kalacak şekilde giyiyorsunuz. Bağlaması biraz tuhaf ama gerek olmadığı söylendi.

    • Ben kart ile türk lirası olarak ödeme yaptım. 6506 lira tuttu. 25 yaşındayım idrar tahlili yapılmadı ve covid dışında aşı belgem yoktu.

    13 Eylül 8.15, Ankara Büyükelçiliği

    Bekleme süreleri dışında işlemler inanılmaz bir hız ile gerçekleşti. Başından sonuna kadar on dakika bile sürmediğini söyleyebilirim.
    İlk gözüme çarpan detay şu oldu. Ben büyükelçiliğe mülakat saatimden bir saat belki biraz daha da erken bir saatte arkadaşım ile gittim. Gittiğimizde bahçede kimse yoktu. Yavaş yavaş Arap kökenli vatandaşlar gelmeye başladı. Bir süre sonra güvenliğe gidip 8.15’ de mülakatım olduğunu ne zaman içeriye almaya başlayacaklarını sordum ve yaklaşık 15 20 dakika sonrasına tekabül eden bir cevap aldım. Ben arkamı dönüp bankıma gidene kadar yabancı vatandaşlar sıraya girmişlerdi ve o şekilde bir içeri alım başlamış oldu. Burada bunu anlatmamın sebebi ilk ya da son gelmenizin pek fark etmediği sıranın neresindeyseniz işlemleriniz o paralelde gerçekleşiyor. (Benim mülakat saat aralığımda böyleydi en azından)

    Diğer süreçler çok benzer gerçekleşti. Güvenlik içeri aldıktan sonra uzun bir yol var. Yolun sonunda tekrar binaya girdiğimde pasaportumu alıp arkasına bir kağıt yapıştırdılar. Tekrar aynı sıra ile ikinci kez 330 dolar ödeme yaptım. Bekleme alanına geçtim ve üçüncü kez işlem yaptırmak için kalktığımda evraklarım istendi. Burada önemli olabilecek şey şu olabilir: evraklarınızı düzenli bir şekilde dosyalamak. Bu işlemde benimle Türk bir hanım ilgilendi ve kendisi oldukça aceleciydi. Dosyamın en ön tarafına adres değişimini unutmamam ile ilgili not aldığım için o evrağımı da verebildim. Unutmaya elverişli bir ortam vardı. Bu şekilde ekstra vereceğiniz şeyler vs var ise görebileceğiniz bir kısma not alın ve öğrenci belgeleri, maddi belgeler vs diye dosyalarınızı ayırın. İşinizi oldukça kolaylaştıracaktır.

    2 tane 5*5 fotoğraf
    Unganlardan aldığım Sağlık Raporu
    Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği
    Arşiv Kayıtlı Adli Sicil Belgesi
    Lise ve Üniversite Diplomamın Aslı ve Fotokopisi (Kapalı zarfta yüksek Lisans Öğrenci Belgesi ve Transkriptte götürmüştüm ancak gerek yok diyerek geri uzattı.)
    Maddi belgelerim (Hesap cüzdanı ve imza sirküleri verdim cüzdanı geri uzattı imza sirkülerini aldı)

    Biraz daha bekledikten sonra tekrar numaram yanında diğer bankoya gittim ve mülakatım başladı. Çok kısa sürdü. Önce yemin ettim sonra parmak izlerim alındı.

    • Evli misin? Hayır
    • Çocuğun var mı? Hayır
    • Nereye gideceksin? X yere
    • Neden orası? Tanıdıklarım var.
    • Şu an ne yapıyorsun? Bir cümle olarak söyledim.

    Tamam vizenizi onaylayacağım. Haftaya alırsınız pasaportunuzu dedi ve ayrıldık. 😊

