Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • Arkadaşlar merhaba, israil Kudüs konsolosluğunda 1 eylülde girdiğimiz mülakatımız onaylandı bugün durumumuz issued oldu, öncelikle herkesin üzerinde hakkı olan, hakkını ödeyemeyeceğimiz, herkesin hayatlarına dokunan iki güzel değerli insan yeşilkart forumdan @crazycells Ali Bey’e ve @gucarslan Uğur Bey’e, yesilkartforum.com ailesine, kurucularına, adminlerine, gruptaki tüm arkadaşlara çok çok teşekkür ederiz, bizim tek başımıza başaracağımız bir iş değildi burada aile olduk herşeyi paylaştık, özelden birçok kez rahatsız ettiğimiz arkadaşlarımıza çok çok teşekkür ederiz, hakkınızı helal edin Allah herkesin yolunu açık etsin 🙏 Hayırlısı olsun, herkese yeni hayatlarında mutluluklar diliyoruz, mülakat bekleyen arkadaşlarımız da en kısa zamanda mülakatlarını alıp vizelerini alırlar inşallah 🙏 selamlar saygılar sevgiler sunarız. Türkiye dönünce tüm deneyimlerimizi forumda paylaşacağız.


  • @gucarslan o pasaportlara vizeler basıldı üstadım 🎉🥳🎊👏🙏😇😎☺😍🎈

    Arkadaşlar merhaba, israil Kudüs konsolosluğunda 1 eylülde girdiğimiz mülakatımız onaylandı bugün durumumuz issued oldu, öncelikle herkesin üzerinde hakkı olan, hakkını ödeyemeyeceğimiz, herkesin hayatlarına dokunan iki güzel değerli insan yeşilkart forumdan @crazycells Ali Bey’e ve @gucarslan Uğur Bey’e, yesilkartforum.com ailesine, kurucularına, adminlerine, gruptaki tüm arkadaşlara çok çok teşekkür ederiz, bizim tek başımıza başaracağımız bir iş değildi burada aile olduk herşeyi paylaştık, özelden birçok kez rahatsız ettiğimiz arkadaşlarımıza çok çok teşekkür ederiz, hakkınızı helal edin Allah herkesin yolunu açık etsin 🙏 Hayırlısı olsun, herkese yeni hayatlarında mutluluklar diliyoruz, mülakat bekleyen arkadaşlarımız da en kısa zamanda mülakatlarını alıp vizelerini alırlar inşallah 🙏 selamlar saygılar sevgiler sunarız. Türkiye dönünce tüm deneyimlerimizi forumda paylaşacağız.


  • @istavrit neden bu kadar uzun sürdü çok merak ettim. En kısa zamanda okumak dileğiyle. Hayırlı olsun, gözünüz aydın.


  • @Famel çok teşekkürler.


  • @datanist teşekkür ederim.


  • @yesilturk güncelleme o baktığınız yerden oluyor önce kartınızın basım emri verildi diye yazacak, sonra kartınız basımdan çıktı kargoya verilecek diye yazacak en sonunda da kartınız size teslim edilmek üzere yolda yazacak bana olanı yazdım kartımındün teslim aldım 22 günde geldi


  • @Barsamagic teşekkürler bilgi için, aydınlatıcı oldu. Şu anda "Immigrant Visa Fee Payment Received" yazıyor. Submitted on ise 27 ağustos. Biraz daha bekleyeceğiz belli ki.


  • @yesilturk evet yazı değişince bişey şer oluyor demektir benim de eşime benden 1 hafta sonra baskıya gönderildi diye değişti yazı halbuki birlikte geldik belli olmuyor yani

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @istavrit tebrikler, gözünüz aydın tekrardan.
    deneyiminizi okumayı sabırsızlıkla bekliyoruz.


  • @istavrit tebrik ediyorum gözünüz aydın. Yeni yazınızı sabırsızlıkla bekliyoruz.

  • ⭐⭐

    @istavrit Merhaba, vizeniz hayirli olsun yeni hayatinizda bol şans dilerim🗽🙏


  • @gucarslan
    Beni telegramgrubuna alirmisiniz


  • Arkadaşlar acil bir konu hakkında yardımcı olabilecek kimse var mı? Zannimca en guncel baslik burasi oldugu icin duyuruyu buradan yapmak istedim adminler uygun gorurlerse yeni baslik acilabilir yada var olan basligin altina tasinabilir, anlayisiniz icin teşekkürler.

