Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Virginia'da Kaza Geçiren TC Vatandaşı İçin Uçak Refakatçisi Destek Talebi

İlan ve Duyuru
51 26 2.1k 21

Benzer Başlıklar

• Houston, TX - Part-time Bilgisayar Destek Is Ilani

İlan ve Duyuru
    1
    0 Oy
    1 İleti
    96 Bakış
    M
    Merhabalar Haftanin birgunu yaklasik 5-6 saatlik IT destegi verebilecek ( bilgisayar destegi- acil durumlarda uzaktan telefonla destek verilecektir.) takim arkadasi ariyoruz. Ogrenciler, part-time is arayanlar da iletisime gecebilirler. Saygilar..
  • J1 Vizelerinin Açılması için Twitter tagine desteğe bekliyoruz !

İlan ve Duyuru
    5
    2
    2 Oy
    5 İleti
    223 Bakış
    Mert Ali YeterM
    İlgilenen arkadaşlara teşekkür ederim, konsolosluktan paylaşım geldi hashtag yağmurumuz sonrasında, isterseniz kendiniz de instagramdan bakabilirsiniz, buyurun: [image: 1614976943712-abd-ba%C5%9Fkonsoloslu%C4%9Fu-i%CC%87stanbul-abdbaskonsoloslugu-instagram-photos-and-videos-google-chrome-5.03.2021-23_39_38-resized.png]
  • ABD de yaşayan türk vatandaşlar için iş fırsatı. CDL TIR şoförleri aranıyor!!!

İlan ve Duyuru
    11
    9 Oy
    11 İleti
    5k Bakış
    M
    CDL A takım Şöförü Ananıyor. Columbus Ohio şehrinde uzun yol şöförü arıyorum 80 cpm Sağlık sigortası 1 hafta ücretli tatil 4 yada 5 gün yolda geçiyor Hafta sonu eve gelinir Beni arayın [email protected] Teşekkür
  • İşletmesi Olanlar İçin Devlet Desteği

İlan ve Duyuru
    2
    2 Oy
    2 İleti
    187 Bakış
    semaviS
    Tesekkurler... Biraz daha boyle giderse bakmamiz gerekecek bunlara. Ciddi bir sekilde durdu ekonomi... Bizim sektor okul tatili nedeniyle durmustu gecen hafta ama onun ustune virus olayi ayyuka cikmaya baslayinca daha da can alici bir hale geldi. Bakacagiz artik ne olacak, bende merak ediyorum...
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

50

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k