    Bu Süreçte Öğrendiklerim Kısmının da Önemli Olduğunu Düşünüyorum
    • Birincisi Mayıs ayında Green Card talihlisi olduğunuzu görmek başlı başına pek çok duyguyu size birden yaşatacaktır. Eğer bu sürece ilk defa başlayan biri iseniz foruma kaydolun ve insanların tecrübelerini okuyun. Ben Mayıs ayında öğrenen Eylül ayında mülakat alan biriyim. Bu süre o kadar uzun ve belirsiz ki siz oldu mu olacak mı diye ara ara küçük bunalımlar yaşadığınızda forum size bir aile gibi olacaktır. Çünkü etrafınızda işin içinde olmayan birinin bu süreci anlaması zor. O yüzden bu formu kuran deneyimlerini paylaşan herkese gönülden çok teşekkür ederim.
    • İkinci kısım Ds- 260 formu doldurmak ile ilgili. Ben kazandığımı öğrendiğimde üniversiteden yeni mezun olacaktım ancak daha mezuniyet belgelerim e devlete düşmemişti bekleyip o şekilde formu doldurabileceğim ile ilgili bir tavsiye aldım ve bekleme kararı aldım. O süre zarfında mezun bilgilerimin düşmesini bekleme, heyecan, karmaşa aman her şey eksiksiz olsun gibi düşüncelerle formu geç yolladım. Böyle bir süreçteyseniz ve lise mezunuysanız yollayın, daha sonra mülakata gittiğinizde yanınızda götürürsünüz. Bu sene formu gönderme tarihi ile ilgili çok kişinin canı yandı. Umarım gelecek de aynı şey tekrar olmaz.
    • Diğer kısım ise soru sormak. Her şey bitince ya aslında o kadar da çok şey istemiyorlar ki diyilebiliyor ama süreç içerisinde e devletten alınan bir arşiv kayıtlı adli sicil belgesi için bile defalarca kontrol ediliyor. Formun telegram grubuna dahil olup buradan da faydalanabilirsiniz. Sevgili adminimiz @gucarslan ne kadar teşekkür etsem gerçekten çok az kalır. Bazen sorduğum sorulardan utandım açıkçası 😊 Hayatınızı böylesine değiştirecek bir deneyimde süreç uzun bir şeyler değişiyor güncelleniyor başladığınız gibi bitmiyor ve her şey bir soru haline gelebiliyor. Sorduğum her soruya soruya içtenlikle cevap verdiği için kendisine saygılarımı sunuyorum.

    Herkesin hakkında hayırlısını diliyor ve tekrardan çok teşekkür ediyorum.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @rosa8 tebrikler, gözünüz aydın.
    abd'deki hayatınızda mutluluk ve huzur diliyorum.
    yolunuz da bahtınız açık olsun.

  • ⭐⭐⭐

    @rosa8 Tebrikler. Yeni hayatınızda mutlulukar. Şans sizinle olsun.

  • ⭐⭐⭐

    @beotkkot Hayırlı uğurlu olsun, geç olsa da sonuçta vizeyi aldınız. Tebrik ederim.

  • ⭐⭐⭐

    @BirkanCAKAR İmkanları zorladınız ve sonucunu aldınız. Tebrik ederim. Yolunuz açık olsun.

  • ⭐⭐⭐

    @rosa8 Hayırlı uğurlu olsun. Yolunuz açık olsun.

  • ⭐⭐

    @xbens @BirkanCAKAR @dedefaf @arioflaz @rosa8 , vizeleriniz hayirli olsun yeni hayatinizda bol şans dilerim.🗽🙏


  • @rosa8 tebrik ederim, vizeniz hayırlı olsun

  • ⭐⭐

    @rosa8 Tebrikler , Yeni hayatınızda mutluluklar.


  • Hindistan Mülakat Deneyimi

    Herkese Merhabalar,

    Hindistan mülakat süreci deneyimlerimi paylaşmak isterim.

    Hindistan için yazmaya başlamadan önce belirtmek isterim ki daha önceden Bosna Hersek, Malezya, Uruguay gibi ülkelere gitme durumum söz konusuydu.
    Hatta dünyadaki çoğu ülkeye mail göndermişliğim var. 4 farklı mail adresi ile bu işlemlerimi gerçekleştiriyordum.

    Hindistan'dan nasıl mülakat alabildik?

    Daha önceden bazı ülkelerin gönderdiği "Fiziksel olarak ülkede olduğunuzu kanıtlayabiliyorsanız sizin dosyanızı inceleyebiliriz." mailini Hindistan'dan birilerinin aldığını öğrendim.
    (Bu arada bu bahsettiğim maili Malezya, İsrail, Suudi Arabistan'dan almıştım.) Hindistan'dan bu şekilde mail alan birileri olduğunu duyunca hemen aksiyona geçmek istedim ve bende Mumbai Amerika Konsolosluğu'na mail gönderdim.
    Burada dikkat edilmesi gereken nokta şuydu Hindistan herkesten vize istiyor ve oraya ilk gidenlerin mülakat alabileceğini tahmin ediyordum. Mumbai Amerika Konsolosluğu'ndan cevap gelmeden direkt İstanbul Hindistan konsolosluğunda vize işlemlerine başladım.
    Bu işlemleri yaparken yanımda gruptan tanıştığım 2 arkadaşım daha vardı. Hindistan'a gitmeyi göze alan 3 kişi olmuştuk. 17/08/2022 tarihinde Mumbai Konsolosluğu'ndan cevap geldi: "Fiziksel olarak ülkede olduğunuzu kanıtlayabiliyorsanız sizin dosyanızı inceleyebiliriz."
    18/08/2022 tarihinde İstanbul Hindistan Konsolosluğu'nda daha önce yüz yüze tanışmadığım 2 arkadaşımla beraber sabah saati 10.30 vize görüşmesine başladık. Aynı gün akşam 17.00'de vizelerimizin basılı olduğu pasaportlarımızı teslim aldık. 3 saat sonraki Hindistan uçağı ile yola çıktık.
    İlk defa Hindistan'a gidiyoruz. 3 kişiyiz ve birbirimizi daha sabah tanımıştık. Ek olarak ne planımız ne paramız vardı. Tamamen bir hiçliğe gidiyorduk.

    Hindistan'a indiğimizde gerçekten farklı bir ülke farklı bir kültür yaşandığını havaalanında anlamıştık. Halkın İngilizce anlamayan kesimi ile gideceğimiz yer konusunda zor bir anlaşma sürecimiz oldu. Taksici bizi şehrin en kötü yerlerinden birine bıraktı. O kadar anlaşabilmiştik.
    Yemek yemek için bir mekanda otururken aramızdan bir arkadaş bir şekilde Mumbai'de yaşayan Türk arkadaşla irtibata geçti ve o kişi bize bayağı yardımcı oldu.

    Kendisi kalacak yerimizi, ne yememiz gerektiğini, ne yemememiz gerektiğini söyledi. Mumbai Amerika Konsolosluğu içinde gidin kapılarında bekleyin tavsiyesinde bulunmuştu.

    Biz Cuma sabahı oradaydık, Araya tatiller vs girdiği için Pazartesi günü(22/08/2022) Mumbai Amerika Konsolosluğu önüne gittik. Bize ertesi gün sabah 11'den önce gelmemiz gerektiğini söylediler.(23/08/2022 Salı günü)
    Konsolosluğun kapısına "Fiziksel olarak ülkede olduğunuzu kanıtlayabiliyorsanız sizin dosyanızı inceleyebiliriz." maillerinin çıktısını alıp gittik. Mumbai Amerika Konsolosluğu önünde Hintli çalışanlar ile anlaşmaya çalıştık. 2 kere gidin burada beklemeyin dediler.
    3. Defa sorduğumuz "Mailde biz size buraya gelin demedik neden geldiniz ki?" cevabını aldık. Elimizdeki mail çıktılarını Hintli çalışan arkadaşa verdik ve içeri gidip teyit ettirmesini söyledik. Bir zaman sonra kendisi mail çıktılarımızı geri getirip bize siz gidin biz size geri döneceğiz dediler.

    5 dakika geçmeden aramızdan bir arkadaşa mail geldi: "Dosyanızın işlendiğin kanıtlayan belgeyi bize gönderin." gibi bir mail gelmişti.
    Diğer arkadaşımıza da çok olumlu mail gelmemişti. Bana ise herhangi bir mail gelmedi. (Bu arada ben mail içeriğini bir abim sayesinde güzel hazırlamıştım. O nedenle bana mail gelmediğini düşünüyordum. Doğru düşünüyormuşum.)
    Ertesi gün 24/08/2022 Çarşamba günü eşyalarımızı topladık ülkemize geri dönmeye çalışıyorduk. İçimde hala umut vardı. O kadar masrafın, çilenin ardından bu işin olmasını istiyordum. Neyse biz ülkemize döndük.

    Cuma günü akşamı KCC'den mülakat maili geldi. Biz kendimiz için çabalarken Türkiye'den kazanan birkaç arkadaşa da mülakat almasına vesile olduğumuza inanıyorum. Mülakat maillerini alan arkadaşlarla bir şekilde tanıştık ve dosyaları toplamaya başladık.
    Dosyaları toplamaya başladık çünkü Mumbai Konsolosluk sitesinde bütün belgelerin yeminli tercüme + noter onayı + apostil olması gerektiği yazıyordu. (Aslında gerek yokmuş ama risk almak istememek adına bütün belgelerimizi ayarladık.)

    Hindistan mülakat alma sürecimiz bu şekildeydi.

    Mumbai mülakat işlemlerinde Türkiye'den farklı olarak biyometrik randevusu bulunuyordu. Gittiğinizde parmak izi ve fotoğraf çekimi yapılıyor. (VAC Randevusu)

    VAC Randevusu

    04/09/2022 tarihinde vac randevusune gittik.

    Belgeler

    • DS260 onay formu(Barkodlu belge)
    • Interview Dokümanı(Greencard kazandığımız sayfada mülakat bilgileriniz yazıyor. ESC olarak geçmektedir.)
    • Pasaportun Aslı
    • VAC Randevusu için maile gelen formun çıktısı(10 sayfa çıktı alıyoruz ama ilk sayfasını önemsiyorlar.)
    • 2 adet fotoğraf götürebilirsiniz. (Ben götürmedim sorun olmadı.)

    1- Doğum tarihin nedir?
    2- Adın nedir? (Ad-Soyad)
    3- Arka planı beyaz olan bir pankartın önünde fotoğraf çekildik.
    4- Parmak izi verdik.

    Bütün işlemlerim 5 dakika sürmedi.

    Sağlık Randevusu(RELE CLINIC, MUMBAI) 05/09/2022

    • 8 adet fotoğraf (2x2 inç bizim için 5x5 olarak bilinmektedir.)
    • Interview belgesi
    • DS260 onay formu(Barkodlu Belge)
    • Pasaportun ön yüzünün 2 adet kopyası
    • Covid Aşı Kartı E-Devlet'ten alınan Karekodlu belge
    • 3 farklı ameliyatımın epikriz, ameliyat raporları ve biyopsi sonuçlarını götürdüm.

    Türkiye'de olduğum aşıların listesini doktora onaylatıp mülakata götürdüm. (Islak imzalı onaylatıp yeminli tercüme ceviri yaptırdım.)
    Türkiye Tetanoz Difteri aşısı oldum. Hepatit B için kan test yaptırdım ve Hepatit B'ye olan bağışıklığımdan dolayı aşı yapılmadı.(Bu belgeyi ıslak imzalı ve yeminli tercüme çevirisini götürdüm.)
    Bir tane form doldurmamızı istediler. Türkiye yaşadığımız yer ve Amerika'da gideceğimiz yeri yazdık. (Greencardın gideceği adresi yazdım.)

    Yapılan işlemler:

    1- 3 aşı yapıldı. MMR (600 Rupi) + Influenza (2200 Rupi) + Varicella (2400 Rupi)
    2- Röntgen filmi çekildi.
    3- Kan ve idrar testi(İdrar testini yaşımdan dolayı yaptıklarını düşünüyorum. 24 yaşındayım.)
    4- Doktor muayenesi öncesinde doktorun birkaç sorusu oldu hepsine NO dedim. Bu form sonrası iç çamaşırım haricinde soyundum ve muayene oldum(Tansiyonuma bakıldı, göğüsüm dinlendi, Koltuk altımda beze var mı kontrol edildi.). Daha sonra 3 aşı yapıldı. MMR (600 Rupi) + Influenza (2200 Rupi) + Varicella (2400 Rupi)

    2 gün sonrada belgelerimi teslim aldım(07/09/2022). Birkaç kişi ertesi gün çıkması için ricada bulundu ve ertesi gün sonuçlarını aldılar.

    Toplamda 26800 Rupi kredi kartı ile ödedim.

    Normalde WhatsApp üzerinden 6 Eylül 2022 tarihine mülakatım vardı. Ancak pazartesi erken saatte gidip işlemlerimi yaptırabildim.
    07.30 ile 08.00 saatleri arasında Rele Klinikte bulundum. Saat 12.00 olmadan işlemlerim bitmişti.

    07/09/2022 tarihinde sağlık belgesi ve CD'yi teslim aldım.

