[Arşiv] DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@onurdemirelresmi, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları
@crazycells EVET SİZİN FORUMDAN ALDIĞIM BİLGİLERDE VAR YOUTUBE ÜZERİNDEN ALDMIŞ OLDUĞUM BİLGİLERDE VAR SİTENİZDEN KOPYALA YAPIŞTIR OLARAK ALDIĞIM 2 BÖLÜM VAR UÇAK BİLET BÖLÜMÜ VE İSTENİLEN BELGELER ONUN DIŞINDA TÜM BİLGİLER GOOGLE VE YOUTUBE ÜZERİNDEN ALINMIŞ BİLGİLER VE TABİ Kİ BU BİLGİLER BANA AİT DEĞİL AMA BUNLARI BİR ARAYA GETİREN OLARAK ZATEN YUKARIDAKİ YAZIMDA TOLADIĞIM DERLEDİĞİM OLARAK BELİRTİM EXCEL NORMALDE KENDİ İLETİŞİM BİLGİLERİMDE VARDI ONLARI DA KALDIRDIM O ZAMAN PAYLAŞMAMA MÜSADE EDİLDİ FORUMDA
soruma cevap vermemissiniz, ama uslubunuzdan ve dokumanin su anki halinden cevabin ne oldugunu anladim.
Faydali buldugunuz internet sitelerinden faydalanarak surecinize devam edebilirsiniz, bol sanslar.
-
@gucarslan Ugur Bey @onurdemirelresmi adli kullaniciyi telegram grubumuzdan, gruba bir daha geri almayacak sekilde cikarir misiniz? Tesekkurler.
-
Merhabalar tip 1/2/3/4 mail ne demek acaba teşekkür ederim
-
@jordan Şu anda dv sürecinizin hangi aşamada olduğunu öğrenmek için KCC ye mail atıp bilgi isteyebilirsiniz. Size 4 mail türünden birini seçerek cevap verecekler. Bu maillere bakarak sürecinizin hangi aşamada olduğunu anlayabilrsiniz. KCC den gelen 4 mailden hangisi ne anlama geliyor, bu sayfada smarcell üstad açıklamış. https://yesilkartforum.com/forum/topic/4443/kentucky-consular-center-kcc/29
-
Merhaba , başvuruyu yaparken katılım ülkesini ( foreign state chargeability ) yanlışlıkla bulgaristan seçmişim . Eşim , annem, babam bulgaristan doğumlu ben türkiye doğumluyum Problem oluşturur mu
Teşekkürler -
Son karar konsolosluk görevlisinin ama bunun sorun olma ihtimali yüksek. Görevlinin doğum yeriniz yanlış diyerek refuse etme hakkı var. Maalesef forumda bununla alakalı örneklerde var. @gornakula
-
İlgili iletiye bakabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/4299/dv2022-mülakat-deneyimleri/1924?_=1662843022596
-
@waterman pasaportumda bulgaristan üzerinden olduğu için sanırım o bölümü yanlış anlamışım başvuruyu yaparken . Hayırlısı olsun cevabınız için teşekkür ederim
-
@gornakula Benzer bir durumda olan biri için telegramda Uğur beyin bir önerisi vardı buraya aktarmış olayım telegramda varmısınız bilemedim. Sağlık muayenesi masrafına girmeden mülakata gidin eğer konsolosluk insiyatif sağlar sorun çıkartmazsa sizi sağlık muayenesi olmadığı için APye bırakır hemen ardından muayene işlemini halledip konsolosluğa gönderip vizenizi bastırabilirsiniz
-
@gornakula bende aynı durumdayım malesef; telegramda bahsetmiştim, Uğur Bey aşağıdaki şekilde cevaplamıştı.
"burada önemli olan hangi kotadan vize alacağınız..
burada FAM şunu der, eğer eşler arasında "chargebility" faydası yoksa o zaman es üzerinden yuruyebilrisiniz ya da siz dv çekilişinde katilamayan bir ulke dogumluysaniz o zaman eşinizin kotasindan başvurabilirsiniz. siz de eşiniz de dv'ye katilabilen bir ülke vatandaşı ve siz kotayı ne yazık ki avantaj olacak şekilde secmissiniz.
tamamen ankara'nın insafına kalmış bir durum ama kural başvurunuzu red olarak tanimlar.
umudunuzu kaybetmeden, sağlık muayenesi olmadan mülakata katılın. konsolsoluk eşinizin türkiye doğumlu olmasından kaynaklı bir ihtimal musamaha gösterebilir.
bol şans diliyorum'' -
@sanaldeniz 23 mayisa kadar ilerledi gibi.23 mayis submit olup mulakat alan var yurtdisindan
-
Yeni mülakat tarihleri tahmini ne zaman gelir acaba? Eylül ayının dağıtımları gelmedi demi daha.En sinir bozucu olansa beklemek.
-
@cemalerhan Kasım ayının mülakatlarını bekliyoruz şu anda, bu hafta içinde gelir diye tahmin ediyorum şahsen
-
@Emre-Kurtulmuş, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları
@cemalerhan Kasım ayının mülakatlarını bekliyoruz şu anda, bu hafta içinde gelir diye tahmin ediyorum şahsen
Teşekkürler
-
@cerkezkizi09 Muhtemelen belirledikleri bir tarih var. Örneğin 29 mayıs gibi. Bu belirledikleri tarihe gelince, başa dönüp cn sırasına göre tarih gözetmeksizin dosya işlemeye devam edecekler...Bana göre 22-31 Mayıs arası 15 günde bir bilgi maili isteyerek mevcut durumunu güncellerse hepiniz önünüzü daha iyi görürsünüz....
-
@sanaldeniz "belirledikleri tarihe gelinceden" kastiniz nedir.o tarihe kadar sibmit edenlerin hepsine mulakat verip sonra cn a gore mi mulakat vermek
-
@cerkezkizi09 evet aynen öyle tahmin ediyorum. Tıpkı geçen sene 3 haziranı esas aldıkları gibi ...Geçen sene 3 hazirana kadar submit edenleri Aralık ayının 10 una kadar dosyalarını işlemişlerdi. Sonra garip bir şekilde 1-7000 arasında kalanları atlayıp 7000 li cn lerden başlayarak CN sirasina gore dosya işlemeye devam ettiler.
-
Selam arkadaşlar;
Mülakat tarihlerine baktığımda Ekim ayında Ankara' daki mülakat tarihleri hep 5 Ekim. Bunun özel bir nedeni var mı? Diğer günlerde mülakat yok mu?
CN: 2023EU000073xx
DS-260 Submit: 12 /05/ 2021
Mulakat Tarihi: gg/aa/yyyy
Pasaport Teslim: gg/aa/yyyy
ABD Ilk Giris: gg/aa/yyy -
@ILHAN-FARUK Merhaba İlhan Bey,
Mülakatlar tek güne veriliyor şu an için, o nedenle hangi tarih konsolosluk için uygun ise o şekilde mülakat dağıtımı yapıyorlar.
Ayrıca Buradan lütfen excel e kayıt olun. Süreci daha iyi takip etmeniz için faydalı olacaktır.
-
@Erkan-Gürsoy Bilgi için çok teşekkürler. Bugün kayıt olacağım. Daha once de boyle miydi; mülakatlar tek güne mi veriliyordu?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
24
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum