Virginia'da Kaza Geçiren TC Vatandaşı İçin Uçak Refakatçisi Destek Talebi
-
@gucarslan geçmiş olsun, sağlık bakanlığı sonunda harekete geçti sanırım
-
@gucarslan sayenizde Ugur bey cok sagolun ....
-
Çok güzel haber. Bu arada Sağlık Bakanlığı'ndan ziyade Vaşington BE'nin aracılığıyla süreç yürütüldü. Umarım Mehmet Bey'in tedavisi en güzel şekilde ilerler ve eskisi gibi yürüyebilir.
-
@gucarslan, içinde söyledi: Virginia'da Kaza Geçiren TC Vatandaşı İçin Uçak Refakatçisi Destek Talebi
güncelleme;
kaza geçiren arkadaşımız dün gece ambulans uçakla türkiye'ye getirildi ve istanbul'da hastaneye yerleştirildi.
kendisine tekrardan geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz.
emeği geçen, destek veren herkese sonsuz teşekkürler.elinize, emeginize saglik sayin @gucarslan , Mehmet Bey'e tez zamanda acil sifalar dileriz.
-
@gucarslan Emeginize saglik. Arkadasa acil sifalar dilerim. Eski saglikli gunlerine kavusmasi dilegiyle.
-
@gucarslan emeği geçen herkese teşekkürler. Çok mutlu oldum.
-
Yeni haberim oldu, okurken çok üzüldüm ama neyseki Türkiye’ye dönebilmiş arkadaş. Umarım hızlı bir şekilde sağlığına kavuşur. Emeği geçen herkesin eline sağlık🙏🏻
-
@gucarslan Güzel haber. Yardımcı olan ve emeği geçen herkese teşekkürler , geçmiş olsun.
-
Acil şifalar diliyorum umarım bir an önce sağlığına kavuşur
-
Harika haber. Allah acil şifalar versin. Olsun veya olmasın işte bu forumun farkı bir aile olmak. Bu hassasiyeti gönülden tekrar takdir ediyorum. Dara düşenin yanında olmak kültürümüzün bir parçasıdır. Sağ olun var olun.
-
Allah acil şifalar versin. Çok üzüldüm. Sağlık bakanlığı bakmış ki bu kişinin gerçekten ambulans uçağa ihtiyacı var, o yüzden isteği reddetmiş. Ama isveçte yaşayan tayyipçi bir gurbetçi isteseydi bakan koca kendisi refakatçi olurdu.
-
Çok güzel haber. Çok sevindim. Emeği geçen herkese çok teşekkürler. Umarım kısa zamanda sağlığına da kavuşarak bu badireyi geride bırakır. İyi ve yardımsever insanlar bu dünyada iyiki varlar 🙏🏻
-
Merhaba
Kaza geciren kisi benim. Turkiyede ameliyat oldum. Hepinize tesekkur ederim. Saygilar -
@mehmetakbulut cok geçmiş olsun durumunuz nasıl?
-
@mehmetakbulut, içinde söyledi: Virginia'da Kaza Geçiren TC Vatandaşı İçin Uçak Refakatçisi Destek Talebi
Merhaba
Kaza geciren kisi benim. Turkiyede ameliyat oldum. Hepinize tesekkur ederim. Saygilarcok gecmis olsun tekrardan, umarim sagliginiz sihhatiniz daha iyidir su anda...
-
@mehmetakbulut, içinde söyledi: Virginia'da Kaza Geçiren TC Vatandaşı İçin Uçak Refakatçisi Destek Talebi
Merhaba
Kaza geciren kisi benim. Turkiyede ameliyat oldum. Hepinize tesekkur ederim. SaygilarÇok geçmiş olsun tekrardan, umarim iyisinizdir
-
@mehmetakbulut Geçmiş olsun. Şimdi nasılsınız ?
-
@mehmetakbulut Geçmiş olsun. Acil şifalar dilerim.
-
@mehmetakbulut geçmiş olsun, sağlıklı olmanıza çok sevindim.
-
@mehmetakbulut Geçmiş olsun, umarım iyisinizdir.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
44
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum

alice-5.jpeg