    Mülakat günü 09/09/2022

    Mülakat sabahı 06.30 gibi konsolosluk kapısının karşı kaldırımında beklemeye başladık. Saat 07.00'de Hintli konsolosluk çalışanı düdük çalmaya başladı ve "Immigrant" diye seslenmeye başladı megafondan. Karşı kaldırımdan konsolosluk önündeki yere herkes koşmaya başladı. Bizde 3 Türk kazanan olarak koştuk ve 1,2,3. sıraya girmeyi başardık:). O koşuyu unutamam heralde:)
    Belgelerimiz gösterip içeri girdiğimizde 1 Nolu bankoya yönlendirildik. 200'den itibaren sıra veriliyordu. 201 birinci Türk aileye sahipti. 2. olan bende 202 numarayı almıştım. Sıra numarası verirken hangi dilde mülakata girmek istediğimiz sordu. (Kadın ingilizce sordu ve bende ingilizce cevap verdim:)) Türkçe mülakata girmek istiyorum dedim. Kadın Bankonun arkasındaki arkadaşına baktı ve kafa salladı. Olur gibisinden.
    Sonra numarayı verdi oturabilirsiniz dedi. Televizyondan numaraları takip ediyorduk. Benim numaram yani 202 no yandı ve 10 nolu bankoya gitmem gerektiği yazıyordu. 10 nolu Bankoya gittim ve benden dokümanlarımı istemeye başladı.

    • Vukuatlı nüfus kayıt örneği (E-Devlet'ten alındı yeminli tercüme + noter onayı + apostil yapıldı)
    • Adli Sicil Kaydı (Benden hem E-Devlet'ten alınan inglizce belge vardı hemde yeminli tercüme + noter onayı + apostil yapılan belge vardı. Ben E-Devlet'ten aldığım ingilizce belgeyi verdim. Noter onaylı belge bende kalmış oldu.)
    • Lise ve Lisans diplomaları yanımdaydı. Lisans diplomam yeterli dedi. Ek olarak Lisans ve Yüksek Lisans transkriptlerimi verdim.
    • Daha önce başımdan geçen dava belgelerimi teslim ettim.
    • Sağlık belgesi olan sadece zarfı teslim ettim.(CD mülakat anında içeri alınmadığını bildiğim için yanımda götürmedim. Ülkeye girişte yanımda olması gerektiğini biliyordum.)
    • 5x5 boyutlarında 2 adet fotoğraf teslim ettim.
    • Mülakat mektubu sayfasını teslim ettim.
    • Ds260 barkodlu belgeyi teslim ettim. (Bu belgeyi VAC randevusunda işaretliyorlar o belgeyi vermeniz gerekiyor.)
    • Askerlik belgesi ve Hesap dökümü istemedi.

    Not: Benim greencard başvurusu yaptığım pasaportum, ds260 doldurduğum pasaportum ile mülakata gittiğim pasaportum farklıydı. Yenisini çıkartmıştım. Eski pasaportumun ön yüzünün çıktısını gösterdim. Gerek yok dedi. (Pasaportumun aslını İstanbul'da unutmuştum.)

    Bu belgelerin orjinallerini verdiğim için benden fotokopilerini teslim edebileceğimi söyledi bende orjinalleri sizde kalabilir dedim.

    Daha sonra beni 21 nolu bankoya para ödemeye gönderdi. (Nakit mi kredi kartı mı ödeyeceğimi sordu. Amerikan doları mı yoksa Rupi mi ödeyeceğimi de sordu. Ona göre beni bankoya yönlendirdi.)
    21 nolu bankoya gittiğimde net 330 dolar verdim.(3 adet 100 + 1 adet 20 + 1 adet 10 Amerikan Doları). 100 dolarların fotokopilerini çekip benden ad soyad, mail, telefon numarası ve imza istediler. Ödeme yaptığıma dair fiş verildi.

    Daha sonra 1 nolu bankoya yönlendirildim ve ödeme yaptığım fişi teslim ettim. Sonra oturup beklememi söylediler. Biraz vakit geçince 4 nolu bankodan parmak izi verdim. Sonra tekrar beklemeye geçtim. Uzun süre bekledikten sonra tekrar 10 nolu bankoda numaram yandı. Asıl mülakat şimdi başlıyordu.

    Karşımda az biraz Türkçe bilen bir Konsolosluk çalışanı hanımefendi karşıladı. Bana ingilizce günaydın dedikten sonra Türkçe günaydın dedi. Bende hem İngilizce hem Türkçe cevap verdim.
    Bana Türkçe'sinin iyi olmadığını söyledi. Bende İngilizcemin iyi olmadığını söyledim:) İlk sorduğu soru ne zaman mezun olduğun ve ne mezunu olduğun oldu. bu soruları İngilizce ve Türkçe cevapladım.
    Daha sonra daha önce yurtdışı deneyimin var mı diye sordu (ABD veya herhangi bir ülke olduğunu sordu.). Bunu da Türkçe cevap vererek Hindistan'a ilk defa geliyorum ve ilk defa yurt dışına çıkıyorum dedim.
    Sonra Mikrofonu kapatıp arkada birkaç kişiyle konuştuktan sonra vizemin onaylandığını söyledi. Fee ödemesi için belge verdi.(Ne olduğuna hala bakmadım.)

    Aynı gün dosyam AP'ye dönmüştü. Pazartesi günü ise issued olduğunu gördüm. Salı günü pasaportlarımızı teslim alabileceğimize dair mail geldi.(Not: Mail gelmeden pasaportları vermiyorlar.)
    Salı günü 13/09/2022 tarihinde pasaportumu teslim aldım.(Meşhur sarı zarf ile birlikte)

    Benimle aynı günde 2 farklı aile daha vardı. Onlarda vizelerini aldılar.

    Dosya taşıma sürecinde ve diğer bütün konularda desteği olan @berke1998 ve @datanist 'e çok teşekkür ederim. Ek olarak süreç boyunca desteğini esirgemeyen @gucarslan 'a çok teşekkür ederim.
    Diğer tanıştığım arkadaşlarıma da desteklerinden dolayı teşekkür ederim.

    Herkes hayalleri için bir şeyler yaptı. Bende tercih yaptım ve başarılı olduğuma inanıyorum. İnsan yaptığı tercihlerle kaderini imzalarmış sözü tam olarak buna denk geliyor:)

    Umarım herkes istediği hayallere bir şekilde ulaşır. Hepinize iyi günler dilerim.

  • ⭐⭐⭐

    @yanutsu Hayırlı uğurlu olsun. Risk aldınız, çaba sarf ettiniz ve hak ettiniz. Yolunuz ve bahtınız açık olsun.

  • ⭐⭐⭐

    @yanutsu Tebrikler. Yeni hayatınızda mutlulukar. Şans sizinle olsun.

    Yaşadıklarınız film sahnesi gibi gözümde canlandı okurken, mücadelenizi takdir ederim.

  • ⭐⭐⭐

    Tebrikler büyük bi risk alarak girdiğiniz bu savaştan mutlu sonla ayrılmışsınız. Maalesef her yurtdışını deneyen başarılı olamadı. Keske hakkeden herkes vizelerini alabilseydi. Artık mali yılın bitmesine 10 gün kaldı. Yeni mülakat olacağını hiç sanmıyorum.. @yanutsu


  • @yanutsu Hindistan mı vay be , yorucu bir süreç olmuş olmalı. Deneyimlerinizi detaylı bir şekilde yazdığınız için teşekkürler. Yeni hayatınızda mutluluk , sağlık ve başarı diliyorum. Yolunuz açık olsun.


  • @rosa8 Deneyimlerinizi paylaştığınız için teşekkürler. Yeni hayatınızda mutluluk , sağlık ve başarı diliyorum. Yolunuz açık olsun. 🎉


  • @dedefaf Soruları yazmanıza sevindim.Deneyimlerinizi detaylı bir şekilde paylaştığınız için teşekkürler. Yeni hayatınızda mutluluk , sağlık ve başarı diliyorum. Yolunuz açık olsun. 🎉


  • @beotkkot Öncelikle hayırlı olsun. Deneyimlerinizi paylaştığınız için teşekkürler. Yeni hayatınızda mutluluk , sağlık ve başarı diliyorum. Yolunuz açık olsun. 🎉


  • @BirkanCAKAR Bu seneki mülakat deneyimleri gerçekten ilginç. Onca yol gitmişsiniz Olumlu sonuçlanmasına çok sevindim. Deneyimlerinizi paylaştığınız için teşekkürler. Yeni hayatınızda mutluluk , sağlık ve başarı diliyorum. Yolunuz açık olsun. 🎉


  • @arioflaz Mülakatta sorulan soruları yazdığınız için sağolun. Umarım sizin başvurmanıza vesile olan tanıdığınıza da greencard çıkar. Deneyimlerinizi paylaştığınız için teşekkürler. Yeni hayatınızda mutluluk , sağlık ve başarı diliyorum. Yolunuz açık olsun. 🎉


  • @Stiff Gerçekten çok üzücü bir olay onca yol git ve olumsuz yanıt al. 😭 Umarım bu sene çıkar.


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

53
Çevrimiçi

40.7k
Kullanıcı

4.4k
Konu

424.0k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum