Maddi Hasarlı Kaza Olayı
-
büyük geçmiş olsun.
-
Tekrardan çok geçmiş olsun Orçun abi, Allah beterinden korusun.
-
@denizci10 Geçmiş olsun.
İnşalah bir daha kaza belayla uğraşamak durumuna düşmezsin.
Allahtan sağlık durumunuzda sorun olmamış.
"Cana geleceğine mala gelsin" diyorum.
İlk şok atlatınca "can malın yongasıdır" durumuna kalmadan, sigortadan hasarınız karşılanır umarım. -
@Programmer TR oldu. Daha gidemedik ki ABD ye.
-
@kartalveat çok teşekkür ederim. Vallahi öyle oldu bizim için de hem bize hem de karşıdakine bişey olmamasına seviniyoruz. Hiç kafama takmıyorum inan bundan sonrası sigorta şirketinin sorunu çünkü.
-
@Alper-Bayram teşekkürler
-
@corleone132 çok sağolun. Hiçbirimizin başına gelmez umarım. Çok sıkıntılı stresli anlardı bizim için halen etkisindeyiz eşimle.
-
@denizci10 Gecmis olsun!
-
@MySea sağolun.
-
@denizci10 Geçmiş olsun. Allah beterlerinden korusun. Umarım daha iyi hissediyorsunuzdur psikolojik olarak. Türkiye'de trafiğe çıkmak da korkutucu , dikkatsiz bir şekilde araba kullanıyorlar bildiğiniz.
-
gecmis olsun kazanin ne zaman gelecegi hic belli olmuyor,yeterki insan vucuduna zarar gelmesin.
-
@sir-altan kesinlikle. teşekkür ederim.
-
@Ranje çok sağolun. her geçen gün daha iyi oluyoruz. Türkiye'de trafiğe çıkmak tamamen kabus. Herkes nasıl olsa karşıdaki dikkat ediyordur diye düşünüyor. Sorun da buradan kaynaklanıyor.
-
Cok gecmis olsun...
Sabah gelirken kardesim bir motor kazasi gormus ve fotograflarini atti... Gune berbat basladim... Hala da suratim asik... Kazasiz belasiz gunler herkese...
-
@semavi sağolun Kadir bey... maalesef kazanın ne zaman ve nereden geleçi belli olmuyor. Geçen eşimle kulaklarınızı çınlattık şimdi siz yazınca acaba dedim ondan mı mesaj attı... ABD de başımıza gelse Kadir beyin oraya gider bir tane seçer alır giderdik burada yapamıyoruz dedik... Size kolay gelsin bol kazançlar dilerim... inşallah en kısa zamanda dükkanınız da yeniden çayınızı içeriz.. görüşmek üzere...
-
@semavi Sağolun size de.
-
@denizci10 beklerim her zaman... Cay her daim oluyor bizde malum :) Hatta dur yeni demlendi, alip iceyim :)
-
@semavi eyvallah abi. inşallah geliriz yine. afiyet olsun. görüşmek üzere.
-
Karşı taraf kırmızı ışıkta geçti
Benim arabaya vurdu bende diğer arabaya vurdum bende sadece Fred Loya State Liability vardı benim arabayla diğer arabayı çektiler çocuğun arabayı çekmediler şimdi ne yapmalıyım kimseyi aramadım avukat bulmak istiyorum. Hem boynum ve belim de ağrıyor doktora göstermek buradan da tazminat açmak istiyorum araba ön kapıdan vuracaktı son anda gaz yaptım arka tekerden vurdu ölümden döndüm arabam gitmiyor çekildi.
İlk defa kaza yaptım bilmiyorum ne yapmalıyım?
-
@samuraisamet, içinde söyledi: Maddi Hasarlı Kaza Olayı
Karşı taraf kırmızı ışıkta geçti
Benim arabaya vurdu bende diğer arabaya vurdum bende sadece Fred Loya State Liability vardı benim arabayla diğer arabayı çektiler çocuğun arabayı çekmediler şimdi ne yapmalıyım kimseyi aramadım avukat bulmak istiyorum. Hem boynum ve belim de ağrıyor doktora göstermek buradan da tazminat açmak istiyorum araba ön kapıdan vuracaktı son anda gaz yaptım arka tekerden vurdu ölümden döndüm arabam gitmiyor çekildi.
İlk defa kaza yaptım bilmiyorum ne yapmalıyım?
cok gecmis olsun. polis raporu tutturdunuz mu? sonrasinda bir hastaneye gidip doktor raporu almanizi da tavsiye ederim, tum agrilarinizi doktora belirtmelisiniz.
Bu raporlari aldiktan sonra diger araclarin sigorta sirketleriyle iletisime gecebilirsiniz.
diger arac sahiplerinin sigorta bilgileri sizde mi?
-
A admin , bu başlığı kilitledi
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
23
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum

alice-5.jpeg