    Virginia eyaletine wat programı için giden bir öğrenciye ehliyetsiz araç kullanan bir şizofren hastası çarpmış ve cocugu yerde metrelerce sürükledikten sonra birakip kacmis -sonrasinda yakalanmis ama- cocukta çoklu doku kaybı oluşmuş. Cocugun ameliyat olmasi gerekiyor, saglik bakanligi ne yazikki ucak ambulans talebini reddetmis. Ailesi havayolu sirketi ile gorusmus, cocugun ucakta sedye ile Turkiyeye gidebilmesi icin yaninda bir refakatcinin olmasi gerekiyormus. Refakatcinin hicbir sorumlulugu olmayacak, kural bu sekilde oldugu icin sadece yaninda seyahat etmesi gerekiyormus. Ailesi ucuslarin en cok ve direk oldugu yerler olan newyork ya da washingtona yada baska bir yere farketmez cocugu getirtecek, gerisinde Turkiyeye kadar refakatci olabilecek, Turkiyeye gitmeyi dusunen birisi var mi? Gonul isterki zaten Turkiye plani yapan birisi varsa cocuga Allah rizasi icin refakatci olsun bu benim sahsi dusuncem ama ailesi cok zor durumda oldugu icin gonullu gitmek isteyen birisi varsa bilet parasini odemeye hazir zaten.


  • @47th_President Arkadasin sigortasi ekim sonuna kadar gecerliymis, refakat konusu disinda arkadasi ziyaret etmek isteyen olursa Mehmet Akbulut, Sentara Norfolk General Hospital, Oda No:828. Ozellikle bu konularda bilgisi olan, aramizda avukat doktor, saglik calisani olan arkadaslar varsa yardimci olmaları yol gostermeleri rica olunur.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @bestfriendny neden anlamamakta ısrar ediyorsunuz?
    lütfen sürecinizi imzanıza taşıyın.


  • @47th_President Buradaki insanların çoğunluğu henüz Amerika ya gidememiş kişilerden oluşuyor. Acaba başka bir başlıkta mı paylaşsanız. ABD ye ilk giriş gb mesela. Meslekler ile ilgili de bir başlık vardı. Umarım destek olacak birileri çıkar. Çok üzüldüm Allah yardımcıları olsun.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @47th_President ilgili konu için size özel mesajla bilgi verdim.


  • Maalesef bizimkiler mülakat maili alamadı.


  • Merhaba herkese,
    Biz de 22 kazananıyız, burayı dönem dönem takip ettim yeni üye oldum.

    Biz mülakata Sofya'da girdik, haziran gibi talepte bulunduk 3-4 hafta sonra mülakat verdiler. Fakat son ana kadar Ankara'da girmek istiyorduk çünkü Sofya en zor yerlerden biri, benim vatandaşlığım eşimin ise oturumu vardı, buna rağmen bizden adres kanıtı istediler , neyse ki orda bir aile evimiz var ve biz de orada kayıtlıyız bu şekilde mülakat alabildik.

    Açıkçası önceden bilseydim Bosna ya yazardım çünkü orada 12 yaş altından sanırım covid aşısı istemiyorlar olsa bile orada sanırım sinovac da var. Eşim ve ben vizeyi alabildik ama oğlumdan mrn aşısı istedikleri ve yaptırmayacağımızı söyleyince ( konsoloslukta bu kararımıza çok şaşırdılar ve baya bir ikna etmeye çalıştılar) doğal olarak ona vize alamadık. Açıkçası zerre kadar pişmanlığımız yok , zaten asıl talihli eşim ve ilk o Amerika'ya gidip yerleşecek sonra f2a ya başvuracak oğlum için. Ben de hakkımı korumak için giriş çıkış yapmayı düşünüyorum.

    Bu sene çok haksızlık ve karışıklık yaşandı, vizeyi alabilen herkesi tebrik ederim. Alamayanlar için de daha güzelini dilerim.


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

76
Çevrimiçi

40.1k
Kullanıcı

4.3k
Konu

420.0k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum